Bildirim
Oğlumuz Yiğit'in 3. Kalp Ameliyatı Hakkında... (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Acil şifalar up _____________________________
We All Nowitzness -
hocam allah acil şifalar versin. Diyecek söz bulamıyorum, zor bi durum. _____________________________ . -
Allah yardımcınız olsun. _____________________________ -
Hocam bir de şube ve hesap numarasını yazın bence, iban atmlerde falan geçmiyor sanırım_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Allah acil şifalar versin. Çok üzüldüm. Keşke maddi yardımda da bulunabilseydim. _____________________________ -
Allahtan Acil Şifalar Diliyorum İnsallah İyileşir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenCanWait -- 25 Temmuz 2011; 21:40:45 >_____________________________ 
-
OFFFFF İÇİM GİTTİ YA KEŞKE ELİMDEN BİRŞEYLER GELSİN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN OĞLUNUZA UZUN ÖMÜRLER VERSİN _____________________________ -
Allah acil şifalar versin.
Bilmiyorum yaptınız mı ama bu olayı siyasilere de duyurmanızı öneririm. En azından başbakanlığa mektup, e-mail ile durumu bildirin, kendisiyle görüşme talep edin. Yardım kuruluşlarına gidip durumunuzu anlatın.._____________________________ -
Allah acil şifalar versin _____________________________
3,2 liter 6 cylinder &#65533; 338 horse power @ 7900 rpm &#65533; 365 N·m torque @ 4900 rpm &#65533; 0-100 km/h: 4.6 seconds &#65533; top speed 303 km/h
&#65533; length 4491 mm &#65533; height 1372 mm &#65533; weight 1,549 kg -
Allah acil şifalar versin. _____________________________ -
Öncelikle ALLAH şifalar versin. ALLAH yardımcınız olsun. Yaşadığınız zorlukları yeneceğinize dair en ufak şüpheniz olmasın. Banka hesap numarasını aldım.
Dilerim ki kardeşimiz sağlığına kavuşur. Ki böyle olacaktır._____________________________ -
Allah yardımcınız olsun.
_____________________________ Ölüm en büyük uyarıcıdır.
Nasihat isteyene ölüm yeter.
-
Allah şifa versin dualarım sizinle . _____________________________ -
Allah yardımcınız olsun _____________________________ -
Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun. Hesap numarasını aldım. İnşallah elime para geçtiğinde yardımcı olacağım. _____________________________ -
Geçmiş olsun, üst konu olması gereken bir konu. _____________________________ Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!
Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us. -
Allah yardımcınız olsun. Umarım Allah çocuğunuzu size bağışlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı