Şimdi Ara

Oğlum için oyuncu bilgisayar kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Oğlum 15 yaşında, Lenovo Ideapad Gaming laptop kullanıyor (Lenovo 81Y400LPTX i5-10300H 16G 512GB). Monitörü de Samsung Odyssey G5 27” Oled

Oynadığı oyunlar: Valorant, Fortnite, Gta, League of legends, adını unuttuğum bir futbol oyunu ve daha az oynadığı birkaç oyun daha.

Ben de bazı video & photo düzenleme uygulamaları kullanıyorum.

Oyunlarda çok kastığını ve geride kaldığını söylüyor, Bazen oyun takılıyor ya da kendi kendine kapanıyor. Laptopu alalı epey olduğu için artık değiştirmek ve kasa alarak süpriz yapmak istiyorum. Fakat bu işlerden hiç anlamıyorum.

Forumu epey karıştırdım fakat okudukça kafam biraz karıştı :)

Bütçem 100bin civarı. Öneriniz olursa çok sevinirim.

Hepinize -gerçek hayattan kopmadan- keyifli oyunlar 🙌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akturk19 -- 30 Mayıs 2026; 12:59:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valorant oynayan bir çocuk için 100bin liralık bir bilgisayar aşırı gereksiz ve pahalı.5070ti ile valorant oynayacak çocuk e sporcuysa o kısma bir şey diyemem.Paraniz fazlaysa onada bir şey diyemem.

www.incehesap.com
    Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/freedom-oem-paket-fiyati-40898/utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app

+16gb ram ile bu ikinizin de işini görür.60.000 lira.
    Geri kalaniylada çocuğu gezmeye götürün tatile oksijen alsın

• www.incehesap.com
    Cyber Core | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/cyber-core-oem-paket-fiyati-76148/utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app.

Üstteki daha iyisi ,ileriye dönük 80bin lira ama stok tukenirse bu fiyata bulamazsınız.Gaming gecesi indirimi iki.linkde.

• lithran kullanıcısına yanıt

Aslında bilgisayara çok bağımlı olsa almazdım, çok şükür süresine uyarak oynuyor ben de keyfini çıkarsın istiyorum.

Kaliteli birşey alayım ki çok uğraştırmasın ve benim dron videolarımı düzenleme fotoğraf editleme işlerim de hızlı olsun

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.