Bencede yerinde bir karar. 2 tane kız çıkmış oraya ileri geri konuşuyor doğrumu söylüyor yanlışmı bilinmez diğer çocuk orda kendini savunmaya çalışıyor "ya herkes bana suç atıyo" diye öğretmen o çocuğu susturuyor. Yıllardır yapılan en büyük yanlışlardan biri hep insanlara ön yargıyla bakılıyor bi dinle bakalım belki o kızlar olayı abartıyo bide acıtasyon yapmışlar babam 5. kattan düştü dedem kanser vs. seneryo yazdıkları belli birşey. Öğretmenin buna alet olması hatta yönetmesi çok yanlış.
quote:
Orijinalden alıntı: wolkytolky
kaynak?
Show TV Ana Haber Bülteni
quote:
Orijinalden alıntı: Herhangi Biri
quote:
Orijinalden alıntı: albaran34
Nasıl yerinde karar? Oldukça saf ve masumane görüntüler, o çocuğun ailesi devlet tarafından yardım alamıyorsa, çocukta bunu tüm saflığı ile dile getiriyorsa, öğretmende buna vesile oluyorsa suç mu? Devlet bankaları hortumlayanlarla, rüşvet yiyen memurlarla vs gibileri ile ilgilenmez ama gücü öğretmenine yeter işte,
Görüntüler oldukça saf ve masumane olabilir -ki bence öyle değil- ancak bugün bunlara izin verilirse yarın daha farklı görüntülerle karşılaşılabilir, önü alınamaz. Zaten bir öğretmenin sınıfta telefonuyla öğrencilerini çekmesi hiç doğru bir şeymiş gibi gelmiyor bana, kutsal meslek dedikleri şeyin bile -ki buna katılmam- içini boşalttılar
öğretmenlik aslında kutsal bir meslek ama hiçbir öğretmen bunun farkında değil herkes para derdinde çıksa çıksa bunun böyle olduğunun kanıtı için sayılı birkaç öğretmen çıkar. Ama bu ülkede ücretinden tatmin olmuş verimli bir öğretmen olmak çok zor. Öğretmenin cahilliği diyeceğim fakat bir öğretmen nasıl cahil olabilir diye düşünmüyor da değilim. Ama bunu düşünememişse hakikaten çok cahilce bir davranış sergilemiş. O çocuklar belli ki o durumdan sıkıntı yaşamış , bunu yaşayan onlar gibi dile getirilen bir çok durum oldu ama sayılarının azalması gerekirken daha da çoğalıyor her geçen gün.Ve öğretmen; o öğretmen bence küçük kızın babasının yerinde olmalıymış ...
Açığa alınması gereken onca makam sahibi insan varken bu öğretmeni açığa alırlar. Yazıklar olsun böyle yönetime. Göstermelik haraketler işte. Disipli gözükecekler güya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme