Şimdi Ara

Ofis için sorun çıkarmayacak yazıcı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ofis için çok fonksiyonlu yazıcı arıyorum,
    daha önce HP Officejet 4110 all in one
    ve Canon mx320 çok fonksiyonlu yazıcılarını kullandım ve hiç memnun kalmadım.

Sorunsuz, hiç sıkıntı çıkarmayan, mümkünse tonerli çok fonksiyonlu (yazıcı, tarayıcı, faks) bir yazıcı tavsiye ederseniz onu almak istiyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalper -- 13 Ekim 2012; 21:41:21 >

• epson'ın office veya workforce modellerinden seçmenizi öneririm epsonları dolan kartuşlar ile kolay ve sorunsuz kullanırsınız birçok faxlı modeli de mevcut. zaten canonun kullandığınız modeli gerçekten çok sıkıntılı bir model. hpler de genelde termal kafa sorunu çıkarıyor. ben epson oneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber3kerd

epson'ın office veya workforce modellerinden seçmenizi öneririm epsonları dolan kartuşlar ile kolay ve sorunsuz kullanırsınız birçok faxlı modeli de mevcut. zaten canonun kullandığınız modeli gerçekten çok sıkıntılı bir model. hpler de genelde termal kafa sorunu çıkarıyor. ben epson oneririm...

ilginiz için teşekkürler, dediğiniz gibi canon çok sıkıntı yarattı,
    bahsettiğiniz epson office ve workforce lara bakayım en iyisi ben, tekrar teşekkürler.
  • önemli değil. bir de epsonların genel bir sorunu yavaş olmaları... yeni çıkan serilerde bu sorun düzeldi ve lazerden bile hızlı modeller piyasaya sürüldü. yani önce hızı hakkında bir araştırma yapın alacağınız modelin. ama hız beni etkilemez derseniz ağır kanlı ama dolan kartuşlarla sorunsuz yazıcılardır genelde epsonlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.