Şimdi Ara

öğrenci için para biriktirme yolları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir lise öğrencisiyim , haftalık 50 liraya yakın para alıyorum . Çok nadir iddia oynarım , öğlenleri 2 liradan döner yerim ama 2 tane yerim nasıl para biriktirebilirim ? Ve kazanabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• günde 5 tl ayda 150 yılda 1.800 şuan 10 bin liram var en iyi yöntem
  • Günde 1 döner yesen haftada = 14 TL
    Arada sırada su falan alsan 7 tl de öyle 21 TL harcarsın böyle yaparsan
    50-21=29 TL her hafta.. Ayda 116 TL biriktirirsin..(Zorlarsan yani o 7 tl yide harcamazsan 144 tl biriktirirsin)
    1 Yılda 1392 TL (zorlarsan : 1728 TL)

-İddia oynama, paranı sağa sola saçma elinde tut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldu O zaman -- 9 Mart 2013; 22:44:01 >
  • her gün cebinde kalan 5 TL nin altındaki parayı bir kutuda biriktir ve asla ordan para alma.Bir - iki ay sonra bak bakalım ne kadar para birikmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alakuka

bir lise öğrencisiyim , haftalık 50 liraya yakın para alıyorum . Çok nadir iddia oynarım , öğlenleri 2 liradan döner yerim ama 2 tane yerim nasıl para biriktirebilirim ? Ve kazanabilirim ?

günde 2 tl at kenara yılda 730 tl oluyor. haftalık elli lira alıyorum demişsin her gün 2 lira atsan haftalık 14 lira eder 36 liran sana kalır ihtiyaçlarını hayli hayli karşılar. bırak geçtim 1 tl at 365 günde 365 tl eder. hatta 2 tlden fazla bile biriktirebilirsin günlük. karar verdim her gün 2 tl atıyorum kenara iyi ki açmışsın konuyu bugün atmayı unutuyordum neredeyse :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733

quote:

Orijinalden alıntı: Alakuka

bir lise öğrencisiyim , haftalık 50 liraya yakın para alıyorum . Çok nadir iddia oynarım , öğlenleri 2 liradan döner yerim ama 2 tane yerim nasıl para biriktirebilirim ? Ve kazanabilirim ?

günde 2 tl at kenara yılda 730 tl oluyor. haftalık elli lira alıyorum demişsin her gün 2 lira atsan haftalık 14 lira eder 36 liran sana kalır ihtiyaçlarını hayli hayli karşılar. bırak geçtim 1 tl at 365 günde 365 tl eder. hatta 2 tlden fazla bile biriktirebilirsin günlük. karar verdim her gün 2 tl atıyorum kenara iyi ki açmışsın konuyu bugün atmayı unutuyordum neredeyse :D

haklısın aslında ama daha hızlı biriktirmek istiyorum yaza kadar 200 lira falan biriktirsem yeter

• --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 12:16:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki nasıl para kazanabilirim ?

• oha 50 mi babaniz ne yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Saman Kafa

oha 50 mi babaniz ne yapar

minibü+kitaplar+pantolon gömlek ne alırsam ordan alıyorum yani 50yi veriyor da gerisine karışmıyor

• Kumbarada bozukluk biriktirmek mantıklı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Kumbarada bozukluk biriktirmek mantıklı olabilir

adamın şimdi en azından 1000 lirası olmuştur hocam
  • bi ara annem bozukluk biriktirmişti 1 ayda felan 2 milyar yaptı bozuklukları fırına vermisitk bütünlestirmistik su saaten sonra bende biriktiriyorum
  • Hortt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle hesap yapmak kolay günde 2 lira harcasan haftada bilmem kaç para birikir diye.Bu çocuk 1 yıl boyunca hiç mi gezmeyecek dışarda yemek yiyip sinemaya gitmeyecek? Biraz mantıklı hesap yapmak lazım evdeki hesap çarşıya uymaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.