Şimdi Ara

OKAN BAYÜLGEN'in Programlarını Beğeniyor musunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Suç ve Ceza ben beyazın da hastası değilim , ama okandan bile daha iyi sunuyor dedim.Sunuyor derken diksiyonlarından bahsetmiyorum , bir bütün olarak programı sunumu , esprileri , konuklarla muhabbeti ve konuklara yöneltilen sorular , bunlardan bahsediyorum.Diksiyon olarak beyaz daha iyidir demiyorum.Okanın öyle elindeki kagıttan saçma sorular sorması , tvden sıkıcı sahneler izletmesi benim ilgimi çekmiyor.Beyazda da gereksiz şeyler var ama okandaki kadar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sai.

beğenmiyorum

AYNEN
  • Programları güzel, seviyorum, esprili, dalga geçmesi doğasında var, birşey yapamayız.
  • Beyaz izlerken kendimi kadın programı izliyor gibi hissediyorum. İzleyenleri de pek anlamıyorum. Yok yani oraya çıkan konukları sevmeyen birisi Beyaz Show'u nasıl izleyebilir? Çünkü orada yapılan çoğu şey oradaki konuklara yağ çekmek.
  • Herhafta kaçırmadan izliyorum. Çok eğlenceli ayrıca konuklarda iyi olursa tadından yenmez
  • beyaz yapmacık. esprileri çok basit. ismail yk yı bile büyük sanatçı gibi ağırlıyor. Okansa gerektiği yerde lafını esirgemiyor( her zaman olmasa da beyaz gibi yavşak değil en azından)
  • esprıden kastınız ıvedık tarzı seylerse evet yapamıyor okanın mızacı serttır bıraz kodumu oturtur lafı ben cok begenıyorum adam acık acık soyluyo herseyı, muhabbet kralı programıda muthıs bence.
  • Kimseye bir sille bile vurmuş değilim ama bunu nedense doya doya dövesim geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

beyaz yapmacık. esprileri çok basit. ismail yk yı bile büyük sanatçı gibi ağırlıyor. Okansa gerektiği yerde lafını esirgemiyor( her zaman olmasa da beyaz gibi yavşak değil en azından)

karşısındakini kırmamak saygı göstermek yavşaklık mı oluyor ?
  • disko kralını bi baştan sona izle ondan sonra konuş... bu programda beyaz show'daki gibi dk başı playback şarkı söylenmiyor ve sıradan pop şarkıcılarına sen süpersin mükemmelsin gibi laflar edilmiyor belki ondan beğenmiyor olabilirsin..
  • bu karşılaştırma, okan bayulgene büyük hakaret
  • Okan Bayülgen eskiden daha iyiydi sanki öyle hatırlıyorum ben. Son dönemlerdeki espri baabında yaptıkları soyledikleri şeylerin cogu belden asagı vurmaktan başka bişey değil. O sorulardaki saçma uydurmlarada pek güldürmüyor. Medya köşesine gülüyorum sadece

Bazı hareketlerini kendini beyenmişlik olarak yorumluyorum. O programına katılan yaşlı bi adam vardı adını hatırlamıyorum onunla bazı muhabbetleride "sonradan görme" oldugunu vurguluyordu sanki. Entel dantel yer ve edebiyat sohbetleri ki beceremiyorduda bunu yapmayı.

Ama seslendirmede iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu--gi--oh

Okanı herkes anlayamaz zaten.Zaten kanal d iki farklı formatta talk show çıkartıyor okanı daha entellektüel kültürlü kesim izliyor beyaz show ise herkesin anlayabileceği bir program kadın prgoramı ile talk show arasında bir şey esprileri çok iğrenç ve kasıntı.Bir kaç konuk çağırıyor onları övüyor hiç eleştirdiği bir konuk gördünüz mü her sinema filmini mutlaka çok beğenir okan ise beğenmediği filmleri esprili bir üslupla iğneler karşısındaki kişi kızsa da cevap veremez olay budur

Aynen böyle işte gayet güzel özetlemiş arkadaş.Beyazın devri bitti,inanılmaz kasıntı ve kofti bi program...Okanı sevmek anlamında demiyorum ama Okan'ın programını anlamak ve sevmek için televizyona öylesine bakan!! kesimden biraz farklı düşünebilmek lazım,bu da biraz daha eğitimli olmayı gerektiriyor.Televizyonun yalan dünyasında ve yalancı,yapmacık programcıları arasında(Beyaz da dahil bunlara) Okan muhalifliğiyle çok süper sivriliyor..Sadece gerektiği kadar klasik TV sunucusu oluyor,onun dışında tamamen özgün bir programcı,espirinin hiç bir önemi yok,zaten amacı da espiri yapıp izleyenleri güldürmek değil,buna rağmen gülerek izleniyor...hatta saçma sapan demogojik programlara bir parça çeki düzen verdirdiğini bile düşünüyorum...gülüp eğlenmekten ziyade televizyon dünyasının ipinin ucunun kaçmaması için çok YARARLI bir progrma,mutlaka devam etmeli...bence olay bu...

NOT:Okanın avukatı kesinlikle değilim,zaten hukuk mezunu da değilim.

• Lise yıllarında Beyaz Show u hiç kaçırmadan izlerdim.Yaş ilerledikçe Okan'ın programlarını izlemekten zevk almaya başladım.Şimdilerde arada Beyaz'ı açıyorum 5dk izleyemiyorum çok sıkıyor.Yaş ve görüş meselesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

quote:

Orijinalden alıntı: djdistortion

zaten ben anlamıyorum kimse okanı sevmiyor ama programları nasıl reyting alıyor?

ben okan bayülgeni severim emek hırsızlığı yapmaz biryerden alıntı yapsa da orjinalini gösterir belirtir yaptığı işlerde kendine hastır programlarıda eğlendirir güldürür muhabbette iyidir

sallama kardeşim zeki kayahan coşkunun matrax programındaki dinleyici fotoğraf formatını çaldı adam uyarınca sonra kendine gelip yayında zekiden özür diledi..

zekiye göre herkes zekiden çalıyor zaten, geçiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.