valla pot bile sıkıntı yaratır aion çok sıkıcı geldi lineageden sonra ama en güzel tarafı drop itemları bile 1 saat içerisinde satamazsan(uniqe items) char ı na yapışıyordu yani trade edemiyosun sadece NPC de satabiliyorsun. sadece aylık ücretini ödüyorsun ve herkezin eşit şansı oluyor. demek istediğim zengin fakir ayrımı ortadan kalkıyor L2World u bırakmamın en büyük sebebi de artık consumable itemların yani scroll heal pot mana pot vs.vs. donatable olmasıydı. oyunda soultaker ile 3 kişiyle mücadele edebiliyordum. bu donateler geldikten sonra 1 kişi benim gibi 10 kişiyi kesmeye başladı. consumable items donate olursa o oyun oynanmaz tecrübe ile sabit:)
ama onun haricinde mert1905x in dediği gibi sadece %10-%20 xp arttırma seal unseal olayı bi dengesizlik yaratmaz sadece üşengeç insanların işine yarar:)
Arkadaşlar ben hiç orinal serverda oynamadım bu oyunu ama sene 2004 -05 den beri oynuyorum yeni pachte GOD da orginalde oynamak istiyorum bana oyunun fiyat bilgileri ve tam nasıl oldugunu yaza bilirmisiniz özelden veya buarada ve hangi serverda oynamamı tavsiye edersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Mutand
Arkadaşlar ben hiç orinal serverda oynamadım bu oyunu ama sene 2004 -05 den beri oynuyorum yeni pachte GOD da orginalde oynamak istiyorum bana oyunun fiyat bilgileri ve tam nasıl oldugunu yaza bilirmisiniz özelden veya buarada ve hangi serverda oynamamı tavsiye edersiniz
arkadaşım bu konunun altındaki 3-4 konuya baksan aradığını bulacaksın, illede biri sana has cevapmı yazmalı, lütfen az araştırın...
arkadaslar dwarfim var reciple d soulshout da mevcut fakat d grade crystal lazım nereden bulabilirim veya nasıl yapılıyor bilen arkadaslar yardimci olsun lutfen
quote:
Orijinalden alıntı: turexx
arkadaslar dwarfim var reciple d soulshout da mevcut fakat d grade crystal lazım nereden bulabilirim veya nasıl yapılıyor bilen arkadaslar yardimci olsun lutfen
D garde herhangi bir itemi crystallize ederek yada satın alarak yapabilirsin. Crystallize hani şu inventory ni açtığında altta görünen skill olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: kazuya55
quote:
arkadaşım bu konunun altındaki 3-4 konuya baksan aradığını bulacaksın, illede biri sana has cevapmı yazmalı, lütfen az araştırın...
Yok illede bana has cevap yazmanıza gerek yok gördüm sordum 3-4 konu aşagısına bakayım şimdi bakmamıştım bulamassam sana özel yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: acark
quote:
Orijinalden alıntı: turexx
D garde herhangi bir itemi crystallize ederek yada satın alarak yapabilirsin. Crystallize hani şu inventory ni açtığında altta görünen skill olması lazım.
arkadaslar burada bir ahop var. isteyen baksin. Benim anladiğim R-Grade Enc Weapon falan satiliyor. Ama tam net değil
20Dolar a 1600 Ncoin ailiniyor :)
quote: