Şimdi Ara

OGS Ziraat Bankası'nda 100, İş Bankası'nda 40 Tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
30.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkide 3 yıl oldu bitmişmidir pili ???

cihaz özellikle işbankası cok ergonomik ufak tefek yapmışlar

dikkat ediyorum trafikde hep bu küçüklerden..

benimki ayna gibi

değiştiririm bende bilgi için tşk.
  • iş bankasından almıştım bende öyle duruyor araçta
  • bu konuyu buraya ekleyeyim işinize yarar belki

http://forum.donanimhaber.com/m_37115756/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37376519
  • Konusu açılmışken sorayım ziraat bankasından ogs aldım birkaç ay önce internetten bakiyeme bakmak istiyorum fakat müşteri no ve şifre soruyor sanırım alırken verdikleri makbuzda yazıyordu ve onu kaybettim tekrar bankaya gitsem alabilirmiyim?
  • İş Bankası'ndan OGS almış arkadaşlara bir sorum olacak. Ben de kredi kartıma harcama sözü verip, OGS için başvurdum. Yaklaşık 1 hafta geçti hala gelmedi.Kaç günde geliyor ortalama, bilgisi olan var mı?
  • Garanti Bankasından aldım, 40 TL'yi Bonus Card'dan ödedim, 20 TL de asgari yükleme sınırı getirdim, bittikçe kredi kartından yükleyecek. Cihaz İş Bankası OGS cihazının aynısı, sigara paketi kadar bir kutuda geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Garanti Bankasından aldım, 40 TL'yi Bonus Card'dan ödedim, 20 TL de asgari yükleme sınırı getirdim, bittikçe kredi kartından yükleyecek. Cihaz İş Bankası OGS cihazının aynısı, sigara paketi kadar bir kutuda geldi.

Ne kadar sürede gönderiyor Garanti cihazı?
  • 10 gün içerisinde kurye ile imza karşılığı teslim aldım. KGS kartım da var, İş Bankasından almıştım, onu 2. aracıma tayin ettim, OGS de kendi aracıma onun için camda ayrılmış olan yere takılacak.

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq
    Ne kadar sürede gönderiyor Garanti cihazı?
  • Yenileri cok ufak yahu, benimki 4 yillik aynanin yarisini kapliyor :)
  • KGS ile OGS arasında fark var mı? Aracı durdurmak dışında.
  • KGS'deki % 20 indirim kaldırıldı, OGS'deki % 20 indirim ise devam ediyor.

Amaç arçaların gişelerde durup nakit ödeme ve KGS kartı okuma zahmetinde bulunurken eksozlarından çevreye ve atmosfere salınan "karboksilmetilselüloz" (keşke devlet hep böyle düşünceli olsa) gibi maddeleri asgariye indirmek ve insanları zorla değil, parayla OGS'ye teşvik etmek (bankaların OGS cihazı satması için ekmeğine yağ sürmeye yardım etmek).

Neyse en azından yavaşlamadan geçebileceğim artık. O da bir artı ama KGS'den de memnundum, en azından cama yapışmıyordu ve pili de yoktu, inceydi ve cüzdanıma sığıyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

KGS ile OGS arasında fark var mı? Aracı durdurmak dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

İş Bankası'ndan OGS almış arkadaşlara bir sorum olacak. Ben de kredi kartıma harcama sözü verip, OGS için başvurdum. Yaklaşık 1 hafta geçti hala gelmedi.Kaç günde geliyor ortalama, bilgisi olan var mı?

