Şimdi Ara

ODTU kimya bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Çok kez aynı konuyu açtım farkındayım fakat istediğim cevapları alamadım. Odtü kimya bölümünü düşünüyorum. Çevremdeki çoğu kişi bölüme eften püften bölüm muammelesi yapıyor. Bölümü okumanın zorluğunun farkındayım fakat bunun için çalışmayı göze aldım ne gerekliyse yapmaya hazırım. Mezun olduktan sonra öyp sistemiyle akademisyen olmayı planlıyorum. Baştan söyleyeyim kolay olmadığının farkındayım. Çevremdekiler bir sene daha hazırlanmamı söylüyor. Özellikle de babam. Hatta daha yeni kavga ettik. Sıralamam 54k sizce ne yapmalıyım ? Eğer seneye tekrar sınava girersem sıralamam 5k da olsa 55 k da lsa ben yine kimya veya matematik seçmeyi planlıyorum. Siz ne önerirsiniz ?

• Bilkent, koç veya boğaziçi varken neden odtü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıralamam bu sene 54 k geldi. Bogazici veya koc zaten gelmiyor. Bilkenti ilk tercihlerde yazmadim cok kararsizdim dedigim gibi ailemle anlasamadim o zamanlar yazmadim o yuzden. Tercihlerden sonra aklim basima geldi ek tercih yapayim bari dedim ailemle yine anlasamadim . bilkentte bos kontenjan yok malesef. Odtü'de 4 kisilik kontenjan var yuksek ihtimal gelir gibi. Ozellikle odtuyu secmedim oncelikle bölüm sectim. Sırf odtü olsun diye yazmadim yani zaten oyle olsaydi ilk tercihlerde yazardim. Sizce odtü , bilkent veya bogazicinden cok asagida midir?

• Michel De Perneke M kullanıcısına yanıt
    Değildir ,ama bize sorma bölümde okuyan birisini bulmaya çalış onlara sor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim sonuçta aç kalmayacağın bir bölüm. Ailene git de ortalama bir ünide mühendislik okusan işin hazır bile değil, ama madem akademisyen olmak istiyorsun çok çalış git bölüm 1. si ol işin kolaylaşır. Böyle dalları okuyanların aç kalmayacağını söyle normal üniversitede kimya mezunu 50 liradan özel ders veriyorsa sen odtü bitirdiğin için 100 den vereceksin yani. Olmadı git ailene de bu sene buraya gireyim önümüzdeki sene tekrar denerim diye onlarında gönlü olsun
  • Yanitiniz icin cok tesekkurler

• Bence ODTÜ Kimyaya girebiliyorken 1 sene tekrar hazırlanıp yeniden Kimya bölümüne girmeye çalışmana gerek yok ODTÜ zaten iyi. Eğer başka bölüm isteseydin mezuna kal derdim ama yine Kimya-Matematik okuyacaksan gir ODTÜ'ye. Tabi üni/bölüm hakkında bilgim yok araştır yine de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya bölümü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar ben Odtü kimyadayim hazirlik bitti 1. sinifa basliyorum bu yil.Sorun varsa bildigim kadariyla cevaplama calisirim.

• Tanıdığım bi abla odtü kimya mezunu. 10k dolar maaş alıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.