Şimdi Ara

öğrenci için ikinci el dizel araba (max 20bin tl verebilirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrenciyim kısa mesafede gidip gelmede kullanıcam aracı yani az yakan bi araba gerekli. aracı performas için almıyorum konforlu olması(çok abartı değil rahat edeyim yeter) ve az yakması önemli benim için. marka takıntım yoktur. max 20 bin tl verebilirim. evet önerebileceğiniz bi araba var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girerim -- 17 Mayıs 2011; 20:05:14 >

• 20 bine bir çok araç alına bilir az yakar dersen gazlı bmw 3.18 yada mercedes e200 falan çok güzel begendigim araçlardır bir bak modelli istersen mitsubishi lancerhomda civic mazda vs bakabilirsin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 18 Mayıs 2011; 0:20:40 >
  • abi az yaksın öğrenci işi olsun demiş
    sen komprador arabası önermişsin :)

clio 3 hb seçenekler dahiline alınabilir sanırım
  • Polo derim :)
    hatta benim aracımı da satabilirim derim :)
    ama ben cok para istiyorum :)
  • hyundai, kia veya renault bulabilirsin sanrıım yeni model olarak o fiyatlarda benim tavsiyem eski araba almaman markasına aldanıp.

eğer 5-10 km gideceksen günde dizelede gerek olmadıgını düşünmekteyim aradaki 2-3 bin tl fark sana uzunca bir süre yakıt olarak katkı sağlayabilir.
  • Ben de Citroen Saxo dizel tavsiye ediyorum.Alttaki linkin 5.sayfasını lütfen okuyun arkadaşlar.Neden Saxo dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_5552947/mpage_5/key_/tm.htm
  • mitsubishi colt bak derim, dizeli de var ancak benzinlisi de az yakar, konforu da iyidir, fiyatları da tam istedigin civarlarda 20bintl ye 2008-2009 model bulunabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006 model 49 binde hatasız dizel klimalı şimdiye kadarki aracın tüm yakıt ortalaması şehir içi uzun yol 5,3 km eurodizel yakan 16250 tl ye satılık olan dacia logan aracım vardır. aracın sıfırından farkı km sidir.
    daha nete vermedim başka araçlarla karıştırmayın.
    tek kişi özenle kullanmıştır. araçta sigara içilmemiştir. kapalı garajı vardır bakımları vaktinde özenle yapılmıştır.
    araca yapılan tüm işlemlerin konulan yakıtın fişi dahil belgeleri bulunmaktadır.
  • adamın baktıgı yok yazmayın bişi :)
  • adam öğrenci ama mercedes önerenler olmuş. bence palio alsın.

• işte arkadaşlar bu forum üyelerinin kötü yanıda bu işlerini görünceye kadar uğraşıyorlar sonra hiçbir açıklama yapmadan sayfayı terk ediyorlar işin yoksa sende fikir üret bari birşeyler yazsane bileyim olur olmaz gibi veya vazgeçtim bir teşekür yeter sonuçta emek sarfediliyor emeğe saygı diye birşey var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.