Şimdi Ara

ÖĞRENİM KREDİSİNİN GERİ ÖDENMESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben yeni mezun oldum, okul boyunca öğrenim ve harç kredisi aldım. bu parayı 2 sene sonra ödemeye başlayacağım ama ne şekilde ve ayda ne kadar olduğunu bana bildirirseniz sevinirim. kimisi 3 aylık veriosun diyor, kimisi aylık diyor. sagolun simdiden...

• sen hiç ses etme.. paranın üzerine yatanlarda olmuş..
    isteyen olmazsa uzun süre takıl öyle..
  • evet ole yap bende denicem okul bitince
    quote:

Orjinalden alıntı: LSG

sen hiç ses etme.. paranın üzerine yatanlarda olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: loneranger

evet ole yap bende denicem okul bitince
    quote:

Orjinalden alıntı: LSG

sen hiç ses etme.. paranın üzerine yatanlarda olmuş..

pek tavsiye etmem. 10 mayıs günü iş yerine gönderdikleri kağıtta 1157 küsür ytl'yi 20 mayısa kadar istiyoruz yazısını görünce dibim düştü. ödedim mecburen. aman diyim zamanında ödeyin, ödeyemeyekseniz de hiç almayın

• tıkır tıkır öde paranı devlet kimsenin peşinden koşmaz paramı ver diye sen koşucaksın yoksa 10 yıl ödemezsin sonra bi mektup gelir faiziyle tıkır tıkır alır
  • Arkadaş 99 mezunu yarısını ödedi diğer yarısını ödemedi ne arayan var ne soran
  • yurtkurun sitesinde var ödeme listesi

benimki de faize bindi , eylüle kadar 3 milyar ödemen gerek yoksa icra yolu açık

2 sene geciktirdim 2 kata geldi neredeyse
  • 3 ayda bir 423tl ödüyorum, martta ödemem gerekeni unutmuşum bu ay 32tl faiziyle beraber ödedim, günlük faiz uyguluyorlar dikkat edin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebEX -- 30 Haziran 2007; 18:15:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

Arkadaş 99 mezunu yarısını ödedi diğer yarısını ödemedi ne arayan var ne soran

hiç beklemediği bir zamanda haciz gelebilir, uygulanan faiz öyle böyle değil kol gibi..
  • ya bunun zaman aşımı falan yokmu 5 sene 10 sene gibi
  • yeni hükümet gelince kaldırsa bari geri ödeme olayını
  • arkadaşım öde.son düzenlemelerle bu işi ciddiye alıyorlar.nasıl istiyorlarsa zannedersem 3 aylık dilimler halinde ödüyosun.
  • artık eskisi gibi ödememe ve af durumları yok. adamlar ödemediğin anda hacize geliyorlar senin ruhun bile duymuyor.

eskisi gibi değil bırakiyim isteyen olursa derseniz evinizde haciz memuruyla karşılaşabilirsiniz.
  • Adrese ödeme takvimini gösteren belge geliyor zaten.
    Devlete borç takmamak lazım. 20 yıl geçse de mutlaka faiziyle alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

ya bunun zaman aşımı falan yokmu 5 sene 10 sene gibi

hayır yok arkadaşına söyle o ödemediği para 3-4 kat olmuştur gelir 1-2 yıl içinde mektup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 30 Haziran 2007; 19:34:30 >
  • Devleti kazıklamaya meraklı olmamak lazzım.

Gönül isterki karşılıksız verilsin o harçlar ve burslar.
  • Arkadaşlar boşuna çırpınmayın.Eninde sonunda eşşek gibi ödeyeceksiniz benim gibi.Kurtuluşunuz yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.