Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun oynamak için 300 $ vereceğine onun yerine bi tane ps2 al 300 $a .

quote:

Orjinalden alıntı: thorri

Son söz : Kxa alacak arkadaşlar oyun oynayamaz.
    Kxs ise tam bir oyun canavarı ve arasında 200 300 dolar bir fark var.

• Aldığın laptop'un tam özelliklerini ve tam fiyatını yazarmısın sana zahmet internet sitesine (www.fokusbilgisayar.com) girdim datron'u göremedim.

Özellikleri için eğer everest kullanıyorsan ordan rapor alıp buraya yüklersen çok makbule geçer.

Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

quote:

Kxa yı biraz kurcaladım. Oyun işi imkansız. kxs muadili tynosoruz :) (herneyse) 1500 $ a 512mb ram wifili 1.6 intel m işlemci canta,ıvır zıvırıyla birlikte aldım. alet çok iyi bu paraya bu kadar nasıl oluyo dedirtiyor.
    Şu an için ekran artından veya ramden kaynaklan bir problemim var. alet 3d rendering yapamıyo
    2d de belirgin bir problem yok. sadece 1 cm boynda ince renkli dikey çizgiler çıkıo
    Full tırstım, sıçtık dedim.
    alet güzel bir kız gibi biraz naz yapıyo galiba

Telefon açtım güzel esnaf tonunda halledileceğinin sinyallerini aldım. Şu an için fazla tırsmıorum. Yarın bakalım ne olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 10 Haziran 2005, 18:08:28 >

• abi ps2 ye 300 $ da vermeyim arkadaşlarla çelik çomak oynayım
    Beleşe
  • Bjkmag benim aldığım makine bu üstüne 30 $ a wifi eklettim. Biraz çingenelik yaparsan bişeyler daha veriyolar yanında.

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN413MNS01
  • Tamam oldu sağol ben markası Datron zannetmiştim sitede de datron'u bulamayınca o yüzden sordum.

Benim almayı düşündüğüm bilgisayar ama ankarada olduğum için biraz tereddüt ediyorum ankarada şubeleri yokmuş, sence değer mi?

Bi de sana zahmet 3dmark 2001,2003 ve 2005 bi de PcMark 2004 sonuçlarını bizimle paylaşırmısın eğer beklediğim gibi çıkarsa bende bi tane alırım çünkü o özelliklere o fiyat çok uygun.

quote:

Bjkmag benim aldığım makine bu üstüne 30 $ a wifi eklettim. Biraz çingenelik yaparsan bişeyler daha veriyolar yanında.

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN413MNS01

• Bildiklerini bizimle paylaşırsan sevinirim, internet adreslerini de verirsen daha güzel olur.

quote:

Orjinalden alıntı: bayleo

Arkadaşlar focus u ılk gundeme getıren biri olarak bilseydim alacınaağını size aynı datron focus unkınde ureten bı kac yer daha bılıyordum onlarıda derdim. Bu ürünler bi çok yerde karşınıza çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 10 Haziran 2005, 21:56:30 >
  • bayleo arkadasimiz diger sitelerin adreslerini de verirse isimize cok yarayacak...
    ** bu arada ben test programlarini indirdim sayilir yarin denemek icin gidicem fokusa. notebookun gorunusu(kasasi) gercekten datronla ayni ve goruntu kalitesi mukemmeldi, fan cok sessiz calisiyor hatta hic calismiyor doom3te fan calismadi dusunun artik..
  • Toshiba çok ünlü bir firmadır bu güvensizlik neden anlamış değilim.
  • sence daha iyi performansli ve butcemize uygun bi notebook aradigimizdan olabilir mi?
  • bu arada artik monsteri şu forumda tartışalım:

http://forum.donanimhaber.com/m_3111360/mpage_1/key_//tm.htm#3111360
  • Bence MEB kampanyasındaki Toshiba piyasadaki Toshibalara göre çok ucuz. Ama Toshiba'nın ucuz modelleri ve MEB kampanyasındaki modeli pek kaliteli değil bence. Datron hiç kullanmadım ama Toshiba'nın klavyesi ve kasası o kadar kaliteli değil, yani Dell, IBM, Asus gibi markaların ucuz modelleri Toshiba'nın ucuz modellerine göre daha kaliteli bence.
  • Arkadaşlar şu an işteyim burdan aradım ama aklıam gelmedi. Bu seriyi satan 2 marka daha bulmuştum fakat fiyatları yakın olduğundan hiç kaydetmedim eve gidince tekrar arşiv sitelerime bakıcam..
  • aha size yeni makinam yeni makinadan ilk mesajj

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=16681
  • bence dell in 999$ bayiye(949$) olan aynı özelliklere sahip ve orjinal windows yuklu ve kablosuz ethernti olan modeli bundan cok daha iydiir.Hem bunu sattıgnı dusun linux ve datron oburu dell ve windows. 2 katı fiyat fark eder.dell noktayı koymus bence.
  • nuri kardeş ufotekin tavsiye edilen fiyatlarının biraz üstünde gibi geldi bana
    senin ekran kartı on board mu?
    onboard olan seride 1.86lık işlmeci yok diye biliyordum ben
    ama hdd 80gb ve işlemci var
    ilk defa böyle bi konfigürasyon gördüm hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 11 Haziran 2005, 18:06:07 >
  • Arkadaşlar Atinin xpress 200 chipsetini kullanan notebooklar şu an için en ideali. Hem Amd 64 bit desteği, onboarad ati x300 ekran kartı, ayrık ekran kartı desteği için pci express port ve birçok extra özellik barındırıyor.
    Hp'nin Pavilion zv6000 ve Compaq Presario R4000 modelleri bu iş için biçilmiş kaftan. Bütün Avrupa'da satılıyorlarken Türkiye'de satılmıyor. Aşağıdaki linki incelemenizi şiddetle tavsiye dedrim. Ben bu modellerden birini bekemeye kesinlikle karar verdim.

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?category=notebooks/hp_pavilion&series_name=zv6000_series&catLevel=2&storeName=computer_store
    (Yanlışlık olmuş. Bu link çalışıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebutku -- 11 Haziran 2005, 19:07:33 >

• Verdiğin linkte "ERROR" yazıyor. ==(LİNK DÜZELTİLMİŞ)==

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemirkan

Arkadaşlar Atinin xpress 200 chipsetini kullanan notebooklar şu an için en ideali. Hem Amd 64 bit desteği, onboarad ati x300 ekran kartı, ayrık ekran kartı desteği için pci express port ve birçok extra özellik barındırıyor.
    Hp'nin Pavilion zv6000 ve Compaq Presario R4000 modelleri bu iş için biçilmiş kaftan. Bütün Avrupa'da satılıyorlarken Türkiye'de satılmıyor. Aşağıdaki linki incelemenizi şiddetle tavsiye dedrim. Ben bu modellerden birini bekemeye kesinlikle karar verdim.

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/cto/computer_customize_components.do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 11 Haziran 2005, 20:00:25 >

• Arkadaşım MEB kampanyasından Toshiba aldı. Açıkçası kalitesi beklentimin üzerinde çıktı. Laptop ile oyun oynamayacak, 40 gün beklemeye razı olabilecek, VAkıfbankın abuk subuk isteklerine göğüs gerebilecek sabırlı arkadaşlar MEB toshibasını düşünebilir. Ben bile düşünmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur77

quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Arkadaşlar,

Aşağıda detaylı özelliklerini yazmış olduğum Datron Notebook fiyat/performans olarak sizce alınır mı?

DATRON AERO KXA SONOMA 1.6GHz 512MB 40GB COMBO TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR(KA16S2K45L)

999,00 USD + KDV

• İşlemci, Chipset ve Bellek:
    • Intel Dothan M 730 1.6 GHz işlemci
    • 2MB L2 önbellek 533MHz FSB (SONOMA)
    • Intel 915GM chipset
    • 512MB DDR2 533MHz RAM (Max. 2GB)
    • Grafik Ünitesi, Ses ve Ekran:
    • 15.4" WXGA TFT LCD
    • 1280x800 ekran çözünürlüğü
    • 128MB Intel 915GM ekran kartı paylaşımlı
    • 24bit ses kartı dijital çıkışla 5+1 hoparlör desteği
    • 2x1W Stereo Hoparlör
    • Depolama:
    • 40GB S.M.A.R.T 5400RPM 8MB cache Harddisk
    • CD-RW/DVD Combo Optik Sürücü:
    • 8X DVD-ROM Okuma, 24X CD-ROM okuma
    • 24X CD-R Yazma, 10X CD-RW Yazma
    • 4 X USB 2.0 Port
    • 1 X PCMCIA Slot
    • 1 X S-video TV-out
    • 1 X RJ-45 jack
    • 1 X RJ-11 jack
    • 1 X IEEE 1394 port
    • 1 X IR port
    • 1 X VGA port
    • 1 X Microphone/line-in jack
    • 1 X Speaker/headphone/line-out jack
    • 1 X Bellek kart yuvası (SD,MMC,MS,SM,XD uyumlu)
    • İletişim:
    • Entegre 56K V90 Modem
    • 10/100 Mbps Ethernet
    • Güç:
    • 4800 mAH 8-cell Li-Ion Batarya
    • 5.5 Saat Max. Pil Ömrü
    • Boyutlar:363 X 265 X 35 mm
    • Ağırlık:2.75 Kg.
    • Linux işletim sistemi
    !! ÇANTA HEDİYE !!

Ak_onair bahsettiğin laptop Datron'un yeni bir modeli falan değil, özelliklerinden markasına, fiyatına kadar tam da haftalardır burada tartışılan modeli. Topici incelemeden, daha önce yazılanları okumadan mesaj yazdığını düşünüyorum. Bjkmag'ın sana yazdıklarında da aşağılayıcı bir tavır göremedim. Ona verdiğin tepki biraz ağır olmuş. Söylediği sözler belki de şakayla karışıktı.. Mesaj yazmadan önce yazılanları okursan soruna fazlasıyla cevap bulabileceğini düşünüyorum.. Saygılar..

arkadaşlar bu laptop a creative 5+1 bağlanabiliyor mu ? ben baktım 2 tane ses çıkışı var 5+1 3 çıkışlı ??????

• 5+1 i destekliyor ama dediğin hoparlörü bağlayabilmen için ekstra bir parçaya ihtiyacın var galiba daha önce de sorulmuştu forumu bir ara bulursun.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.