Şimdi Ara

Official Interlude L2TULGA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Website :http://l2tulga.com
    Forum :http://l2tulga.com/forum
    Facebook :https://www.facebook.com/l2tulga/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hercul3s -- 24 Nisan 2017; 12:57:1 >



  • birbirimizi kandırmayalım arkadaşım,

    Serveri açan Semih Mantar

    4 ay server online olucak
    donate kazanıcak ve kapatıcak onun sistemini herkes iyi bilir. :))
    ve official adına hiç bir bilgiye sahip olmayan birisinden bahsediyoruz :D
  • Serveri açan Semih mantar değil 4 kişi ortak bir şekilde server için çalışıyor bunlardan birisi Semih mantar :)
    ve 4 ay açık kalacak diyorsun ama 4 ay açık kalırsa bence gayet güzel bir süre şu an ki server piyasasında açılan serverların ömrü 1 ay sürüyor hatta 1 ay bile fazla 2 hafta sonra 2k-3k playerlı serverlar patlıyor. Tabi biz daha uzun soluklu bir server açmak düşüncesindeyiz.
    Ama neden böyle bir yorum atıyorsun onu anlamış değilim bir yaran var sanırım Semihle alakalı, bahsedilen kişi gayet düzgün bir arkadaş ve serveri yaparken bir çıkar beklemeden birbirimize yardım ediyoruz bu oyuna uzun yıllarını vermiş kişiler olarak amacımız sadece keyif almak (eski günlerdeki gibi)
    Bunu göreceğiniz kısım ise donate olacak oyun dengesini bozan hiç bir item donate listemizde olmucak olabilicek şeyler aio ve vip coin tarzı bir sistem olucak aydınlanman için söyliyeyim.

    Köstek olmaktansa destek olmanızı görmek isterdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hercul3s -- 26 Nisan 2017; 3:24:31 >




  • dilimiz yandıgı için bu düşüncedeyiz , kaç sefer başımıza geldi , güvenimiz yok .... sadece ben değil herkesin aynı şekilde. 4 kişi ortak yapıoz diyosun staff'ı görücez ,

    donate listesinide görücez burda konusulanlar bahsettigin gibi olmuyor.
    server acildiktan sonra liste değişiyor silahlar armorlar geliyor sonra staff içinde çekememezlik başlıyor :D server patlıyor sorun bu , birbirimizi kandırmayalım.

    4 kişi staff'ıda iyi biliyorum 1 kişi developer nitelikte sayılabilir oda semih mantar. digerleri sadece ortak. bunu bil istedim. 2003 ten beri bu işin içindeyim. herkesi gayet iyi tanırım. 1 developer'a bütün iş yüklendikten sonra o iş yürümüyor zaten . staff'tan saymayalım diger arkadaşları Helper GM diyebiliriz. serveri semih'in oldugunu duyan 2-3 clan lideri zaten gelmicem diye uyari verdi. bize bu arkadaşı savunmazsan seviniriz. zamanında yaptigi hatalar smdi karşısına cıkıcak. buna engel olamazsın karakter olarak iyi bir insan olarabilir burda sadece iş tartişiyoruz kişiligine ve karakterine laf soylemek bize düşmez zaten . iş bu sadece tartişiyoruz o kadar. bu mevzuyu lütfen şahsi algılamayın.
    teşekkür ederim.




