Şimdi Ara

Official servere ( GOD client ) baslamak isteyenler buyrun! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
4.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla pot bile sıkıntı yaratır aion çok sıkıcı geldi lineageden sonra ama en güzel tarafı drop itemları bile 1 saat içerisinde satamazsan(uniqe items) char ı na yapışıyordu yani trade edemiyosun sadece NPC de satabiliyorsun. sadece aylık ücretini ödüyorsun ve herkezin eşit şansı oluyor. demek istediğim zengin fakir ayrımı ortadan kalkıyor L2World u bırakmamın en büyük sebebi de artık consumable itemların yani scroll heal pot mana pot vs.vs. donatable olmasıydı. oyunda soultaker ile 3 kişiyle mücadele edebiliyordum. bu donateler geldikten sonra 1 kişi benim gibi 10 kişiyi kesmeye başladı. consumable items donate olursa o oyun oynanmaz tecrübe ile sabit:)
  • ama onun haricinde mert1905x in dediği gibi sadece %10-%20 xp arttırma seal unseal olayı bi dengesizlik yaratmaz sadece üşengeç insanların işine yarar:)
  • Arkadaşlar ben hiç orinal serverda oynamadım bu oyunu ama sene 2004 -05 den beri oynuyorum yeni pachte GOD da orginalde oynamak istiyorum bana oyunun fiyat bilgileri ve tam nasıl oldugunu yaza bilirmisiniz özelden veya buarada ve hangi serverda oynamamı tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutand

Arkadaşlar ben hiç orinal serverda oynamadım bu oyunu ama sene 2004 -05 den beri oynuyorum yeni pachte GOD da orginalde oynamak istiyorum bana oyunun fiyat bilgileri ve tam nasıl oldugunu yaza bilirmisiniz özelden veya buarada ve hangi serverda oynamamı tavsiye edersiniz

arkadaşım bu konunun altındaki 3-4 konuya baksan aradığını bulacaksın, illede biri sana has cevapmı yazmalı, lütfen az araştırın...
  • arkadaslar dwarfim var reciple d soulshout da mevcut fakat d grade crystal lazım nereden bulabilirim veya nasıl yapılıyor bilen arkadaslar yardimci olsun lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

arkadaslar dwarfim var reciple d soulshout da mevcut fakat d grade crystal lazım nereden bulabilirim veya nasıl yapılıyor bilen arkadaslar yardimci olsun lutfen

D garde herhangi bir itemi crystallize ederek yada satın alarak yapabilirsin. Crystallize hani şu inventory ni açtığında altta görünen skill olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya55

quote:

Arkadaşlar ben hiç orinal serverda oynamadım bu oyunu ama sene 2004 -05 den beri oynuyorum yeni pachte GOD da orginalde oynamak istiyorum bana oyunun fiyat bilgileri ve tam nasıl oldugunu yaza bilirmisiniz özelden veya buarada ve hangi serverda oynamamı tavsiye edersiniz

arkadaşım bu konunun altındaki 3-4 konuya baksan aradığını bulacaksın, illede biri sana has cevapmı yazmalı, lütfen az araştırın...

Yok illede bana has cevap yazmanıza gerek yok gördüm sordum 3-4 konu aşagısına bakayım şimdi bakmamıştım bulamassam sana özel yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acark

quote:

Orijinalden alıntı: turexx

arkadaslar dwarfim var reciple d soulshout da mevcut fakat d grade crystal lazım nereden bulabilirim veya nasıl yapılıyor bilen arkadaslar yardimci olsun lutfen

D garde herhangi bir itemi crystallize ederek yada satın alarak yapabilirsin. Crystallize hani şu inventory ni açtığında altta görünen skill olması lazım.

sagolasın nasıl goremedim ben onu:D
  • http://store.lineage2.com/store/index

arkadaslar burada bir ahop var. isteyen baksin. Benim anladiğim R-Grade Enc Weapon falan satiliyor. Ama tam net değil

20Dolar a 1600 Ncoin ailiniyor :)
  • quote:

Oyun ucretsiz olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwarrior

http://store.lineage2.com/store/index

arkadaslar burada bir ahop var. isteyen baksin. Benim anladiğim R-Grade Enc Weapon falan satiliyor. Ama tam net değil

limited edtion o vesper silah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

limited edion ne olacak fiyat icerik vs bu bilgiler icin bir rehber gibi bir konu hazırlasan güzel olur hocam hepimiz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

quote:

limited edion ne olacak fiyat icerik vs bu bilgiler icin bir rehber gibi bir konu hazırlasan güzel olur hocam hepimiz icin

is sonrasinda biseyler hazirlamaya calisacagim.

• path to the awekening ne is yaw? haritada bir yol var ne icin bu yol?
    http://truly-free.lineage2.com/path burada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

is sonrasinda biseyler hazirlamaya calisacagim.

bekliyoruz hocam

• Bu high five ı torrenten cekiyorum 5.73gb problem olurmu ?
  • quote:

Bu high five ı torrenten cekiyorum 5.73gb problem olurmu ?

ncsoft luncheri oneririm oficial server icin.
  • quote:

quote:

Bu high five ı torrenten cekiyorum 5.73gb problem olurmu ?

ncsoft luncheri oneririm oficial server icin.

onu bulamadım hocam adım la girş yapiyorum linkelr geliyor ama o yok :S
  • görmemişim sitede varmıs indirdim suan bunda us yazıyor bizimki eu olacak ya problem olmaz sanırım
  • ikiside farkil server USA GoD 30 kasım EU 15 aralık olacak sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.