Şimdi Ara

Okami oynayan yok mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LoveHentai

saol arkadasım orayı gecctım baya ılerledım bıkadına yardım ettım kkopeklerını buldum bı harıtada yerler gostedı kusların ewıne gıdıom am agıremıom harıtada gosterdı yerlere gttn hıc bısey yok o kusların da saırım kardeslerı kaybolmus bulmadan almayız ıcerı dıo bı bunada yardım etsenız kopeklıkadın n butun koplklerını buldum am akazııcı kopek falan dıo bıhatrlarmısn o kusalrın ewıne naı sgrcem sapıttım bu oyuna saolun yaa bıtırcem ama azmettım

senin dediğin kuşalrın olduğu yere taka pass ın içinden gidilyor.arenanın ortalarında giriş gibi bişi var,uzaktan arkası duvar gözüküyo,yanına gidince görüntü değişip yol açılıyo(hatta duvarın orda bi adam girmek için debeleniyo)(gideceğin yerin adı sasa sanctuary)
    ama oraya gitmeden önce,taka pass ta kuytuda bi alan var,orda şeytani teyze ve amcayla dövüşüp,kuşu kurtarıp,sasa sanctuary ye götüreceksin.seni orada içeri alacaklar.
    içerde de köpek,otelin içine girdikten sonra,sağ taraftaki kapıdan girince kaplıca gibi bir yer var.oranın eeeen sonunda köpek.takılırsan yardıma devam...

• quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

Orjinalden alıntı: gokerg

quote:

quote:

birde ben dedğini yaptım o maske için meşaleleri yaktım falan ama adamla konuştum tık yok kayalarıda kestim olmadı heralde daha yapmadığımız bişeyler var birde gece olunca elektrik saçan bir hayalet çıkıyor onun bir fonksiyonu varmı oyuna içerideki kız ondan bahsediyo hep

evet oda zaten maskeyle ilgili son yarışta onu kullancaksın...şimşek tekniğini de öğrenmen lazım

dediklerinin hepisini yaptım ama bir türlü yarış başlamadı peki bu hayaletle nasıl dialog kurucaz onadamı kafa atıcam yoksa yarış başlamadan öncemi sonramı yapmalıyım hayalet olayını

Geceleyin askerin yanındaki kayaları kesince çıkıo abi ondan önce şehirdeki meşaleleri yakacan

yavv 1 haftadır kasıyom oyunu bir türlü geçemedim yav o yukarı dönük kediler olan yerle daha kullanılmıyo dimi bende şu anda elimde key item olarak BORDER KEY, MARLİN ROD , LUCKY MALLET, CANİNE TRACKER var bunların hiçbirini şu aşamaya kadar kullanmadım, bunlar nerelerde kullanılıcak vede yeteneklerim en son ateş yartmayı aldım vede zamanı yavaşlatma bundan daha vazlasımı olması gerekiyo bu aşamaya kadar

vede dediğin yarışarı yaptım üçkere yaış yaptık adamla ama birşey vermedi kayayı tekrer kestiğimde benden daha iyi olmalısın gibi bişey deyip yine içeri giriyo

dediğiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: hsandmanm

quote:

saol arkadasım orayı gecctım baya ılerledım bıkadına yardım ettım kkopeklerını buldum bı harıtada yerler gostedı kusların ewıne gıdıom am agıremıom harıtada gosterdı yerlere gttn hıc bısey yok o kusların da saırım kardeslerı kaybolmus bulmadan almayız ıcerı dıo bı bunada yardım etsenız kopeklıkadın n butun koplklerını buldum am akazııcı kopek falan dıo bıhatrlarmısn o kusalrın ewıne naı sgrcem sapıttım bu oyuna saolun yaa bıtırcem ama azmettım

senin dediğin kuşalrın olduğu yere taka pass ın içinden gidilyor.arenanın ortalarında giriş gibi bişi var,uzaktan arkası duvar gözüküyo,yanına gidince görüntü değişip yol açılıyo(hatta duvarın orda bi adam girmek için debeleniyo)(gideceğin yerin adı sasa sanctuary)
    ama oraya gitmeden önce,taka pass ta kuytuda bi alan var,orda şeytani teyze ve amcayla dövüşüp,kuşu kurtarıp,sasa sanctuary ye götüreceksin.seni orada içeri alacaklar.
    içerde de köpek,otelin içine girdikten sonra,sağ taraftaki kapıdan girince kaplıca gibi bir yer var.oranın eeeen sonunda köpek.takılırsan yardıma devam...

