Şimdi Ara

~ Office 2007 ile yazılmış belgeyi 2003'e çevir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
43.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu program Microsoft Office Word 2007 versiyonu ile yazılan belgeyi 2003 versiyonuna çevirmenizi sağlar. Yapmanız gereken;

• 2007 ile yazılan belgeye sağ tıklayıp "Save As" komutuna tıklayın.
    • Kaydedeceğiniz yeri seçip kayıt türünü 2003 yapın.
    • Kaydet'e tıklayın ve karşınıza kaydettiğini söyleyen bir pencere çıkacak ona da Tamam diyin.

Belgenizi sağlıklı ve veri kaybolması olmadan çevirecektir.

Şifre: unt0uchable

İndirmek İçin;

http://rapidshare.com/files/236450246/converter_doc-docx_.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 23 Mayıs 2009; 23:07:32 >

• Teşekkürler lakin neden 2003'e çevirme gereği duyulur ki?
  • Bazı yerlerde 2007 programı yaygın değildir özellikle kamu kuruluşlarında. Rica ederim bu arada.

• Microsoftun bu iş için kendi ufak bir programı da vardı sanırım. Yine de teşekkürler...
  • Rica ederim.

• ashampoo ofice 2008 satın aldım 2007 versiyonları okumuyor.
    Bu program işime çok yarayacak
    bu programı kurmak için MS office YÜKLÜ OLMASI UMARIM GEREKMEZ VE umarım uzantıyı doc yapıyordur

tekrar eline sağlık, excell için de varsa güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtumi

ashampoo ofice 2008 satın aldım 2007 versiyonları okumuyor.
    Bu program işime çok yarayacak
    bu programı kurmak için MS office YÜKLÜ OLMASI UMARIM GEREKMEZ VE umarım uzantıyı doc yapıyordur

tekrar eline sağlık, excell için de varsa güzel olur

eğer gerekiyosa ofis 2007 den farklı kaydet de ... ordan 2oo3 seç dolayısıyla bu proya gerek olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    office 2003 mu 2007 mi ?
    16 yıl önce açıldı
    pdf yi excel e çevirmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer gerekiyosa ofis 2007 den farklı kaydet de ... ordan 2oo3 seç dolayısıyla bu proya gerek olmaz 

cevap için sağol

Yalnız amacım Ms ofisi hiç kullanmamak, o nedenle Ms Ofis dışında bir dömnüştürücü arıyorum.

CONveRTER DOC-DOCX programını inceledim excelleri cevirirken , ondalık ayıracı ve binler ayıracını hatalı dönüştürüyor.
    yani

12.345,25 * 2,5 =       

12.345,25 * 2.5 =     

doğal olarak sonuş yanlış çıkıyor, çok verilili bir dönüşümde düzeltmek yapmak kadar uğraş gerektiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtumi -- 28 Ağustos 2009; 18:08:42 >
  • teşekürler emeğiniz için
  • ellerine sağlık
  • teşekkürler ama

office diye başlamışsın .doc diye bitirmişsin
    .pptx leri de çeviriyor mu?
  • quote:

eğer gerekiyosa ofis 2007 den farklı kaydet de ... ordan 2oo3 seç dolayısıyla bu proya gerek olmaz

2007 yüklü olmadığı için 2003e çevirtiyorlar.zaten 2007 yüklüyse bu programada konuyada gerek yoktuki
  • Teşekkürler arşive ekledim
  • Ofis 2007-2010 belgelerini 1 dakikada 2003e donusturme

BURADAN

~ Office 2007 ile yazılmış belgeyi 2003'e çevir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byharby -- 16 Ocak 2011; 3:54:23 >
  • 2010 u da çevirir mi yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtumi

cevap için sağol

Yalnız amacım Ms ofisi hiç kullanmamak, o nedenle Ms Ofis dışında bir dömnüştürücü arıyorum.

CONveRTER DOC-DOCX programını inceledim excelleri cevirirken , ondalık ayıracı ve binler ayıracını hatalı dönüştürüyor.
    yani

12.345,25 * 2,5 =       

12.345,25 * 2.5 =     

doğal olarak sonuş yanlış çıkıyor, çok verilili bir dönüşümde düzeltmek yapmak kadar uğraş gerektiriyor

"fileformatconverters" deniyebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: inLoveliness

2010 u da çevirir mi yani :D

Office 2007 veya Office 2010 olarak değerlendirmeyin;
    Office 2007 ile birlikte çıkartılan daha zengin özellikleri barındırabilen .docx uzantılı dosyaları .doc uzantısına ve .xlsx uzantılı dosyaları .xls uzantısına çevirir.
    Eğer kullandığınız 2010 sürümünü doc formatında kayıt yapmak üzere ayarlarsanız eski sürüm office programları da sorunsuz çalıştırabilir.
    Dikkat etmeniz gereken; Office sürümünüz önemli değil, önemli olan kayıt yaptığınız dosya uzantınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 17 Şubat 2012; 14:32:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.