  • @gmwawe actıgı server 4 ay kalıyor yok item veriyor gibisinden adam hakkında bazı iddalar ortaya atıp kişiliğine laf söylemek bize düşmez gibi kendinle çelişen şeyler söylüyorsun. Ek olarak şu dönemde interlude bir server 4 ay bitmezse öpte başına koy yada sana şöyle söyliyim hani kim olduğunuda bilmiyorumda bi server acta 2-3 k online ile 4 saat acık tut nick gm falan ondan dedim yapablirmisin merak ediyorum
  • 2008 yılından beri bu oyunu oynamaktayim gerek server dosyalari olsun gerek panel dosyalarinin nasıl şekilde çalişacağini gayet iyi biliyorum server açmak emek sabır ve bireysellik ister 1 kişi ile yapilacak iş değildir burda sizin kurduğunuz projenin başka serverlarda benzerliğini gördüm natural gelmedi 1.site yapmışsınız ama eksiğiniz çok fazla reklam alani yetersiz 2.%100 uyumlu hiçbir offical server dosyasi yokdur illaki serverinizda bi eksiklik olur 3.account bölümünüz bile başka servera ait onu bile değiştirme zahmetinde bulunmamişsiniz.hangi emekden bahesediliyor burda onu çözemedim.
  • Başka serverlarla benzer olmayan başka bir server gösterebilceğini düşünmüyorum zaten bu doğal bir durum.
    Sitemiz yetersiz olabilir ama görüldüğü üzere şu an açık değil, sadece orada dönen bir video var şu an tam anlamıyla bir site diyemeyiz.
    Başka servera olan account panelini de yapan kişilerden serverımızda bulunduğu için emek konusuna hiç girmeyelim bence zaten bizim panelimiz, ayriyetten daha server yapım aşamsında olduğu için bunlar gözardı edildi açılışısa kadar hepsi düzelicektir arkadaşım.

    Serverımızın açılışı 2-3 ay sonraya erteledi bu süre içinde eksiklerimizi gidereceğiz ve ilgilenen arkadaşlara daha iyi bir hizmet sunacağız.
  • haha hiç gülecegim yoktu ya , daha açmadan kapattınız :D ne komik adamlarsınız ya.
  • Hercul3s H kullanıcısına yanıt
    Daha açılmadan kapanan bir server yapmayi becerdiğiniz için sizi tebrik ederim tutmayacağini anladiniz bari yapamiyoruz beceremiyoruz diyinde anlayalim lafları kıvırmanın bi anlami yok zaten herkesin yapicaği bi iş olmadiği için sizde erken pes ettiniz sanırım
  • Yine yeniden veletler iş başında :) Serveri kapatmadık, bizim açılış tarihimiz ile Sublimitinin açılış tarihi çakıştığı için bizde açılışı erteledik hepsi bu. Zira şuan Sublimity baya tutulan bir server onla eş zamanda açsaydık bütün playerlerın oraya gideceğini çok iyi biliyoruz. Gereksiz mücadele etmeye gerek yok. Şimdi sıra ile söylediklerinize cevap vereyim.


    1. Sitemiz henüz açık değil, sitede sadece L2 videoları dönüyor ve sizi foruma yönlendiriyor. Yani eksiğiniz çok fazla demek için biraz erken sanırım ?
    2. Lineage 2'nin Source dosyaları yani kaynak dosyaları elimizde mevcut. Oyun içinde istediğimiz değişikliği istediğimiz şekilde yapabiliriz. Gerekli olan bütün dosyalar parası ne ise ödendi ve alındı. Buna account panelde dahil sadece üzerlerinde gerekli düzenlemelerin yapılması gerekli. Eğer parasını verip bir şeyleri almışsak ve üzerinde çalışmışsak account panelin üzerine ben istersem l2extreme bile yazarım buna sen karışamaz ve laf söyleyemezsin. Serveri ertelediğimiz, Closed Beta yaptığımız için bu tarz şeylerle uğraşmak istemedik.
    3. Serverde herhangi bir item donate yada armor donate olmayacak. sadece aio, nobless, vip account gibi şeyler satılacak. Amacımız para kazanmak değil sürekliğin olacağı bir server açmak ama interlude clientinde ne kadar süreklilik sağlanır orasıda muamma tabikide. açtığımızda göreceğiz.
    4. Şuan bizde l2sublimityde oynayacağız sanırım belkide oynamayız bilmiyoruz :) ama bu demek değil açmadan kapattık. Test makinamız hala duruyor ve çalışmalarımız sürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 21 Mayıs 2017; 15:46:21 >








