Şimdi Ara

ODTÜ 'nün bu **Ü*L*K*E*Y*E** ne faydası var >:( (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlerim sebebiyle birkaç gün foruma ara vermek zorundayım..
    O kadar çok şey yazılmış ki, inanın okuyamadım son yazılanların çoğunu..

Çok yakında sürprizle karşınızdayım...
    Görüşeceğiz merak etmeyin...
  • üniversite insanlara mesleki temel verir.kullanmak onlara kalmış.

bence odtüyü suçlamak yanlış.istediği kadar iyi bir eğitimi olsun ordan mezun olmuş adamda iş olmassa.o adamın bu ulkeye yararı da olmaz
  • Memlekette yapılan köprülerin yarısında Odtülü inşaat mühendislerinin çalışan makinelerin bir o kadarında da odtülü makine mühendislerinin imzası vardır senin şu anda üzerinden her ne kadar akıldışı olsa da fikirlerini yazdığın internet bile Türkiyede ilk Odtü üzerinden hayata geçti. Tamam tıp bölümü olmadığı için hastalıklara çare bulamadı ama bakanlar radyasyonlu çaylar içerken çayda radyasyon olduğunu ispatlayan ilk raporu hazırlayarak tıp fakülteleri kadar bu memleketin insanlarına faydalı olan da yine odtü dür. Özellikle niye Odtü ye karşı cephe aldın 60 tane daha üniversite var karşı olduğun birşey varsa onu yaz yabancı dilde eğitim gibi ama toptan desteksiz bir şekilde bir üniversiteyi karalama Memleketin internet kafelere değil daha çok odtüye ihtiyacı var sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: codderial

yaw adam 25 yaşında prof. olmuşsa banane,, Hala şekilcilik be,,Yuh artık.. herşeyiniz sahte, yapmacık..
    Prof oldu da ne oldu..Hadi cevap verseydin bari..
    Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet eden, bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer diyecek kadar cani de diilim,Korkma... Sen bildiğini okumaya devam et, Karşında hep bizi bulacaksın..

Ama sen maksadını iyice aşmaya başladın. Oktay Sinanoğlu için 'prof oldu da ne oldu' veya aynı anlama gelecek 'ülkeye ne gibi bir faydası oldu' gibisinden söz sarfetmen sadece körcahil olduğunu gösterir. Şimdi senin başka maksatla Odtü'ye pislik atmana alet olduğum için kendime kızıyorum.

Birincisi Oktay Sinanoğlu Odtü mezunu değildir. Odtü kendisine mahsus olmak üzere Danışman Profosör ünvanı vermiştir. Üniversitenin eğitim dilini Türkçe yapmak için elinden geleni yapmıştır fakat şiddetli muhalefet yüzünden başarılı olamamıştır. Hatta bu çabasını, şiddetle karşı çıkanları söyleşilerinde, kitaplarında da özellikle belirtmiştir.

İkincisi 25 yaşında profosör olması belki sana bir katkı sağlamaz fakat ülkeye çok katkı sağlamıştır. Eğitim hayatının başarılarından, aldığı sayısız ödüllerden yaptığı Türkiye reklamını geçelim ki bence bunlar çok büyük faydalardır. Ama madem somut örnekler senin tatmin ediyor. Japonya'ya devletin resmi özel elçisi sıfatıyla gidip Türk-Japon bilimsel, kültürel ve eğitim ilişkilerinin temelini atmıştır. Çeşitli üniversitelerde kimya, matematik, biyoloji vb. dallarında mastır, doktora araştırmaları yaptırmak istemiş fakat işgüzar rektörlerce engellenmiştir. İki yüzün üstünde bilimsel yayını vardır. Kuramları, kitapları vardır pek çok dile çevrilmişlerdir. Türkiye’de de Türkçe pek çok yayın yapmıştır ve kalkınmanın bilim, eğitim dilinin Türkçe olması konusunda elinden geleni yapmıştır. Atom enerjisi konusunda da bilgi sahibidir, araştırmalar yapmıştır. Kısacası Türkiye'nin hala sağ olan yakın zamanının bir kahramanıdır. Y.dışında ülke lehine çalışmayı kendisini adamıştır. Birilerinin çok değer verdiği siyasi ödül nobele iki kez aday olduğunu söylemeye bile gerek yok kendisi bu ödülün ne anlama geldiğini de yeri geldikçe ifade etmiştir.

Bu cahilliğinden kurtul çünkü başka insanların haklı savundukları doğrulara da zarar veriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanoglu.net -- 26 Şubat 2007; 16:43:28 >

• quote:

Peh...Çalıntı bunlar çalıntı...Teknoloji çalmakta üzerimize yok,, Bu dual sim kartlı telefonlar yıllar önce üretildi..Fakat piyasamıza girmedi..Al bak..

http://www.shensun.com/english/03_product/index.asp?maxid=37

Kopyalayıp kendi ülkemize yapıştırmayı amma seviyoruz değil mi..

1-Bu bir buluş değildir, resmen teknoloji hırsızlığı yapıp kendine mal etmedir..
    2-Bu kadar faydalı,bu kadar insanları sefaletten kurtaran, bu kadar hasta insan sayısını azaltan dünyanın en süper müthiş buluşu da yok hani..Dual simli cep telefonu..

