Şimdi Ara

Ödüllü sorular [ tekken oynayan bilir ;) ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şeytan kanlı bir şeytanlık yapıp en başa geçmek istedi sorada oğlu buna engel olmaya çalıştı fakat öldürüldü sorada babası oğlunun intikamını almak için birbirlerine düşman oldular ve !qupasuinin tradesine koyuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utah1 -- 18 Eylül 2007; 15:57:57 >
  • Tr_King_54687 at normal pokeye

walla bilmiyorum ama yakında diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 18 Eylül 2007; 15:55:44 >
  • Total tradende
    d.lugia ya attım :p
  • banada atsanda hayrını görsemjinpachi dünyaya kazuyanın oğlu ile çalıştığını öğrenince kazuyayı öldürmek için dönmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utah1 -- 18 Eylül 2007; 16:06:03 >
  • nayır bonus sorudan başlıyorum
    Mishima ailesi japonyanın gelmiş geçmiş en zengin ailelerinden biridir
    Kazuya heihachi nin ogludur
    Kazuya jin le kick box maçı yaparken jin kazuya yı fena benzetir tabi babası heihachi öldü sanar onu gömmek yerine volkan a atar. tekken 3 de zaten kazuya yoktur tekken 2 de orta yaşlı olan heihachi tekken 4 de iyiden iyiye yaşlanır 20 sene sonra Kazuya babası ve Jin den intikam almak icin geri döner
    Tekken 5 de de kazuya ne zaman yaşlanacak, heihachi ne zaman ölecek sorularının cevabı olarak Heichachi nin ölen babası jinpachi dünyaya nasıl olduysa reakarnosyana göre geri döner.
    amacını açıklamıyorum şimdilik o da sorular arasında
    heihachi :
     Ödüllü sorular [ tekken oynayan bilir ;) ]

bu da şeytan kanı ruhunda oldugu söylenen ki Şeytan a dönüşen Kazuya :

bu da Jinpachi

• Atari'de oynuyordum ben bunu.
  • UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: BattLeStar-X

evet Arkadaşlar soruların cevabını istiyorum bir soru cevabı bilene 1 tane 100 level bonus soruyu bilene dsmg efsane verecem evet sorular kazık yanlız dedigim oyunu oynamadıysanız
    1) Tekken oyunu kaç yılında çıktı [ bulundu ]
    2) Tekken in en son oyunu kaçıncı seri de [ bulundu ]
    3) Jinpachi miishima , Heihachi mishima, kazuya mishima kimdir.aralarında geçen olayı özetleyin ( bonus )
    4) Heihachi - Kazuya _ jin Kazama arasında neden bir nefret vardrı neden 3 ü birbirinden nefret eder [ açıkladım]
    5) Steve ile Nina arasındaki bag nedir
    6) Jinpachi neden dünya ya geri döner
    7) Tekme ustası Baek in ögrencisi kimdir ? [bulundu ]
    Evet arkadaşlar 5 sorunun cevabını istiyorum google da tekken diye aratın türkçe sayfalara bakın sonucu bulursunuz. burda yazan isimlerin hepsi tekken oyununda geçer. oynayana çok kolay sorular

3) Jinpachi mishima-Heihachi Mishima Ve Kazuya Mishima la ilgili soru

Jinpachi heihachinin babasııdır.. Heihachi Kazuyanın babasıdırr

5) Steve Nina'nın oğlu dur..

6) Jack 5 ler Konmaru yu patlattıkları için mühür kırılmış ve jinpachi dünyaya geri dönmüştür

• orti coşturdum bende bir soruyu bildim dur şu 3.yü bir araştırim
  • ben bu oyunun manyağıyım yhaa
  • ersey heihachi'nin dovus turnuvası yapmasıyla basladı.oglu olan kazuya sasırmıstı cunku heihachinin tek varisi oydu oda babasına inat turnuvaya katılarak babasından mirası devir almak ve daha cok saygı gormekti fakat babasıyla arası bir daha birlesmemek uzere bozulur amacı gozu donmus babasını yeryuzunden silmek turnuva zorlu olacaktı cunku katılan diger rakiplerde cok azimli ve gucludur neyse sonunda heihachiyle dovusme sansını yakalar ve onu yener onu dagdan asaga atar hersey bitti zanneder ama ve kendinden emin gulusunu gosterir ama bilmezki her sey yeni baslamıstır ve kendini tekken1 sampiyonu ilan eder bu kdrını buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: IqupasuI..

quote:

