Bildirim
ODTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
beyler şimdi arkadaşın yazdıklarını çok hızlı okumaya çalışın çok güzel oluyo lan :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XT9 -- 6 Temmuz 2015; 19:21:04 > -
iş yok diye biliyorum¿
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İş yok diyenler kesinlikle hiçbir şey bilmiyor benim ablam o bölümü okuyor bu sene mezun oldu hocalarından akademik kariyer yapmasını isteyen çok oldu ama yurt dışı istediği için ablam teklifleri geri çevirdi mezun olmadan 3 4 şirketten iş teklifi aldı. İstanbul üni de okuyor kimseyi dinleme ekşi sözlüğü falan okuyupta canını sıkma güzel bölüm zor bir bölüm ama sosyal hayat sıfır falan diye bir şey yok merak ettiğin başka şeyler varsa ablama sorup cevaplayabilirim dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: metinsemer
İş yok diyenler kesinlikle hiçbir şey bilmiyor benim ablam o bölümü okuyor bu sene mezun oldu hocalarından akademik kariyer yapmasını isteyen çok oldu ama yurt dışı istediği için ablam teklifleri geri çevirdi mezun olmadan 3 4 şirketten iş teklifi aldı. İstanbul üni de okuyor kimseyi dinleme ekşi sözlüğü falan okuyupta canını sıkma güzel bölüm zor bir bölüm ama sosyal hayat sıfır falan diye bir şey yok merak ettiğin başka şeyler varsa ablama sorup cevaplayabilirim dostum.
senin ablanı biraz kandırmışlar gibi akademik kariyer teklifi ne ya hocalar mı diyor gel seni akademisyen yapalım
ayrıcca yurt dışına ne için gidiyor hangi programla 70-80 bin ile girmiştir muhtemelen ablan çok büyük bir başarı değil o puan ve istanbul üniversitesine gelene kadar odtü,boğaziçi,bilkent,itü,yıldız falan var
konuyu açan arkadaş akademik kariyer diyor da kolay mı onu yapmak nor ortalaması,ales,yds ve sözlü mülakat o da kadro açılırsa yani akademik kariyer işi çok sıkıntılı bir süreç bir bakmışsın yaş 30 hala kadro yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 6 Temmuz 2015; 19:39:19 >
-
Bölüme gelenlerin çoğunda gözlemlediğim şey, bilinçsizlik. Bazıları sırf ismi güzel diye seçmiş, bazısı sırf yurtdışı olanağı var diye okuduğu için. Sorun şu ki, sen çabalamazsan, kendine bir şeyler katmazsan hiçbir şey yapamazsın. Ben 2013 yılında ODTÜ yerine İTÜ'yü seçerek bu bölüme girdim. Sosyal yaşantımda pek sıkıntım olmadı, yeterli notu alıp geçmek yerine sadece öğrenmeye odaklandım. Akademik kariyerin kolay bir süreç olmadığını unutma, bazı şeyler düşündüğün gibi gitmeyebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: fabrizo
quote:
Orijinalden alıntı: metinsemer
İş yok diyenler kesinlikle hiçbir şey bilmiyor benim ablam o bölümü okuyor bu sene mezun oldu hocalarından akademik kariyer yapmasını isteyen çok oldu ama yurt dışı istediği için ablam teklifleri geri çevirdi mezun olmadan 3 4 şirketten iş teklifi aldı. İstanbul üni de okuyor kimseyi dinleme ekşi sözlüğü falan okuyupta canını sıkma güzel bölüm zor bir bölüm ama sosyal hayat sıfır falan diye bir şey yok merak ettiğin başka şeyler varsa ablama sorup cevaplayabilirim dostum.
senin ablanı biraz kandırmışlar gibi akademik kariyer teklifi ne ya hocalar mı diyor gel seni akademisyen yapalım
ayrıcca yurt dışına ne için gidiyor hangi programla 70-80 bin ile girmiştir muhtemelen ablan çok büyük bir başarı değil o puan ve istanbul üniversitesine gelene kadar odtü,boğaziçi,bilkent,itü,yıldız falan var
4 sene önce ki puanlarına bakarsan kaç puanla girdiğini görürsün tıp'ı kıl payı kaçırdı sen buradan yola çıkarak tahmin et. Ayrıca hocalar okulda kal dediler ben de biliyorum bu işi 3 senedir bende okuyorum hocalar başarılı öğrencilerine böyle teklifler yaparlar bilmiyorsun bari cevap vermek için cevap verme.
Sanırım ciğere ulaşamadın mundar diyorsun diye dur.
-
klasik odtü olsun diyenlerin yazacağı bir tırt bölüm. okuyan tanıdıklarım mutsuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X