bab bnde orda kaldım zatı naptım yuaptım bnle owusmuolar gundz adam kapıda beklıoo kowalıo ebenı wuruom wuruom aynı gece adam yatmaya gıdıo karısı ewde onu cekıom dısarı cıkması ıcın olmuo sırtındakı cantadakı kusu bı kurtaramadım delırcem napmam gereıo dowusmem ıcın saol yaa anlayıısn ıcıın cok soruom ama

• quote:

quote:

quote:

bab bnde orda kaldım zatı naptım yuaptım bnle owusmuolar gundz adam kapıda beklıoo kowalıo ebenı wuruom wuruom aynı gece adam yatmaya gıdıo karısı ewde onu cekıom dısarı cıkması ıcın olmuo sırtındakı cantadakı kusu bı kurtaramadım delırcem napmam gereıo dowusmem ıcın saol yaa anlayıısn ıcıın cok soruom ama

arkadasım saol kendım buldum yukarıda bombayla ewerınde bosluk actım gece ayısıgnda canawar oldula dowdum ıkısınıde ben kalırsam bıyerde yınemsj atarım saolasınn

• abı takıldım ya 3 kopektenılkı cıcwcıwlerın ewındeydı buldum 2sını yaptım cocukl balık tuutuk balıktan cıktı ama son kopegı yapamıorum cocugun yanıdakı kaklmıo ayaga son kopegı nsıl yapcam bılen warmı 2tanesın yaptım sonuncusunu buldum ama kıpırdamıo sakelı kadına yardım ettım tsıomuyo tepedee kaldı acaba onu ewıne goturursemmı kopek le konuscam cunku onun ewının orda kopek son kopege napcam solermısınız saolun sımdıdenn

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

birde ben dedğini yaptım o maske için meşaleleri yaktım falan ama adamla konuştum tık yok kayalarıda kestim olmadı heralde daha yapmadığımız bişeyler var birde gece olunca elektrik saçan bir hayalet çıkıyor onun bir fonksiyonu varmı oyuna içerideki kız ondan bahsediyo hep

evet oda zaten maskeyle ilgili son yarışta onu kullancaksın...şimşek tekniğini de öğrenmen lazım

dediklerinin hepisini yaptım ama bir türlü yarış başlamadı peki bu hayaletle nasıl dialog kurucaz onadamı kafa atıcam yoksa yarış başlamadan öncemi sonramı yapmalıyım hayalet olayını

Geceleyin askerin yanındaki kayaları kesince çıkıo abi ondan önce şehirdeki meşaleleri yakacan

yavv 1 haftadır kasıyom oyunu bir türlü geçemedim yav o yukarı dönük kediler olan yerle daha kullanılmıyo dimi bende şu anda elimde key item olarak BORDER KEY, MARLİN ROD , LUCKY MALLET, CANİNE TRACKER var bunların hiçbirini şu aşamaya kadar kullanmadım, bunlar nerelerde kullanılıcak vede yeteneklerim en son ateş yartmayı aldım vede zamanı yavaşlatma bundan daha vazlasımı olması gerekiyo bu aşamaya kadar

vede dediğin yarışarı yaptım üçkere yaış yaptık adamla ama birşey vermedi kayayı tekrer kestiğimde benden daha iyi olmalısın gibi bişey deyip yine içeri giriyo

dediğiniz

kediler daha sonra kullanılacak...marlin rodu orcanın olduğu adadaki bi adama vercen canine trackerı geçmiş olman lazım köpeklerle savaşıodun diğer ikisini hatırlamıorum...yarışıda kasma o kadar önemli bişe değil sadece stray bead verio...sen şimdi queen himikonun oraya gidecen heralde kapıdan seni geçirmicekler sen zamanı yavaşlat öyle geç

• quote:

Orjinalden alıntı: myze

köpeklere et verdin mi?

onu yaptımm sora 3tane kaldıo bırını cıvcıvlerın ewnden aldım hartıada 3ytane cıkıo ya prenses soluo ıclerıne ruh grmıs orb cıkıo ucundednde bıanesı balık tutnca ıcınden cıkıo cocugn kpegı sonuncuda sake yapan kadını ewnın orda ama hıc umursamıo sakelı kadına yardım ettım ama bıyerde kalıo tasıyamıo koca sake yı napcam delırdım bıyardım be arkım saol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dediğiniz

kediler daha sonra kullanılacak...marlin rodu orcanın olduğu adadaki bi adama vercen canine trackerı geçmiş olman lazım köpeklerle savaşıodun diğer ikisini hatırlamıorum...yarışıda kasma o kadar önemli bişe değil sadece stray bead verio...sen şimdi queen himikonun oraya gidecen heralde kapıdan seni geçirmicekler sen zamanı yavaşlat öyle geç

evet zamanı da yavaşlattım geçtim oradanşimdi yapmam gereken tek şey şu balinayı bulmak ama herife ne kadar kafa atsamda balina gelmiyorrr ve ben o ada da yapılcak başka biey varmı ben sadece ok atan dayıyla işi bitirdim başka da bişey yapmadım, ne zaman denize atlasam ejderha lüp yutuyo beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokerg -- 19 Kasım 2006; 21:36:22 >

