Şimdi Ara

Office 365

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bir konu hakkında fikrinizi danışmak istiyorum. Küçük ölçekli bir işletme sahibiyim ve şirketimin bilişim altyapısını bulut bilişime geçirmeyi düşünüyorum. Ancak konu türkiyede daha çok yeni olduğu için tam karar verebilmiş değilim. Yaptığım araştırmalar sonunda Microsoft'un Office 365 isimli ürünü konu ile ilgili en kapsamlı ve kalitelisi gibi geldi. Türkiye kanalında da geçişi sağlayan bir firma buldumhttp://office365tr.org/ konu hakkında fikirleriniz varsa eğer paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • İşletmeniz küçükse ve maaliyet konusunda kïsıtlıysanız tavsiye etmem. Zaten bugün bile windows 7 üzerine bir yama yardımıyla kurcağınız RDP özelliği sizi her yerden ofinisinize bağlanabilir bir duruma getirir buna ek olarak sadece statik ip almanız yeterli ve sadece mail sunucunuz için bi firmayla anlasmanız bence daha mantıklı olur. Tabi ki bu benim fikrim ama tabi ki siz bulut bilişim derseniz sunduğunuz alternatifte güzel ve verimli bir yöntem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Office 365 de bulunan mail server ımı yaptığım Exchange 2010 local mail server a indirmek istiyorum. yaklaşık 500 kullanıcım var mail kaybı yaşamadan uygulayabileceğim bir migration seçeneği var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.