Şimdi Ara

Offffffff !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beklenen 11:Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal, Yasin, Podolski, Sneijder, Burak
    Bu nedir böyle ? Geçen sene 4 yiyen 11 değil mi bu ? Tek + sı podolski.Bilali futbolcu saymıyorum meloda gitti + oldu -5.Allah belasını vermesin bu yönetimin.Birde umutu duyunca göğsümde böyle bir ağırlık sıkıntı oluşuyor offflayasım geliyor.Bu arada bugün duydum niyazzz geliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Messi'yi mi bekliyordun?

• Evlat bilal gsdeki tüm futbolcuları top diye oynaar ..1 e 1 maç yapsa hepsiyle hepsini alır
  • Su kadroya eli ayagi duzgun her takim 4-5 tane sallar. Orta saha direnci 0

• Bilal podolski dışında bu kadro geçen sene şampiyon olmadı mı ?

• Ben artık kurtarıcı olarak Umut'un girmediği, sağ beki ŞL kriterlerinde olan bir GS istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal alındığında sandınız yedekte bekleyecek ama artık yeni orta sahamız belli.
    Bilal ve Selçuk.

Yalancılar, sahtekarlar...
    Yabancı sınırı kalktı türk sevdalısı oldunuz, yabancı sınırı koyuldu yabancı sevdalısı gibi davrandınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne oflayıp pufluyorsun? Transfer dönemini hiç mi takip etmedin de bu 11'in çıkmasına şaşırdın? Şu anki oyuncularla çıkabilecek en iyi kadrolardan biri bu zaten.

Bilal Kısa'nın eleştirildiği kadar kötü olmayacağını düşünüyorum. İlk 11'de olma nedeni de alternatifsizlikten.

Podolski artımız var bir de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.