Bildirim
Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (22. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yalova üniversitesi desteklemiyor. -
Hayir, bu kurumlar icin. Yani halihazirda Sharepoint Server olan bir ortamdaki dosya ve belgeleri onedrive ile sync edip, herhangi bir ortamdan baglanip o dosya ve belgeler uzerinde calismak icin. Kisisel kullanim icin degil yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atattürk Üniversitesi oluyor. -
Bende kamu kurumunda çalışıyorum ama anladığım kadarıyla bakanlık merkezindekiler buraya bizim indirmemiz için birşeyler yükleyecek. Biz kafamıza göre kullanamıyoruz diye anladım.
Cevap için teşekkürler hocam. -
Açıköğretim @aof.anadolu.edu.tr uzantılı adresim var. kabul etmedi ama sonra tekar deneyin belki ekleriz gibilerinden uyarı verdi. -
mail uzantısı olarak ne yazdınız bide tc ile başlayan mail adresimi yazdınız -
Alamayanlar bu makaleye bakabilir
-
Yeditepe Üniversitesinde durum nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar öğrenciyi duyunca microsoft korktu galiba @suleymandemireluni :D -
valla bende merak ediyorum .yeditepe.edu.tr gibi e mail adresi nasıl alıcaz -
isim.soyisim@ogr.atauni.edu.tr
Bu şekilde girdim. Şifrede isticek ilerleyen adımlarda. eposta şifreni giriyorsun. -
odtü nasıl kabul olmaz yaaa -
Oldu mu şimdi? Aöf kabul etmiyor -
bu 1tb ömürlük mü 1 yıllık mı? -
bende öyle denedim ama dt departmanınız devre dışı bırakmış diyor ben ata aöflüyüm oyüzden olabilirmi acaba -
Gebze Teknik Üniversitesi'de olmuyor. Acaba üniversiteye mail atsak onlar anlaşma sağlarlar mı? -
-
Ondan değildir bende aöflüyüm. -
ben aldım pau den ama microsoft hesabına giremiyorum kabul etmiyor ve bu office 365 proplus sürümü verdi tam olarak nasıl hala anlayamadım lisans süresi nedir vs. .vs?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X