Şimdi Ara

Oha bu kadarda olmaz (cyhber heaven)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eh kardesım bu kadarda olmaz dedırtıtrcek cln baslıorum sıkı durun

adamlar sıte yapmıslar sırf kendı clnlarını tanıtmak bence bunun gıbı gm desteklı bir cln ıcın sıte felan cocuk oyuncağı olsa gerek ancak sıtede 2 sey cok ozendırdı benı ust tarafa angellfall(sıte kurucusu aynı zamanda cyhber heaven clnı kurucusu)bır yazı yazmıs bu yazıda da soyle dıor:butun heaven clnı uyelerı her hafta carsamba ve cumartesı gunu saat 21:00 da csw ıcın delosta hazır bulunun ewt yazı boyle adamlar herseyı dusunıolar gelellım benı etkıleyen 2. seye heaven kurulalı 1 yıl olmus ve cln yas gunu hazırlamıslar cln uylerı bulsmus ve tanısmıslar resım felan cektırmısler adamlarda dostluta var ben zannederdımkı oyle sağlam clnlarda sadece np lı adamlar gırer kolluğu yakar boss olduğu zaman heallerler toplanır ve basssu keser bunların clnları boledır sohbet mohbet gecmez dıe dusunmustum ama ıste sonuc ben bı sn sonra o toplu resımlerı sızlerle paylasacağım

• 1 sn ?
    bekliorz bakalm

• bunların hepsi kel be adamlar pc başında kel kalmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameoweR31 -- 23 Ağustos 2006; 22:01:14 >
  • Bence her clan boyle olmalı (bu arada o kellerin 3u bızım burdan
  • e ne var bizde maneste clan açtık sitede vardı ama manesi bırakınca çoğu kişi clan hayal oldu
  • bende sıteye baktım sıte buwww.heavenclan.org cok guzel yapmıs herıfler ne dıyım yanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Atak'ım ndn bu kadar düşük?
    18 yıl önce açıldı
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pekı ınternet adreslerı ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.