< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derthpeder -- 1 Nisan 2019; 17:39:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derthpeder -- 1 Nisan 2019; 17:39:36 > |
Dershanelere para bayılan tiplerin ücretli hocaları eleştirmesini saçma buluyorum fakat bazı hocalar da gerçekten abartıyor işi, arkadaşım zaten iyi bir hocaysan adın duyulur sürümden bayağı kazanırsın, hepimizin aklına gelen malum hocanın fiyatlarını abartı buluyorum kimse kusura bakmasın, elbette anlatımı harika, fakat gerek ortağının soru çalması, gerek 100 sayfalık fasikülleri kargo hariç 25 TL gibi fiyatlara satması üstüne videonun da eklenmesi akıl işi değil.
Bu konuda kesinlikle en iyi hoca, Mikail Hoca'dır benim gözümde, hayır Nejdet Kirpi de değil, fiyatı ucuz olabilir fakat videoların hepsi eski tarz ve güncellenmemiş, Mikail Hoca'nın tek bir dersi bile saatler sürüyor, üstüne kendisi hazırladığı harika soruların olduğu fasiküller var, tam bir öğrenci dostu. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derthpeder -- 2 Nisan 2019; 0:56:41 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|