@Loop başka var mı,,Mesela çopaplı ayakkabı,boxerlı Pantolon veya atletli kazak...Bunlar da dual...
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Al bakalım codderial efendi,

Somut anlayışın nedir bilmem ama şu haberi oku. Haberin direk linkini veriyorum, copy paste yapmak istemiyorum sana laf anlatmaktan yoruldumçünkü

http://www.hardwarehaber.com/haberbak.php?id=2897

Sana harcadığım zamana yazık.

Senin gibi adamlara sabırla laf anlatabilmek çok zor bir iş gerçekten.

Adamlar dual simli telefon yapmamış, dual sim çalıştırabilecek ek düzenek geliştirmişler.

Önce okuduğunu anlamayı öğrenecen codderial. Bir ortaokul Türkçe kitabı alıp çalışmaya başla

Hiç üşenmeyip o beyninle(?!?!) bir daha algılamaya çalış şu cümleyi.

“Dünyada, birden fazla hattı aynı anda çalıştıran başka bir sistem yok. Yaptığımız araştırmaya göre, Türkiye'de yaklaşık 7 milyon insan birden fazla GSM hattı kullanıyor. Bizim geliştireceğimiz Dual Sim sayesinde bu kişilerin birden fazla telefon taşımalarına gerek kalmayacak. Dual Sim'in, donanımını bitirdik, yazılımını geliştiriyoruz. Bu ürün telefonlara arka kapak olarak eklenebilecek. Dolayısıyla telefonun garantisini de bozmayacak.”

Oktay Sinanoğlunu da adamdan saymadın ya...

Karşımda senin gibilerden çok var codderial. Alayınız gelsin

• bu adam gerçekten komik.

ciddi söylüyorum ya.

vallahi
  • quote:

Bana hikaye anlatmayın...
    Ne demek lan ODTÜ teknik bir üniv. tıp olmaz..Lan zaten ben tıp mı dedim..

quote:

Orjinalden alıntı: kommodor

Kıyamet alametleri bunlar

quote:

Karşında hep bizi bulacaksın

(cinsiyetlerini bilmiyorum ama) adamların amaçlarının farklı olduğunu baştan söylemiştim

edit:halen gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cªn -- 26 Şubat 2007; 19:19:45 >

• kommodor da bizim bu codderial ın bişisi ama çözemedim

quote:

Bir eğitimci olarak söylüyorum;............

kendi yazdığı yazının devamı 1-2sayfa önce var

quote:

Kıyamet alametleri bunlar "Başlar ayak olmuş Ayaklar baş olmuş"............

kendi yazdığı yazının devamı 1-2 sayfa önce var

BİR EĞİTİMCİNİN GENÇLERİ NASIL EĞİTTİĞİNE BAKIN HELE

FASON EĞTİMCİLER (fasonun halk arasındaki anlamına bakın )

• quote:

üslup süper

quote:

biz mi kıyamet alametiyiz

quote:

siz kimsiniz ki karşımızda sizi bulacağız

EDİT: Yaa gülmekten öldüm BİRİ SİLSİN şu konuyu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cªn -- 26 Şubat 2007; 19:41:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hisset

quote:

üslup süper

quote:

biz mi kıyamet alametiyiz

quote:

siz kimsiniz ki karşımızda sizi bulacağız

EDİT: Yaa gülmekten öldüm BİRİ SİLSİN şu konuyu artık

Dur hocam, şikayet etme, ne kadar gülünç duruma düştüklerinin farkına varsınlar. Tüm forum ahalisi görsün

Eğitime karşı insan eğitimi eleştiriyor var mı böle bişey

• Gülmekten kırıldım ya ne yapayım hahahahah zuhahahah muhahaha kirkirkir

TAMAM TAMAM TÜM FORUM GÖRSÜN BUNLARIN KEPAZELİĞİNİ DOĞRU DEDİN VALAHA
  • Gerçekten de, ODTU' den mezun olup da Türkiye' de kalan yok. Hepsi kendisini düşünüyor.
  • quote:

BU SEFER PALYAÇO KIYAFETİYLE Mİ SÜRPRİZ YAPACAKSIN

ilahi codderial sen çok yaşa emi
  • quote:

Orjinalden alıntı: trediack

Gerçekten de, ODTU' den mezun olup da Türkiye' de kalan yok. Hepsi kendisini düşünüyor.

kardeş öncelikle her insan önce kendini düşünür

ayrıca konuyu baştan sona okumamışsın
  • quote:

Görüşeceğiz merak etmeyin...

Süpersin @codderial ya ,bi laf ediyorsun gülmekten yerlere yatıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: hisset

quote:

BU SEFER PALYAÇO KIYAFETİYLE Mİ SÜRPRİZ YAPACAKSIN

ilahi codderial sen çok yaşa emi
  • adam saka gibi ya codderial denen herf
  • 2-3-4 UP

Ya halen alıntı yaptığım o mesajlara bakınca kendimi tutamıyorum gülüyorum napiyim

• TÜRKİYE'NİN BİR NUMARASI

ODTÜ MOTÜ HİKAYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pir Sultan Abdal -- 26 Şubat 2007; 22:13:28 >

• HOCA SENDE Bİ BAS GİT ALASEN ZIRT PIRT ARAYA REKLAM KOYUYON GİT Bİ KONU AÇ ORDA SERGİLE BUNLARI

UP

HALEN GÜLMEKTEYİM
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.