Şimdi Ara

office 2010 32 bit 64 bit nasıl ayarlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oficce 2010 yükledim. 64 bit olduğunu düşünüyordum ama türkçe dil paketini yüklemek istediğimde ne yaazıkki 32 bit e yüklenmiyor. 64 bi gerekli uyarısı verdi.

acaba 32 bit office imi 64 bit e çevirebilir miyim ayarlardan?
    yeni baştan 64 bit office mi yüklemem gerekiyor?

ne farkeder 32 bit yada 64 bit office?

hızda fark olur mu?

• 32bit 64bite dönmez. Hepsi farklı ürünler. Windows8 64bit varsa Office 2010 64bit veya bence en güzeli Office 2013 64bit kurmalısın. Adamlar yapmış sadelik ve işlevler gerçekten çok güzel. 64bit daha kararlıdır. Office uygulamasında hız farkı belli olmaz. Sen en iyisi 64bit kur rahat rahat kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJlogic

32bit 64bite dönmez. Hepsi farklı ürünler. Windows8 64bit varsa Office 2010 64bit veya bence en güzeli Office 2013 64bit kurmalısın. Adamlar yapmış sadelik ve işlevler gerçekten çok güzel. 64bit daha kararlıdır. Office uygulamasında hız farkı belli olmaz. Sen en iyisi 64bit kur rahat rahat kullan.

sayın djlogic office 2013 de türkçe yok sanırım . yoksa onu satın alırdım direk
  • İngilizce kullan bence. Bu Microsoft Türkçenin anasını ağlatıyor. Uydurukçanın tepelerinde geziyor. Ben de eskiden Türkçe tercih ediyordum ama İngilizce ofis + Babylon sözlük ile ing canına okursun bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.