Şimdi Ara

odtü'nün can sıkıcı ortamı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olm her şey değişti bi odtüdeki solcular değişmedi. Sene oldu 2023, liberal liberteryen özgürlükçü anti devlet abiler bastırmıyo mu şu adamları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İŞTE BU YÜZDEN İTÜ

    gerçek bir mühendishane

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Memnun musun hocam sen, birkaç arkadaşım ağlıyordu itüde istediğimi bulamadım diye. Sende durumlar nasıl ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    büyük beklentiyle gelmedim, beklentimi de aşmadı .d fena değil. bi ara detaylı bi inceleme konusu açmak istiyorum da üşenmediğim bir an bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklemedeyiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beni etkilemeyen ortam/olaydır.
    Ben son diff dersindeydim "olaylar" olurken

    Sırf bu yüzden kimseye ODTÜ yazmayın demem.

    Mezun olurum ve ODTÜ bb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

    zaten bu ekonomik koşullarda ve dünyanın gidişinde (teknolojinin aşırı önem kazanması) çoğu üniversitenin (özellikle anadoluda ki) edebiyat hatta iibf fakülteleri kapanacak ve kapanmalı sadece masraf, sürdürülebilir değiller kpss ile atanacak 100 kişi bölüm mezunu 100 bin kişi buraya girenlerin malesef %90 ı bilinçli insanlarda değiller onların elinden bu seçenek alınmalı başka alanlara yönelmeye zorlanmalılar. ve gerçekten odtü gibi güzel bi okulu bile bok eden *** örgütü sempatizanları ancak buralarda yuva kurabiliyor mühendisliklerde böyle adam göremezsiniz.

  • Bu konuda bizim dönemde de vardı bu bazı teknik bölümler hariç okulda bulunan zamazingo topluluklar alengirli biçimde okula adam getirtiyordu.


    Bunların mühendisliklerle alakası yok.Çoğu zamazingo işletme iktisat yok kamu bilmem ne tırıvırı bölümün adamları.Teknik bölümlerde bu zımbırtılar olmamalı.Adı üstünde teknik üniversite neden okulun kaynakları da boşa harcanıyor.Mühendislik öğrencilerine daha iyi imkanlar lab yemekhane techizat varken şu gereksiz bölümlere bomboş kaynak tüketiliyor.


    Bunu mezunları olarak söyledik ama.Odtü'nün geçmişten gelen sıkıcı bürokratik yapısı her şeyde olduğu gibi bunda da taş koyuyor.Misal çoğu mühendislik bölümün ihtiyaçları var.Birde sanıyorum dahada kalabalıklaşmış şuan yani.Buraya birde derece yapmış umutla gelen kişiler var.Diyorum ya dev bir hayal kırıklığı yaratıyorsun.


    Ciddi reform lazım fakat kim yapacak.Merak ediyorum.Yakında boğaziçinde yaptıkları gibi birde Hukuk bölümü açarlar oradan da bir halt döndürürler.Kurumlar özgüllüğünü kaybediyor.





  • dr bey burssuz girenler de onemli bi
    kriter bence bilkent eeye bu sene burssuz en son giren kisi 8k koc ee 40-50kdır en az.

    bi de bilkent cidden daha iyi olm... ayrinti veremem ama cidden daha iyi...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok kanka aslında hayvan gibi çalışmak + şans gerekiyor. Birde şöyle bir şey var bilkentteki çoğu öğrenci parasıyla yada gurbetçilerden oluşuyor. İçeri girer girmez ben böyle hayatın... Diye içinizden saydiriyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben niye o lambo ile gezen ve beni hayattan sogutacak olan uber zenginlere 3 yıldır rastlayamadim acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü'de müh fakültesi harici kimse okumamalı .

    Kalabalık sorunu da çözülmüş olur hem.

  • thevictorious kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Bilkenti okumanın maliyeti 400 bin türk lirası yani 20 bin Euro yapıyor. Almanya'da babası dönerci olan birisi bu parayı gözü kapalı öder.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.