  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverhitalone

    2008 yılından beri bu oyunu oynamaktayim gerek server dosyalari olsun gerek panel dosyalarinin nasıl şekilde çalişacağini gayet iyi biliyorum server açmak emek sabır ve bireysellik ister 1 kişi ile yapilacak iş değildir burda sizin kurduğunuz projenin başka serverlarda benzerliğini gördüm natural gelmedi 1.site yapmışsınız ama eksiğiniz çok fazla reklam alani yetersiz 2.%100 uyumlu hiçbir offical server dosyasi yokdur illaki serverinizda bi eksiklik olur 3.account bölümünüz bile başka servera ait onu bile değiştirme zahmetinde bulunmamişsiniz.hangi emekden bahesediliyor burda onu çözemedim.

    Sen ismini lütfedermisin bizlere?

    Account bölümü ise bir rus codere ait, kendine göre optimize edebiliyosun orda ahmet yazmış mehmet yazmış ilk aşamada önemsiz idi oyüzden değiştirilmedi.
    %100 uyumlu offical server dosyası %70 uyumlu diye bir kavram mı varmış acaba bilemedim.
    3. olarak her açılan serverlar mid rate %75 aynı features %25 farklılık gösteriyor.Geçmişte bunun örnekleri çok görüldü.

    Saygılar




  • AkaDumanisT A kullanıcısına yanıt
    isimlere fazla takilma gerek yok, herkes kendi fikrini söylüyor burda saygı çerçevesinde bende sadece bildiklerimi söyledim sonuçda kullandiğin panel para ile alinmiş değiştirilebiliyorsa baştan yapicaksin bunu siteye atmadan önce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverhitalone

    isimlere fazla takilma gerek yok, herkes kendi fikrini söylüyor burda saygı çerçevesinde bende sadece bildiklerimi söyledim sonuçda kullandiğin panel para ile alinmiş değiştirilebiliyorsa baştan yapicaksin bunu siteye atmadan önce.

    fikir mi karalama kampanyasımı tartışılır
  • Hercul3s H kullanıcısına yanıt
    AkaDumanisT A kullanıcısına yanıt
    MERHABALAR BURDA BAHSETTİĞİNİZ ACCOUNT PROJESİ GEÇİCİ BİR SÜRELİĞİNE DURDURULMUŞTUR PROJENİN ÜZERİNDE TEKRAR YENİ Bİ VERSİYON ÜZERİNDE ÇALİŞİLMAKTA PANELLERDE AÇIKLAR VAR BOOKLU HEPSİ VE NERDEYSE %70 HACKERLAR BUNU GÖRDÜĞÜ GİBİ TEST EDİYORLAR KULLANMAMANIZI TAVİSYE EDERİZ ESKİ SÜRÜMLER PİYASAYA 250$ SATILDI ESKİ MÜŞTERİLERE VE BAZI ALDIĞIMIZ BİLGİLERE GÖRE ALAN KİŞİLER BAŞKALARİNA SATMAKTADİR BİLGİNİZ OLURSA BİZİMLE PAYLAŞIN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demort

    MERHABALAR BURDA BAHSETTİĞİNİZ ACCOUNT PROJESİ GEÇİCİ BİR SÜRELİĞİNE DURDURULMUŞTUR PROJENİN ÜZERİNDE TEKRAR YENİ Bİ VERSİYON ÜZERİNDE ÇALİŞİLMAKTA PANELLERDE AÇIKLAR VAR BOOKLU HEPSİ VE NERDEYSE %70 HACKERLAR BUNU GÖRDÜĞÜ GİBİ TEST EDİYORLAR KULLANMAMANIZI TAVİSYE EDERİZ ESKİ SÜRÜMLER PİYASAYA 250$ SATILDI ESKİ MÜŞTERİLERE VE BAZI ALDIĞIMIZ BİLGİLERE GÖRE ALAN KİŞİLER BAŞKALARİNA SATMAKTADİR BİLGİNİZ OLURSA BİZİMLE PAYLAŞIN...

    post atmak için user acmana gerek yok kendi hesabından atsaymışsın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.