Şimdi Ara

office 2007 ultimate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gunler bilgisayarima office 2007 ultimate kurdum ama suan silemiyorum sebebi ne olabilir yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Orijinalden alıntı: ferriere

iyi gunler bilgisayarima office 2007 ultimate kurdum ama suan silemiyorum sebebi ne olabilir yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Size de iyi günler.

Sebebi hakkında ne yazık ki bir bilgim yok ama kurulu olan programları kaldırmak için programlar var bir de onlarla deneyin istiyorsanız. Revo uninstaller pro iyi bir program ama işinize yarar mı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 9 Ağustos 2012; 8:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

quote:

Orijinalden alıntı: ferriere

iyi gunler bilgisayarima office 2007 ultimate kurdum ama suan silemiyorum sebebi ne olabilir yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Size de iyi günler.

Sebebi hakkında ne yazık ki bir bilgim yok ama kurulu olan programları kaldırmak için programlar var bir de onlarla deneyin istiyorsanız. Revo uninstaller pro iyi bir program ama işinize yarar mı bilemiyorum.

Kesinlikle haklısın. Belirli programlar var. Bunlardan 'Auslogics BoostSpeed' size önerebilirim fakat tabii ki

www.kat.ph sitesinde ararsanız eğer Full sürümünü bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.