• Sen hangi herife kafa atıyon belki yanlış herife atıyosundur benim dediğim yerde yatıyor çocuklar uzaklaşınca atacan sonra iskeleye gidecen balık orda olacak bin ona kedi klulesine gidecen gitmeden önce dükkandan balık al kulenin en tepesindeki kediye verecen çünkü
  • allah allah kafayı kırıcam şimdi o çocukların dövdüğü adama kafayı koyuyom işte sonra bana diyoki herkes bana vuruyo zaten diyo hem sonra o bana kimse balık vermedi daha, hem adam yerde yatmıyo artık ayakta duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokerg -- 21 Kasım 2006; 11:30:57 >

• balina(orca) hatırladığım kadarıyla gece olunca iskeleye geliyodu,bi dene istersen.
    yanlışsa bi bakarım oyuna.
  • quote:

quote:

köpeklere et verdin mi?

onu yaptımm sora 3tane kaldıo bırını cıvcıvlerın ewnden aldım hartıada 3ytane cıkıo ya prenses soluo ıclerıne ruh grmıs orb cıkıo ucundednde bıanesı balık tutnca ıcınden cıkıo cocugn kpegı sonuncuda sake yapan kadını ewnın orda ama hıc umursamıo sakelı kadına yardım ettım ama bıyerde kalıo tasıyamıo koca sake yı napcam delırdım bıyardım be arkım saol

yokmu benı unuttunz abıler barı bırı msnını wersede ordan konussak gnde bıkere soru hakkım oluo kaldımm baya ucuncu kopek sakelı kadını ewnın orda kımıldamıo orbları topladım sonncu orb o kopekte kavga edıp almam lazım ama oturdugu yerden aklkmıo delırdımnbulamadım bı yardım lutfennn

• quote:

quote:

quote:

köpeklere et verdin mi?

yokmu benı unuttunz abıler barı bırı msnını wersede ordan konussak gnde bıkere soru hakkım oluo kaldımm baya ucuncu kopek sakelı kadını ewnın orda kımıldamıo orbları topladım sonncu orb o kopekte kavga edıp almam lazım ama oturdugu yerden aklkmıo delırdımnbulamadım bı yardım lutfennn

git o çocukla köpekle konuş bişeyler yap kalkması lazım

• arkadasalr yıne takıldım bu moon cve grdım ahcının ıstedıklerını topladım ama baslarının gelıp yemesı gerekıo yaptımız yemegı nerde kımı cagrcam bulamadım ahcı cagrmam gerektıgın soluo gongu caldım olmadı napcam nası gelcek yemegı yemege malzemeler tamam yemekte hazır napmam gerekıo saolun ya sımdıdıeenn
  • abi ben city checkpoinnte kaldım ya gemi war ortada ayı yapıorum yukarıya sular cekilior soora giriorum kapı muhurlu bir daha deneyelim diyor ne yapıcam yardımcı olabilrimsnz:?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem34

abi ben city checkpoinnte kaldım ya gemi war ortada ayı yapıorum yukarıya sular cekilior soora giriorum kapı muhurlu bir daha deneyelim diyor ne yapıcam yardımcı olabilrimsnz:?

geminin içine girilen yeri diyorsan,gemiye tek başına giremiyosun.
    sei-an city de bi kız var(kütüphane gibi bi yerde yanında da save point var)
    onun dediklerini yap,beraber girersiniz.
  • 360 ın bence en güzel ve en orjınal oyunu 3 kırmızı ışık tır ve exlusıve dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

360 ın bence en güzel ve en orjınal oyunu 3 kırmızı ışık tır ve exlusıve dir

arkadaşım konuyu kirletme lütfen...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kerem34

abi ben city checkpoinnte kaldım ya gemi war ortada ayı yapıorum yukarıya sular cekilior soora giriorum kapı muhurlu bir daha deneyelim diyor ne yapıcam yardımcı olabilrimsnz:?

geminin içine girilen yeri diyorsan,gemiye tek başına giremiyosun.
    sei-an city de bi kız var(kütüphane gibi bi yerde yanında da save point var)
    onun dediklerini yap,beraber girersiniz.

tamadır bir deneyim bide bu şimsek teknigni nerde ogrenicem ben yardımcı olursan sevinirim
  • abi ben checkpoinnte kaldım adam bir tane sopa istiyor nerde bulabilrm o sopayı living svord diye bi yerden bahsedior birde bu checpointe girdikten sonra ilk ne yapıclacak?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.