Şimdi Ara

Ofis için tarayici-yazici tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bitmeyen kartuşu yazıcı eskittim 2 tane artık mürekkepli değil de lazerli yazıcı arıyorum. Basit birşey arıyorum. Fotokopi çekmeye uygun olmalı. Toner dolumu kolay ve uygun olmalı. Bütçe 300-400 arası uygundur. Kullanıp da tavsiyede bulunabilecek olan arkadaşlarin fikirlerini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Renksiz yani sadece siyah çıktı alacaksanız RİCOH un değişik modellerine bakabilirsiniz ama renkli laser tavsiye etmem. maliyeti ve sorunu çok olur. Saygılarımla...
  • Brother 1511 aldım N11 üzerinden 494 TL ye. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?

• sever bilgisayar akhisar S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sipariş geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DBolanci

Brother 1511 aldım N11 üzerinden 494 TL ye. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?

dolumu kolay okulda kullanıyorum. bir dolumla 700- 1000 sayfa basıyor. 1 kg toz aldım dolumu 3 dk sürmüyor. çip vs yok.

okuldaki makine 35 bindeydi. baska ogretmen arkadaslar da aldı aynı makineden hepsi çok memnun. uzun zamandır kullınıyoruz (2,5 yıldır )
  • Teşekkür ederim hocam 1kg toz ile tahmini kaç bin çıktı alabilir? Bir de toz alırken dikkat etmemiz gereken birşey var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DBolanci

Teşekkür ederim hocam 1kg toz ile tahmini kaç bin çıktı alabilir? Bir de toz alırken dikkat etmemiz gereken birşey var mı?

hocam n11, gittigidiyor dan alabilirsin 1 kg ile yoğunluga baglı olarak 30 - 40 bin civarı ( bu rakam artabilir ) cıktı alırsınız.

brother universal toner tozu alabilirsiniz.

bir dolumda 30-40 gr toz alır. ama içindeki sayac çarkı tam toner bitmeden bitti diye uyarı verir. bu carkı dolum yapmadan cevirip tekrar kullanıyorum. youtube den hl 1040 (aynı tonerdir ) izlerseniz rahatca anlarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çizim için laptop onerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.