Şimdi Ara

ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
36
Favori
19.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Behzat Rasulinin Hakkı

saçma bir karşılaştırma. odtü her sene bilkentin 2 katı kadar adam alıyor. mezun sayısına göre düşünmek lazım

bilkent bilgisayar burslu burssuz dahil 160 kişi kalıyor.odtü bilgisayar 105.boğaziçi 75?

bilkent fanboylarından baya sıkıldım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lysyegireneleman -- 15 Temmuz 2015; 14:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: donanımzade

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Bilkent %90 yurt dışına gönderiyor yeaaaacılar nerede?

gönderiyor burssuzlar parayı basıp gidiyor

odtü ile bilentin arasında bilkentli fabnboyların abarttığı kadar fark yok ikisininde iyi kötü yönleri var ama bilkentli fanboylar bilkent tam burslu sıralamalırna bakıp odtüyü gömmeye bayılıyorlar

https://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2015/subject-ranking/engineering-and-IT#/

bakın bilkent kaçıncı odtü kaçncı odtü 10 listenin 9 unda bilkentten önde oluyor ama yurtdışında bilkent nasıl tanınıyor ben anlamıyorum

bilkentli fanboylara göre odtüyü 2kdan sonuncu giren adam 2 2,50 ortalamayla sürünürken mit stanforda zorluk olarak denk olan biilkente 40kdan paralı giren adam 3,50 ortalama yapıyor

yav he he

edit: bilkentli arkadaşıma sordum listelerin montaj olduğunu söyledi,

bu tür listeleri çok kafana takma. qs e göre de türkiyenin en saygın üniversitesi itü. hatta öyle ki saygınlığı ilk yüzde. şimdi bana itünün saygınlığının boun odtü bilkentten fazla olduğunu söylersen bi tarafımla gülerim.

belki daha fazladır nereden biliyorsun, argümanların ne ?

tamam bilkent en iyisi bişey demedik bilkentte her gün ataomu parçalayıp yendinde birleştiriyorlarmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Bilkent %90 yurt dışına gönderiyor yeaaaacılar nerede?

gönderiyor burssuzlar parayı basıp gidiyor

odtü ile bilentin arasında bilkentli fabnboyların abarttığı kadar fark yok ikisininde iyi kötü yönleri var ama bilkentli fanboylar bilkent tam burslu sıralamalırna bakıp odtüyü gömmeye bayılıyorlar

https://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2015/subject-ranking/engineering-and-IT#/

bakın bilkent kaçıncı odtü kaçncı odtü 10 listenin 9 unda bilkentten önde oluyor ama yurtdışında bilkent nasıl tanınıyor ben anlamıyorum

bilkentli fanboylara göre odtüyü 2kdan sonuncu giren adam 2 2,50 ortalamayla sürünürken mit stanforda zorluk olarak denk olan biilkente 40kdan paralı giren adam 3,50 ortalama yapıyor

yav he he

edit: bilkentli arkadaşıma sordum listelerin montaj olduğunu söyledi,

bu tür listeleri çok kafana takma. qs e göre de türkiyenin en saygın üniversitesi itü. hatta öyle ki saygınlığı ilk yüzde. şimdi bana itünün saygınlığının boun odtü bilkentten fazla olduğunu söylersen bi tarafımla gülerim.

belki daha fazladır nereden biliyorsun, argümanların ne ?

tamam bilkent en iyisi bişey demedik bilkentte her gün ataomu parçalayıp yendinde birleştiriyorlarmış

her gün yapmaya gerek yok, yapabiliyorsan birkaç kere yap yeterli olur.

ciddi cevap verecek olursam, öyle olsa bu daha çok eğitim kalitesiyle veya imkanlarla alakalı olurdu. ben saygınlık dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çakal çukal işler yapıyosunuz. ülkeyi amerika şirketi microsoft seçtim. tarih sınırı da komadım:D (hani odtü iki kattan fazla mezun vermiş ya o da benden olsun)

ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Obi-1 Kenobi

Orda çalışan adamın sana yararı var mı ?

senin o adama ne yararın var ki o adamdan direkt yarar bekliyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lysyegireneleman

quote:

saçma bir karşılaştırma. odtü her sene bilkentin 2 katı kadar adam alıyor. mezun sayısına göre düşünmek lazım

bilkent bilgisayar burslu burssuz dahil 160 kişi kalıyor.odtü bilgisayar 105.boğaziçi 75?

odtü makine 180 bilkent 95? odtü inşaat 180 bilkent 0? odtü havacılık ve uzay 88 bilkent 0? bilkentte 4 mühendislik fakültesi var ODTU de 12?
  • isvicre de calistigim birimde uc Turk'tuk,
    iki Yildiz teknik, bir Karadeniz Teknik mezunu olarak calisiyorduk,
    bendeki istatistik de boyle arkadaslar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lysyegireneleman

quote:

odtü makine 180 bilkent 95? odtü inşaat 180 bilkent 0? odtü havacılık ve uzay 88 bilkent 0? bilkentte 4 mühendislik fakültesi var ODTU de 12?

