Şimdi Ara

Odtu makine vs odtu endustri vs bilkent makine vs bilkent endustri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkent makine diyorum, Sağlam ingilizce eğitimi, tahminimce ODTÜden iyidir, uluslararası alanda iyi statü staj imkanları, elit denebilecek düzeyde arkadaş çevresi, iyi düzeyde kız yoğunluğu okulda

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.hancock

Bilkent makine diyorum, Sağlam ingilizce eğitimi, tahminimce ODTÜden iyidir, uluslararası alanda iyi statü staj imkanları, elit denebilecek düzeyde arkadaş çevresi, iyi düzeyde kız yoğunluğu okulda

Benim de ilk dusuncem oydu ama bolumun 2009 da acilmis olmasi beni dusunduruyor.

• supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    Ne kadar eski o kadar iyidir mantığı da yanlış sayılır, iyi tarafından bak yeni bölüm yeni aletler, yeni lablar, az kullanılmış makineler vs vs ODTÜnün hocaları genelde öğrenciyi pek takmaz, ama bilkent ciddi anlamda iyidir

• Up. Baska fikirlere de ihtiyacim var.

• Bilkent endüstri derim. En iyi endüstrilerden biri bilkent çünkü.. ayrıca yurt dışı olanakları falan fazlasıyla güzel kampüsü de güzel. ayrıca üniden önce hangi bölüm ona karar ver bence makine ve endüstri çok farklı gibii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffay

Bilkent endüstri derim. En iyi endüstrilerden biri bilkent çünkü.. ayrıca yurt dışı olanakları falan fazlasıyla güzel kampüsü de güzel. ayrıca üniden önce hangi bölüm ona karar ver bence makine ve endüstri çok farklı gibii

Endustri bolumunun makineden ayrildigi soyleniyor. Onun disinda zaten amacim endustri okuyup bilgisayarda master yapmak. Yoneticilik dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

quote:

Bilkent endüstri derim. En iyi endüstrilerden biri bilkent çünkü.. ayrıca yurt dışı olanakları falan fazlasıyla güzel kampüsü de güzel. ayrıca üniden önce hangi bölüm ona karar ver bence makine ve endüstri çok farklı gibii

Endustri bolumunun makineden ayrildigi soyleniyor. Onun disinda zaten amacim endustri okuyup bilgisayarda master yapmak. Yoneticilik dusunuyorum.

Benim de planım aynı. Bence bilkent endüstri düşün derim. Ama yok mekaniğe ilgin varsa heba etme bilkent makine yaz. Geçmişi olmayan bir üniversite ama imkanları çok çok iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

quote:

Benim de planım aynı. Bence bilkent endüstri düşün derim. Ama yok mekaniğe ilgin varsa heba etme bilkent makine yaz. Geçmişi olmayan bir üniversite ama imkanları çok çok iyidir.

Ya mekanik iyi guzel de kitaplarini gormustum asiri fizik iceriyor. Bu kadar fizigi kaldirabilecegimden emin degilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.