Orjinalden alıntı: BattLeStar-X

evet Arkadaşlar soruların cevabını istiyorum bir soru cevabı bilene 1 tane 100 level bonus soruyu bilene dsmg efsane verecem evet sorular kazık yanlız dedigim oyunu oynamadıysanız
    1) Tekken oyunu kaç yılında çıktı [ bulundu ]
    2) Tekken in en son oyunu kaçıncı seri de [ bulundu ]
    3) Jinpachi miishima , Heihachi mishima, kazuya mishima kimdir.aralarında geçen olayı özetleyin ( bonus )
    4) Heihachi - Kazuya _ jin Kazama arasında neden bir nefret vardrı neden 3 ü birbirinden nefret eder [ açıkladım]
    5) Steve ile Nina arasındaki bag nedir
    6) Jinpachi neden dünya ya geri döner
    7) Tekme ustası Baek in ögrencisi kimdir ? [bulundu ]
    Evet arkadaşlar 5 sorunun cevabını istiyorum google da tekken diye aratın türkçe sayfalara bakın sonucu bulursunuz. burda yazan isimlerin hepsi tekken oyununda geçer. oynayana çok kolay sorular

3) Jinpachi mishima-Heihachi Mishima Ve Kazuya Mishima la ilgili soru

Jinpachi heihachinin babasııdır.. Heihachi Kazuyanın babasıdırr

5) Steve Nina'nın oğlu dur..

6) Jack 5 ler Konmaru yu patlattıkları için mühür kırılmış ve jinpachi dünyaya geri dönmüştür

3 ü açıkladım zaten :)
    5-6 icin ödülü 116k lık sneasel olarak yolicam tradenize poke atin
    şu resimde sarışın kadın : nina , yanında julia var. beyaz elbiseli kadın kim
    bi de law var garibim çok genç arkasında ki morlu adam kim bilmiyorum bilen var mı paul phoenix aynı zaten

6. soruyu biraz açabilirmisin
    tekken 4 de kazuya heihachi ve jin i honmaru die bi yerde asılı bırakır ve orda deviljin oldugu gibi devil kazuya olur orda.

• Tekken 5 (Playstation 2)
    İlk gerçek 3D dövüş oyunlarından olan Namco’nun Tekken serisi bu gün 10. yılını kutluyor olsa da, doğrusu bu oyunun benim çocukluk dönemlerim için pek bir değeri yoktur; çünkü hiçbir zaman için arcade salonlarında bu oyun için saatlerce sıra beklediğimi hatırlamam, oysa 90’lı yılların başında Street Fighter için uzun kuyrukların arkasında çok beklemişimdir, dolayısıyla arcade ve dövüş oyunu denince benim aklıma öncelikle hep The World Warrior ve Champion Edition gelir (Ve daha sonraki zamanlarda biraz MK: Ultimate). Oyun makinesi bekleme modundayken ‘’Insert Coin’’ yazması ve sarışın dövüşçünün siyahi adamın suratında yumruğunu patlatması inanın hâla aklımdadır ve bu sahne arcade zamanlarımın en tatlı anılarından biridir.

Belki de Tekken’in arcade’deki dövüş arenasına girişinin biraz daha geç olması ve Street Fighter’ın o eğlenceli oynanışını sunamaması, bu oyuna benim biraz uzak kalmama neden olmuş olabilir, fakat arcade salonlarındaki ilk iki Tekken oyununu geride bırakıp, birkaç sene öncesine baktığımızda bu iki oyun arasındaki dengelerin değişmiş olduğu rahatlıkla görülebilir. Bu gün Street Fighter’ın o eski popülerliği kalmamış olsada, sadık oyuncu kitlesi bu seriyi hâla dimdik ayakta tutuyor, Tekken ise bu gün en gözde dövüş oyunu konumunda. PlayStation’ın çıkışı ve buna bağlı olarakta arcade salonlarının yavaş yavaş silinmesiyle, ‘’İlk 3D dövüş oyunu.’’ olarak geçmişte atılan temeller Tekken 3 ile kendine çok sağlam bir yer edinmişti. Gerçekten de Tekken 3’ün kalitesini hiç kimse inkâr edemez, bir oyun ancak bu kadar seri ve eğlenceli olabilir sanırım.

Serinin Tekken Tag Tournament ile PlayStation 2’ye sıçrayış yapması ise Tag özelliği dışında oynanış adına çok fazla bir şey getirmemişti ama grafiksel açıdan gerçekten bir devrimdi. Ardından gelen Tekken 4 ise yine görsel olarak ilerletilmiş ve yeni karakterlerin bulunduğu bir oyundu. T4 her yönüyle çok kaliteli olmasına rağmen yine oynanış yönünden pek farklılık içermediği için dövüş severlerin bazılarını hayal kırıklığına bile uğratmıştı.

Belki bir poke verirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.