Şimdi Ara

ÖĞRETMENLİK OKUMAK ISTIYORUM AMA KORKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
11.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kime sorsam lan aptal işsiz kalmak için okunur mu? diyor haliyle bende bir moral bozuklugu basladi

Okumak istedigim branş ilköğretim matematik öğretmenliği ama işsiz kalmakta koyar adama sizce ne yapmalıyım

Edit;: arkadaşlar eğer bir yola baş koymuşsanız ve bu yolda karşınıza çıkacak bütün zorlukları göze alarak yola çıkarsanız eminim ki bu yolda başarılı olacaksınızdır

Konuya yaklaşık 60 cevap geldi vr çogunlugu ℅80 i öğretmenliği seçme dedi ve benimde tüm moralimi bozdu.

Ama buna rağmen ben bildiğim yola devam edeceğim hayırlısı bakalım yolun bitiminde görüsmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 9 Şubat 2019; 15:25:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim şunu anlatayım
    kpss den 93 üstü almayı becerirsen
    beklemeye sabırlı biriysen
    beklerken intihar etmezsen
    psikolojik bunalıma girmem dersen
    ve gerekirse dershanede veya ücretli öğretmen olarak çalışırım dersen gir
    tüm bu sözlerim görmüş geçirmiş biri olarak sakın yanlış anlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolerance33

kardeşim şunu anlatayım
    kpss den 93 üstü almayı becerirsen
    beklemeye sabırlı biriysen
    beklerken intihar etmezsen
    psikolojik bunalıma girmem dersen
    ve gerekirse dershanede veya ücretli öğretmen olarak çalışırım dersen gir
    tüm bu sözlerim görmüş geçirmiş biri olarak sakın yanlış anlama
    durum okadar vahim mi ya ??

hocam peki üniversiteyi sağlam bir yerde okursak örneğin odtu gibi
  • Hayalinin peşinden koşarsan o işte iyi olursun bunu unutma.Obur turlu meslegin olsa bile mutsuz mutsuz gidip gelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Hayalinin peşinden koşarsan o işte iyi olursun bunu unutma.Obur turlu meslegin olsa bile mutsuz mutsuz gidip gelisin.
    ama param olur mesleğim olursa ve paraylada mutluluk olmaz mı hocam??
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    odtü gibi yerde okursan özel sektörde iş yaparsın ama bunu yapmak için çok çaba göstermen gerekiyor mesela iyi bir yerde matematik öğretmeni olabilmen için matematiği silip süpürmen gerekiyor.
    Ya tüm bunlara değer mi?
    Ben odtü matematik kazanacak puan alıcam, sonra bir o kadar da çalışıp yine işimde rahat edemicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlköğretim mat 72 puan civarı ile kapatmıştı sanırım. Şimdilik atamaları idare eder ancak sen mezun olana kadar ne olur orası meçhul. Üçüncü sınıfta ufaktan başlarsan çalışmaya ilk yılında veya en kötü ikinci yılında atanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

ama param olur mesleğim olursa ve paraylada mutluluk olmaz mı hocam??

Alıntıları Göster
    Türkiyede bu yuzden isini adam akilli yapan yok.Adam işi sevmiyor ki? Ornegin bir masa basi is yapan memur adam isini dogru durust yapmayinca bir aksaklik cikiyor peki adam niye isini dogru durust yapmiyor git bi sor? Ya da tahmin et.

• DİL ÖĞRETMENLERİ EPEYİ DÜŞÜK PUANLA ATANIYOR İNGİLİZCE ALMANCA ARAPÇA ÖĞRETMENLİKLERİNİ TERCİH EDEBİLİRSİN
  • iyi bir matematik öğretmeni çok iyi paralar kazanır. Dershaneler sömürür ama diğer işler için de aynı şey geçerli. Mühendis olduğunuzda yatmıyorsunuz. Onun dışında İyi bir matematik hocası olursun kendine ait soru bankası yazarsın. Özel ders vs.

Şunu diyeyim odtü ilköğretim matematik öğretmenlerinin son 3 senede mezun olanların aldıkları maaşın aritmetik ortalaması 4 binin üstündedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

iyi bir matematik öğretmeni çok iyi paralar kazanır. Dershaneler sömürür ama diğer işler için de aynı şey geçerli. Mühendis olduğunuzda yatmıyorsunuz. Onun dışında İyi bir matematik hocası olursun kendine ait soru bankası yazarsın. Özel ders vs.

Şunu diyeyim odtü ilköğretim matematik öğretmenlerinin son 3 senede mezun olanların aldıkları maaşın aritmetik ortalaması 4 binin üstündedir.
    hocam cidden odtü mezunlarının maaşları ortalama 4k mı ciddimisiniz??

odtüden başkasını kazanamazsak anadoluda bir yeri kazanırsak işimiz yaş ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 7 Şubat 2019; 21:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

İlköğretim mat 72 puan civarı ile kapatmıştı sanırım. Şimdilik atamaları idare eder ancak sen mezun olana kadar ne olur orası meçhul. Üçüncü sınıfta ufaktan başlarsan çalışmaya ilk yılında veya en kötü ikinci yılında atanırsın.
    yi bir üniversitede değilde kötü olan bir ünidede okusak fark edermi hocam bu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 7 Şubat 2019; 21:27:54 >
  • quote:

İlköğretim mat 72 puan civarı ile kapatmıştı sanırım. Şimdilik atamaları idare eder ancak sen mezun olana kadar ne olur orası meçhul. Üçüncü sınıfta ufaktan başlarsan çalışmaya ilk yılında veya en kötü ikinci yılında atanırsın.
    iyi bir üniversitede değilde kötü olan bir ünidede okusak fark edermi hocam bu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

yi bir üniversitede değilde kötü olan bir ünidede okusak fark edermi hocam bu ??

Alıntıları Göster
    İyi bir üniversitede okuman diploma olarak işe yaramaz ama daha iyi eğitim alırsın. Öğretmenlik hayatında daha becerikli olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyi bir üniversitede okuman diploma olarak işe yaramaz ama daha iyi eğitim alırsın. Öğretmenlik hayatında daha becerikli olursun.

Alıntıları Göster
    kafam çok karışık hocam bi tahmin yürütebilir misin hocam sizce 6 yıl sonra ne olur atamalar ilköğretim matta siz bilgili bi insana benziyorsunuz..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 2:19:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1FDD1EB83

.
    ortalama 4k maaş almıyor mu hocam??
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 2:18:59 >
  • öyle matematik hocalari var ki aylik 8k falan kazaniyor nasil mi? 4k devletten. 2-3k dershaneden. 1-2k da özel dersten.

4k da abartilcak bir maaş değil. atanamasa bile özelde 2.5-3k alan bir hoca 2-3 özel dersle 1k civari kazanip ortalama 4k yi bulur.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.