Şimdi Ara

ogatech OG-055 nasıl bir mp4 player yardım pls. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alet gerçekten güzel , alfabetik sıra çoğu mp3tede yok zaten bilgisayardan dzenlenir o ama bi alsaydık önce:):):)
  • Cihazı kargoyla isteme imkanı falan yok mu? O şekilde deneseniz bir de. Ankara'nın merkezinde misin?
  • evet ankarada merkezdeyim, internette hiç bir yerde mevcut değil gerçi pekte güvenmiştorum burada büyük mğazalardan ne aldıysam onlar bile sakat çıktı bilmiyorum şimdi bimekse gelmesini bekliyorum işte:) eğer gelmesse istanbula biara gelicem fakat orda nerde bulabilirim
  • Ben Pendik'te oturuyorum. Burada alışveriş merkezi çok. İstanbul AVM diye mağaza var. Ordan aldım. Sen İstanbul'un hangi semtine geleceksin?
  • bende gelirsem pendikte kalıcam:) kartalda.. yada kadıköyde kalırım ama gelmem bulur baya 1 ay falan, buarada ne işle meşgulsun
  • hepsiburada.com da OGATECH OG 54 yani bi düşük modeli 100 ytl diyo özellik bakımından aynı ama 1 gb ve genişletilmiyo heralde , nasıl sence ? yada bunu bekleyelimmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f3lix -- 28 Nisan 2007; 14:40:26 >
  • Ben elektronik teknikeriyim. ENTES Elektronik A.Ş. ARGE'sinde çalışıyorum. OG-054 modeli için seçim senin. Hafıza kartı takma özelliği yok. Yine de sen bilirsin.
  • youtube dan indirdiğimiz videoların flv uzantısını nasıl diğer formatlara çevirebiliriz? elimde bayağı bir çevirici var ama tek tek bakmak istemiyorum. sağlam bir çevirici biliyorsan bu konuda yardım eder misin?
  • Selam arkadaşlar,ben pirhanha commander 2gb aldım 3.gününde arızalandı geri gönderdim.şimdi bu üründen almayı düşünüyorum,umarım bunda sorun yaşamam..piranha 1,8 inç ti bu 2,2 ayrıca piranhada görüntü kalitesi 65k idi pekte memlun kalmamıştım zaten.Mortem, ürünü alınca converter de sorun yaşarsak sana danışırız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaoguz -- 28 Nisan 2007; 22:38:53 >
  • Ben OG-055'ten çok memnunum. Fiyat ve performans açısından, bilinen markalara nazaran iyi. Özellikle video kalitesi çok tatmin edici.
  • sesinin az çıktığı konusunda şikayetler var,genelde bu tür ürünlerle verilen kulaklıklar kalitesiz oluyor,hiç kaliteli kulaklıkla denedinizmi.?
  • Slm arkadaslar, merak ettiğim birsey var, Türkce menu zorunlu mu acaba, dil degistiremiyor muyuz? Birde menu kalitesi nasıl? Pirhana da menüler çok kötü bence, özellikle simgeler ve fontlar.
  • ürünü genpatech.comda buldum fakat bi kaç şey daha alıcam almazsam onları siparişi vericem haber veririm aldığımda
  • Hayır. Türkçe menü zorunlu değil. Dil seçenekleri mevcut. İncelemek isteyenler için fotoğraflar gönderdim.

Ses konusunda, henüz iyi bir kulaklıkla deneyemedim.

Ana menü

ogatech OG-055 nasıl bir mp4 player yardım pls.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 8 Mayıs 2007; 8:33:05 >

• Dinleme ekranı

• içerik menüsü

• dil menüsünde seçenek çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 8 Mayıs 2007; 8:40:52 >
  • FM ekranı

• boyut

• oyun ekranı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.