Şimdi Ara

ODTÜ YURT BAŞVURUSUYLA İLGİLİ HER ŞEY!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
5.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi sabahlar/akşamlar.Yurt başvurularının tarih aralığı hakkında bilgiyi bile net bir şekilde edinemedim.Bu konuya hakim olan,daha önce bu aşamadan geçmiş kişilere ilk kez geçecek kişiler ve kendi adıma birkaç sorum var.

---Yurt başvurularının nasıl yapıldığını merak ediyorum öncelikle,birkaç kıstas gözetilerek yurt puanı oluşturulacağını-pek emin olmamakla birlikte-biliyorum.Üniversiteye yerleşmek için tercih yaparmışçasına yurtları da sıralamamız mı istenecek yoksa başvuru yapıp sadece beklememiz mi?

---Yurt başvurularının 22 Ağustos'da başladığını hakkında -yine sağlam olmayan-bilgim var.Başlangıç ve bitiş tarihleri hakkında net bilgisi olanınız var mı?

---Hazırlık okumayı düşünen ve benim gibi Ankara dışından gelecek olanlara konum ve konfor açısından önerebileceğiniz yurtlar var mı? Hazırlık her sene aynı yerleşkede mi okunuyordur onu bile bilmiyorum henüz.

---Bu sorum da daha çok Ankara dışından gelecekleri ilgilendirebilir.Yurt çıkarsa ve çıkan yurtta kalınmak istenmezse ve konuk evi düşünülürse burada bir pürüz çıkar mı yoksa geçişler son derece rahat mı?Yurt çıkmazsa konuk evlerinin de dolu olması muhtemel mi?(Konuk evlerinin yurt puanı gözetilmeden öğrenci aldığını düşünerek yazdım bu konuda da net bilgim yok ve bu duruma artık şaşırmıyorum.)

---Hazırlık okumak isteyenlerimiz veya durumunda kalanlarımız 13 Eylül'de dil seviyelerini belirlemek için sınava tabi tutulacaklar bildiğiniz gibi-emin olabildiğim tek şey bu konu olabilir-yurtlarsa 18 Eylül'de açılacak o 5 gün için konuk evleri düşünülebilir mi,açıklar mıdır yoksa şimdiden otel ya da motel mi bakılmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F424FF2 -- 19 Ağustos 2019; 12:27:6 >

• Herhangi biriyle alakalı en ufak bilginiz varsa,duyum olsa bile, yazmanız son derece faydalı olur,teşekkürler.
  • Arkadaşlar geçen senelerde ODTÜ'yle yolları kesişmiş birileri soruların çoğunun cevabını kestirebilir sanki?
  • 1-Yurtlari siraliyorsun tercihine göre (ilk 4000 dışı için böyle bir sey var mı bilemiyorum)
    3-19.yurt güzeldir konfor olarak.
    5-Onun için yurt ayarlarlar büyük ihtimalle ama bir sormak lazım.Geçen sene 1 gün başka yurtta kalmıştım kendi yurduma gecmeden önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • Hocam, yurt başvuruları siteden belli başlı bilgilerini girerek yapabilirsin, şuan bu form için bi link atıldımı falan bilmiyoeum, yurtlar müdürlüğünün sitrsini takip edebilirsin.
    Bu tarihler yine sitede zaten yazıcaktır.
    Eğer mf ilk4k tm ilk1k falan sanırsam bunlaın içinde değilseniz yapıp bekliceksiniz.Sonra size bi yurt puanı verikecek ve buna göre teker teker yeleştiriliceksiniz.
    Kesinşikle batı yurtlarını öneririm. Doğudaki yurtlar birazcık sizi sıkabilir.
    Sınav öncesi tek gecelik açıyorlar yurtları fakat 18ine kadar kalınmıyor diye biliyorum sonuçta açılış tarihi 18i olarak verildiyse fakat sizin yine de bi arayp sormanızda fayda var.

• 19.yurdu gezip gördüm gayet hoşuma gitti büyük ihtimal orayı tercih edeceğim tercih edebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeezy kullanıcısına yanıt
    thebutcher5 T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler size de.
  • "Zulüm normalleşince gerçekler radikal görünür."
  • Dünyayı değiştirecek adam yurdu mesele ediyor. Olmaz böyle bir şey!

Sen, ben ve diğer ODTÜLÜLER dünyayı değiştireceğiz ki yurt mesele mi?

• Eğer Ankara dışından geliyorsanız ODTÜ'de yurt çıkmama ihtimali ne kadardır standart şartlarda?
    Konuk evlerinde de yer bulamama ihtimali var mı ve her şey ters giderse 12 ay kalınabilinir mi konuk evinde?
  • 19. Yurt 1,5k ya çıkar mı ?

• Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Çıkar çok büyük ihtimalle

Hocam bilgisayar geldi mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Maalesef 0,4 puanla kaçırdım. Elektrik elektronikteyim.

Bu kadar yükselmesi çok kötü oldu, yine de tebrik ederim, hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hayırlısı neyse o olsun

• Konuk evi sanırım yarı özel olduğu için konuk evi diye geçiyor. Süre sınırlaması olduğunu görmedim hiçbir yerde

• gargoylelf kullanıcısına yanıt
    Geliştirme Vakfı Konuk Evi'yle konuşunca onlar da tıpkı yurtlar gibi 9 ay yani öğretim süresince kalınabileceğini söylediler.Teşekkürler size de.

Namus,kişinin her bakımından ahlaklı olması halidir.İnsanlar (!) kendilerinde bulamayınca başkasının bacak arasında ararlar genellikle.
  • Aslında KYK yurtlarında kalmak istemediğimden başvuru yapmayı bile düşünmedim hiç ve bugün-yarın son gün.Sadece ODTÜ yurtlarının çıkmama ihtimali aklımı karıştırıyor.Tabii o durumda bir de konuk evi seçeneği var ama keşke KYK'ye de başvursaydım demek istemiyorum ileride.KYK yurtlarına da başvurmuş olmak ODTÜ yurtlarının çıkma şansını azaltır mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.