hocam o şirketlere makineci inşaatçı girmiyor.bilgisayarcı giriyor sanki? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

çakal çukal işler yapıyosunuz. ülkeyi amerika şirketi microsoft seçtim. tarih sınırı da komadım:D (hani odtü iki kattan fazla mezun vermiş ya o da benden olsun)

ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN

ya böyle insanlar görmedim ben
    geçenki konuda derler odtüde kaybolursun çok mezun var.
    burda derler ama odtüde çok mezun var sayılmaaz

arkadaşım işte böyle şeylere yarıyor ordaki mezun sayısı at döneminden herkese e-mail açıkta pozisyon var mı öğren ver başvuruna ekle arkadaşım da sizde çalışıyo falan filan.alın siz network hahahahahaha.
    aryıcahttp://www.milliyet.com.tr/ceo-fabrikasi-universiteler/ekonomi/detay/1912910/default.htm

• al bu da facebook :D

• quote:

Orijinalden alıntı: format159

yurt dışında fizik vb. dışında odtü, boğaziçi, itü, hacetepe, gazi fark etmiyor fazla.
    benim tavsiyem babanız ayda 2000 lira alıyorsa yurt dışına gitmek için üniversite seçmeyin.
    sonra internette burs kazandım uçak, barınma için para lazım diye kampanya açarlar.
    yazılım alanında türkiye çok kötü bir yerde.
    adamlar 5 yaşında algoritma görüyor. biz 20 yaşında başlayıp 4 yılda süper olacağız.
    bu işi amerika tasarlar hintli, japon, koreli vb. coderlar tamamlar.
    ülkenin en bilgili kişileri pardus yaptı sonuç ortada.
    biz ara eleman ülkesiyiz mucit çıkaramayız boşuna dememişler.

dediklerinin hepsinin farkındayım ve tekrar soruyorum: konuyla alakası ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Odtü ee 190 Bilkent ee 160

Diğer mühendislikler de aynı. Apple'da iibf mezunu çalışmıyor herhalde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine de bilkent önde kardeşim:D saygılar:D
  • lysyegireneleman L kullanıcısına yanıt
    intel? nvidia? microsoft? bunlarda makineci sayısı ile eşit bilgisayarcı vardır. hele intel ve nvidia'da daha fazladır makineci sayısı. microsoft sadece Windows ve Skype ile mi ilgileniyor sanıyorsun adamlar çip üretiyor kendi ürünlerini(bkz. microsoft surface) yapıyor artık. kim yapıcak bunu bilgisayar mühendisi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behzat Rasulinin Hakkı -- 15 Temmuz 2015; 15:03:32 >
  • bu da nvidia beyler. bakın bakalım bilkentten en üstte kim var:D emre kacar

ahashahsdhasdhahsd. adam orda çakal çuka işler yapmış bi şekilde odtünün sayısını bilkentten yukarda çıkarmış:D herkes üyelik alıp kendi bakabilir lindekdinden:D millete inanmdan önce kendiniz bakın:D

• quote:

yine de bilkent önde kardeşim:D saygılar:D

bilkent nereye önde ya
    adamlar 1984te kuruldu, adam akıllı ilk vasıflı bilkent mezunu şu an 30lu yaşlarında falan.
    blkentli üst düzey yönetici bulamazsınız, az bulursunuz çünkü hala hepsi acemi-yeni yetme
  • quote:

al bu da facebook :D

hocam bilkent tıp mezunları çok iyi yere geliyormuş bu konuda ne diyorsun

• neden anlamadın anlamadım.
    sadece yurt dışı olanakları için üniversite tercihi yapan arkadaşlar var.
    ben onlara oralara gidenleri varlıklı kişiler olduğunu söyledim.
    üniversite fazla bir önem sağlamıyor.
    facebook'u geçtim ben intuit, oracle, wmwa, microsoft gibi asıl şirketlere bakmanızı öneririm.
    kimse kimseyi odtü okudu işe diye almaz. hepsinin yüksek lisansı abd'de. erasmuas'a da gitmişler.
  • guitarhero haklı gelişmiş aramada arayınca sonuçlar farklı çıkıyor
  • quote:

intel? nvidia? microsoft? bunlarda makineci sayısı ile eşit bilgisayarcı vardır. hele intel ve nvidia'da daha fazladır makineci sayısı. microsoft sadece Windows ve Skype ile mi ilgileniyor sanıyorsun adamlar çip üretiyor kendi ürünlerini(bkz. microsoft surface) yapıyor artık. kim yapıcak bunu bilgisayar mühendisi mi?

Çip tasarlayan makineci Madem daha dünyadan haberin yok boş boş konuşma bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.