Şimdi Ara

Officialiphoneunlock.co.uk???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde oranke UK kilitli bir iphone 4 var. bunu unlocked yapmak için yaptığım araştırmalarda fiyatların epey yüksek olduğunu gördüm, acaba bu officialiphoneunlock.co.uk sitesi güvenilir mi? daha önce burayı kullanan varmıdır içinizde? aşağıda linki var ve bayağı ucuza yapıyorlar bu işi. bu da link:http://www.officialiphoneunlock.co.uk/orange-iphone-unlock.php?strNetwork=Orange UK&strPhoneType=3GS

• cevap yazılmayan konulara yokmu cevabı olan diye ikinci mesajı yazmaktan nefret ediyorum arkadaş ya!
  • "Unlock available again soon"
    ibaresini görmediniz herhalde, şuan o servis açık değil, pre-order alıyorlar o fiyata.
  • Nefret ediyorsan YAZMA bilader..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muffig

Arkadaşlar merhaba, elimde oranke UK kilitli bir iphone 4 var. bunu unlocked yapmak için yaptığım araştırmalarda fiyatların epey yüksek olduğunu gördüm, acaba bu officialiphoneunlock.co.uk sitesi güvenilir mi? daha önce burayı kullanan varmıdır içinizde? aşağıda linki var ve bayağı ucuza yapıyorlar bu işi. bu da link:http://www.officialiphoneunlock.co.uk/orange-iphone-unlock.php?strNetwork=Orange UK&strPhoneType=3GS

benimde eski iphone 4 um ingiltere orange kilitliydi ve unlock olaylari ilk yayilmaya basladigindawww.allgsmunlock.com sitesinden 90 euro arti 5 euroda paypal komisyonu seklinde unlock yaptirmistim
    verdigim sitede su an fiyatlar ne sekilde bilmiyorum ama services kismindan bak bakalim ne kadarmis ayrica verdigim siteden daha once bu forumda bir cok insan islem yaptirdi ve en guvenilir unlock sitelerinden biridir saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: muffig

Arkadaşlar merhaba, elimde oranke UK kilitli bir iphone 4 var. bunu unlocked yapmak için yaptığım araştırmalarda fiyatların epey yüksek olduğunu gördüm, acaba bu officialiphoneunlock.co.uk sitesi güvenilir mi? daha önce burayı kullanan varmıdır içinizde? aşağıda linki var ve bayağı ucuza yapıyorlar bu işi. bu da link:http://www.officialiphoneunlock.co.uk/orange-iphone-unlock.php?strNetwork=Orange UK&strPhoneType=3GS

benimde eski iphone 4 um ingiltere orange kilitliydi ve unlock olaylari ilk yayilmaya basladigindawww.allgsmunlock.com sitesinden 90 euro arti 5 euroda paypal komisyonu seklinde unlock yaptirmistim
    verdigim sitede su an fiyatlar ne sekilde bilmiyorum ama services kismindan bak bakalim ne kadarmis ayrica verdigim siteden daha once bu forumda bir cok insan islem yaptirdi ve en guvenilir unlock sitelerinden biridir saygilarimla

Teşekkür ederim hocam aydınlattığın için. Ben allgsmunlock'u biliyorum, sıkıntı yaşamıyorsunuz o sitede. Ancak unlock bedeli orange UK için 120 euro vermiş insafsızlar :P. bu verdiğim sitede ise 20 pound karşılığında yapıyorlar. Bir de anlamadığım birşey var officialiphoneunlock sitesinde orange UK için ön sipariş alıyorlar, sipariş etsem tekrar masraf çıkarırlar mı acaba onu merak ediyorum.

-Deniz- hocam, zaten pre order olduğunu biliyorum ama ön sipariş sonrası ikinci bir masraf olurmu onu merak ediyorum.Teşekkür ederim hocam aydınlattığın için. Ben allgsmunlock'u biliyorum, sıkıntı yaşamıyorsunuz o sitede. Ancak unlock bedeli orange UK için 120 euro vermiş insafsızlar :P. bu verdiğim sitede ise 20 pound karşılığında yapıyorlar. Bir de anlamadığım birşey var officialiphoneunlock sitesinde orange UK için ön sipariş alıyorlar, sipariş etsem tekrar masraf çıkarırlar mı acaba onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muffig -- 14 Ocak 2013; 8:49:09 >

• bir yer 120 bir yer 20 sence mantiklimi tabiki hayir akla yatmiyor tavsiye etmem saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    t.co linkleri açılmıyor...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FAQ kısmında açıkça belirtmişler;

A pre-order simply means that those unlocks are currently offline whilst we are in negotiations to confirm a price with the carrier and Apple. Hence why the price is always £19.99. Please note this isn't the final unlocking price which may be substantially more expensive - see the pricelist for typical unlock prices, they vary between £29 and £119 so expect something in this region.

Once our negotiations are concluded, you will be emailed the final price which will also be on the website, and you can then complete your order and purchase the full unlock, which will be discounted by £19.99.

This gives you the opportunity to get unlocked the fastest way, rather than having to keep checking our website to see if the unlock is online yet.

gördüğünüz fiyat, satış fiyatı değil.
    sitede son fiyat belirlenince örneğin 90pound, bu size mail ile bildiriliyor, sonrasında satın alırsan 20pound ödemeniz düşürülüp 70pound olarak satın alıyorsunuz.
    (cepten çıkan yine 90pound tabi, bir şey farketmiyor aslında, bir ihtimal pre-order olduğu için daha çabuk cevaplanabilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deniz-

FAQ kısmında açıkça belirtmişler;

A pre-order simply means that those unlocks are currently offline whilst we are in negotiations to confirm a price with the carrier and Apple. Hence why the price is always £19.99. Please note this isn't the final unlocking price which may be substantially more expensive - see the pricelist for typical unlock prices, they vary between £29 and £119 so expect something in this region.

Once our negotiations are concluded, you will be emailed the final price which will also be on the website, and you can then complete your order and purchase the full unlock, which will be discounted by £19.99.

This gives you the opportunity to get unlocked the fastest way, rather than having to keep checking our website to see if the unlock is online yet.

gördüğünüz fiyat, satış fiyatı değil.
    sitede son fiyat belirlenince örneğin 90pound, bu size mail ile bildiriliyor, sonrasında satın alırsan 20pound ödemeniz düşürülüp 70pound olarak satın alıyorsunuz.
    (cepten çıkan yine 90pound tabi, bir şey farketmiyor aslında, bir ihtimal pre-order olduğu için daha çabuk cevaplanabilir)

teşekkür ederim hocam, bundan emin olmaya çalışıyordum, saygılar..

• biraz araştırdım demin, sitenin SCAM (fake) olduğu hakkında konular var, işlem yapacaklar dikkatli olsun.

Officialiphoneunlock co uk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.