Şimdi Ara

of nedir bu diş ağrısı 2 gündür geçmiyor lütfen bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
23.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oxygen.

quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

quote:

Orijinalden alıntı: taffijun

quote:

Orijinalden alıntı: Polat.Alemdar23

quote:

kolonya evde denemeyin valla üzüldüm bu saatte.. çok eskiden başıma gelmişti içmediğim hap sürmediğim ilaç çekmediğim ot işemediğim içki kalmamıştı daha 12 yaşında genceciktim uyuyamadım ertesi gün doktora gittim o gün bugündür hassas dişlere özel diş macunu ve sıkı dişler için olmazsa olmaz diş ipimi kullanıyorum

hangi diş macununu kullanıyorsun ben ne kullanmam lazım sızce?

valla tvlerdeki reklamlar gibi bi olay yaşadım diş hekimim bana dişlerin çok sıkı ve bu yüzden hassaslar bunun için "sensodyne f" kullan dedi

Hort sebebi : Dişim ağrıyor geçmiyor yatınca daha çok ağrıyor alt ve üst arka dişler bir taraf yardım alınır ayaktayken ağrı yok doktora gidicem üşeniyorum :)

Aynen hocam benimde şuan fena ağrıyor uyuyamıyorum

Anlıyorum seni kadim dostum sende benim gibi googledan sorununa çözüm ararken kaderin yollarımızı kesdirdiği Mordora olan yolculuğumuzun acıyla süreceği bir yoldaşsın.

Aha saçmaladım diş ağrısı kafa yapdı

Majezik gömücem gece gömdüm yaramadı bir daha gömücem tüm majezikleri gömücem ardından fatiha bile okumuyacam kefensiz gömücem bitsin bu çileeeeeeeeeee

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oxygen.

quote:

quote:

quote:

quote:

kolonya evde denemeyin valla üzüldüm bu saatte.. çok eskiden başıma gelmişti içmediğim hap sürmediğim ilaç çekmediğim ot işemediğim içki kalmamıştı daha 12 yaşında genceciktim uyuyamadım ertesi gün doktora gittim o gün bugündür hassas dişlere özel diş macunu ve sıkı dişler için olmazsa olmaz diş ipimi kullanıyorum

valla tvlerdeki reklamlar gibi bi olay yaşadım diş hekimim bana dişlerin çok sıkı ve bu yüzden hassaslar bunun için "sensodyne f" kullan dedi

Hort sebebi : Dişim ağrıyor geçmiyor yatınca daha çok ağrıyor alt ve üst arka dişler bir taraf yardım alınır ayaktayken ağrı yok doktora gidicem üşeniyorum :)

Aynen hocam benimde şuan fena ağrıyor uyuyamıyorum

Anlıyorum seni kadim dostum sende benim gibi googledan sorununa çözüm ararken kaderin yollarımızı kesdirdiği Mordora olan yolculuğumuzun acıyla süreceği bir yoldaşsın.

Aha saçmaladım diş ağrısı kafa yapdı

Majezik gömücem gece gömdüm yaramadı bir daha gömücem tüm majezikleri gömücem ardından fatiha bile okumuyacam kefensiz gömücem bitsin bu çileeeeeeeeeee

Ağrıya odaklanmayın bilgisayar oyunu ya da komedi filmi tavsiye ediyorum dikkatinizi başka yere çekin ha bu arada

May The Force Be With You

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde gece yatarken kırık diş diş etimi kesmiş kaç litre kan yuttum allah bilir, vampir gibi hissediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam geçmiş olsun öncelikle. aynı doktor bu sene bana ipana pro expert hassasiyet kalkanı önerdi ötekinden daha etkiliymiş

• ağrıyan bölgeye vivasan kekik yağı damlatın local uyuşturucu etkisi yapıyor
  • Simdi disleri dokulmustur adamin

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkyasa16

ağrıyan bölgeye vivasan kekik yağı damlatın local uyuşturucu etkisi yapıyor

Alakasız konu ama şu vivasan yağlarını nerede bulucaz hocam?

• Zeytin koy kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yaşıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

Yaşıyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Yaşıyorum hocam ölmedik daha

Alt dişimde çürük derine inmiş kanal tedavisi yaptılar 5-6 kere gidip geldim üstüne kaplama yaptı şuan sorunum yok o günden belli hiç bir dişim ağrımadı.

Ağrı kesici olarak apronax mı öyle bir şey kullanıyordum fayda etmiyordu uykusuz kalıyordum en son sızdığım zaman uyuyabiliyordum 4-5 ağrı kesici işe yaramıyordu o zamanlar.

Üniversite hastahanesinde yaptırdım her şeyi öğrenciler yaptı sağolsunlar iyiydiler 16 TL ücret ödemiştim ama çok uzun sürmüştü tedavi devlet olduğu için yinede memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Yaşıyorum hocam ölmedik daha

Alt dişimde çürük derine inmiş kanal tedavisi yaptılar 5-6 kere gidip geldim üstüne kaplama yaptı şuan sorunum yok o günden belli hiç bir dişim ağrımadı.

Ağrı kesici olarak apronax mı öyle bir şey kullanıyordum fayda etmiyordu uykusuz kalıyordum en son sızdığım zaman uyuyabiliyordum 4-5 ağrı kesici işe yaramıyordu o zamanlar.

Üniversite hastahanesinde yaptırdım her şeyi öğrenciler yaptı sağolsunlar iyiydiler 16 TL ücret ödemiştim ama çok uzun sürmüştü tedavi devlet olduğu için yinede memnunum.

Alıntıları Göster
    Şuan hastaneye geldim tekrar

Serum yaptırıyorum inş bu gece rahat uyuyacam:)

Benim anlamadığım normalde çürük dişe soğuk geldimi sızlar/agrı yapar.
    Bende tam tersi sabahtan beri 5 lt sogul su içmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 22 Aralık 2018; 19:47:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

Şuan hastaneye geldim tekrar

Serum yaptırıyorum inş bu gece rahat uyuyacam:)

Benim anlamadığım normalde çürük dişe soğuk geldimi sızlar/agrı yapar.
    Bende tam tersi sabahtan beri 5 lt sogul su içmişimdir.

Alıntıları Göster
    Çürük kanallara uğraştımı bir şey değmesine gerek yok o ağrı oradan çıkmaz kolay kolay geçmiş olsun tez vakitte kanal tedavisi boşa bekletmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.