Bugün geldi cihaz. 10 gün sürdü gelmesi.Şık bir metal kutu içinde geldi ve beklediğimden daha ufak.
  • ben de 3-4 ay önce iş bankasından aldım.ilk kez geçen hafta bodruma giderken kullandım ama maalesef cihaz arızalı çıktı.girerken de çıkarken de kaçış uyarısı verdi.bankayı karayollarını ara derken epey gerildim.ceza gelmeyecekmiş ama nedense sadece otoban çıkışını bakiyemden düşmüşler,giriş görünmüyor.bi ara bankaya gidip verecem,bakalım yenisi de böyle yapacak mı?
  • Ziraat bankasının kredi kartı olanlar harcama sözüyle bedava alabiliyorlar,ayrıca güncel ziraat bankasından ogs 40 tl arkaşlar.
  • Arkadaş OGS cihazını garantiden aldı. tek kuruş ödemedi. harcama veya ekstre sözü de vermedi. Yalnız tüm fatura ödemelerini bu bankadan yapıyor. Onun etkisi var mı? Bilmiyorum.
  • arkadaşlar,

bugün ben de ziraat bankasından 1 adet ogs cihazı aldım...
    ödediğim toplam bedeller şu şekilde:

cihaz bedeli:40 tl
    etiket tahsilatı:15 tl
    depozito için tahsil edilen tutar:15 tl

Diğer bir banka kredi kartıma da otomatik ödeme talimatı verdim. Ziraat bankasını seçmemdeki en büyük etken bu oldu. çünkü hesabımın olmadığı ve ogs cihazı satan diğer bankalara yeni bir hesap açarak her yıl hesap işletim ücreti vermeyi istemiyordum.

cihaz bedeli ve depozito için tahsil edilen tutarı anladığımı düşünüyorum ama etket tahsilatının ne olduğunu anlamadım açıkcası...acelem de vardı çok da üzerinde durmadım aslına bakarsanız...

yanlışım varsa düzeltin ama benim bu sistemden anladığım şu, 40 tl vererek cihazı satın almış oldum.(sonradan küçük bi araştırma yapınca öğrendim, ayda 1 tl ödeyerek de sahip kullanımı sağlanabiliyormuş, detayını bilmiyorum ama alacak olan arkadaşlar değerlendirebilir)...depozito olarak alınan 15 tl hesabımda sürekli duracak, şayet ödeme yapmazsam veya kredi kartımı iptal edersem, o 15 tl den tahsilat yapılmaya başlanacak.

yukarda da belirttiğim gibi etiket tahsilatı adı altındaki 15 tl nedir anlamış değilim..bu arada, internet sitesine girdiğimde kredi miktarı 15 tl olarak görünüyor...

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• bende aynı kampanyadan aldım.. yıllık 4800 tl harcamayı garanti ediyorsun..

enişte Ziraatın OGS si ile geçmişti geçenlerde uyarı gelmiş.. o içinde 70 tl si var biliyor.. galiba cihazın içinde yükleme yapılmamış.. enişteye bilgi vereyim bari.. ama çok saçma ya..
  • Arkadaslar Ziraattan almak gibi bir hata yapmayin hem tonla para veriyorsun, hem doldurmasi zor, hem de arac degistirirken bir ton sacmalikla ugrasiyorsun.

Ben kullananlarin yalancisiyim.

Kendim garanti bankasindan aldim. 2 seneyi gecti kac para verdim cihaza hatirlamiyorum ama 40 TL idi sanirim. Internetten basvurdum 2 gun sonrasinda adresime geldi. Hem hareketlerimi hem bakiyemi internet subemden takip edebiliyorum, hesabimdan ya da varsa k.kartindan otomatik talimat verebiliyorum. Ayrica da plaka ve arac sinif bilgisini internetten guncelleyebiliyorum olay bu kadar basit.

Hemide cihaz ziraatinki gibi kalas degil ufacik ayrica yesil rengi de cok sirin (Gerci ziraatin yeni cihazlari da ayni boyutta galiba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 14 Ocak 2011; 23:55:31 >
  • babama da bedavaya yollamıştı iş bankası ama kullanmıyoruz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Valla ben de okumuyor diye eskisini sökmüştüm elle tutuyordum ama Coşkun'un dediği gibi zor gerçekten onu mu tutucan arayı mı ortalıycan.
    Yarın eskisinin aparatını kazıyıp bunu yapıştırıcam.

valla ben 130'la zor ortalıyorum

O hızla geçmek yasak hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.