Daha önceden laptopuma Office deneme sürümü yüklemiştim. Sonra orjinal office 2010 aldık, 3 bilgisayar için.. Bunun için Office 2010 home and student ı yükledim ve aktivasyon kodunu girdim açıldı. Sonra deneme sürümünü kaldırdım. Şimdi başlat menüsünde Office home and student duruyo ve açılabiliyo kullanılabiliyo, fakat program files in içinde bulamadım, başlattan kopyalıyım dedim kısayolları kopyalandı tabi ki. sanırım silerken hepsini birlikte sildim ya da bir karışıklık oldu. Şimdi tümden kaldırıp office i ki kaldırabilirsem yani, yeniden yükleyince Office'i 3 bilgisayar hakkımdan 2.sini de mi kullanmış olcam?? arattırdım yani yok hiç bi yerde. Ne yapmam gerek acilll yardım lütfennnn..
İmdaat!! Ya yok mu bi çaresi?? Ya da başka bir bölümle ilgiliyse o bölümde soruyım bu soruyu?? Bilmiyoruz yazın en azından ona göre yoksa bişi mecbur 2. aktivasyonu tehlikeye atcam
Office'i tümden kaldırırsan bir sorun olmaz, aktivasyon sayısı değil o anda kaç bilgisayarda kurulu olduğu önemli. Aktivasyon sayısının dolması da önemli değil zaten, telefonla etkinleştirme seçeneğini de kullanabilirsin.
Aktivasyon sayısı dolmuşsa diğer etkinleştirme seçeneklerini önerir, telefonla etkinleştirme var orada. Türkiye için verdiği numarayı ararsan karşına bir telesekreter çıkar. Office ürün anahtarını, ekranda çıkan numaraları falan sorar sana. Kaçak ürün kullanmıyorsan, sadece aktivasyon sayısı dolduysa sana yeni bir numara verir. Onları ekrana girersin ve ürün etkinleştirilir.