Merhabalar belli bir bütçe belirtmek istemiyorum. Alınabilir en eli yüzü düzgün telefon en az ne kadar olabilir? Sosyal Medyaya girsin. İnternet de gezerken takılma kasma olmasın yeter. Çünkü araştırmalarımı telefondan yapmak daha pratik olabilir. Merak ettiğim kafama takılan her şey için bilgisayara bağımlı olmak istemiyorum. Çok fazla video izliyorum.Malum ders videoları falan oluyor.Bu konuda da sıkıntı çıkarmaması lazım. Ekran büyüklüğü hayati bir önem arz etmiyor ama daha çok ders amaçlı kullanacağım için büyük olması tercihim. Üstelik ebook okumak da daha rahat olur. Akıllı telefon kullanmadım daha önce o yüzden tavsiyelere açığım.
Markası önemli değil ama malzeme kalitesi iyi olması önemli.Teknik destek servisi kaliteli olursa iyi olur. 1-2 sene sonra bozulacak bir telefon istemiyorum. Muhtemelen çok uzun yıllar kullanırım. Şu an telefonum sanırım ilk kameralı nokialardan ama artık çalışmıyor.Uzun yıllar kullanmak konusunda ciddiyim :)
Kardeşim keşke geliri olan bir insan olsaydım telefonunu ben almak isterdim öğrencilere çok yardım etmek istiyorum(bende öğrenciyim ajdhah). Ama tavsiye vermek gerekirse ben lenovo vibe p2 alırdım 5100 mah bataryası var şarj süresi akıllı telefonlarda çok önemli oluyor. Telefonun kasası gayet sağlam elime aldım kullandım kısa süreli olarak, hızı hakkında çok bişi söliyemeyeceğim çok uzun süre kullanmadım ama incelemeleri izleyebilirsin bunun içinde. Kamerası için çok iyi demiyorlar ama sende kamerayı öncelik olarak belirtmemişsin. Tavsiyem böyle kardeşim sen yine incelemelerini v.s. izle diğer arkadaşlarında yorumlarına bak öyle kesin kararını ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
garmenG
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler güzel telefonmuş bir araştırayım ben bunu.