Şimdi Ara

ODTÜ İSTEYENLER İÇERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
4
Favori
9.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam son olarak benim sıralamam 4700 odtü makine 5100 le almış kesin gelir gözüyle bakayım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu konun uzmanına sormanız daha mantıklı.

• Hazırlığın kalitesi genel olarak nasıl?
    Mesala hazırlığı geçen birinin İngilizce seviyesi ne durumda olur?

• Sayın hocamlar. Kimya Müh. hakkında ne düşünüyorsunuz ? İnşaat-Kimya arasında kaldım da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marowak M kullanıcısına yanıt
    Beniö dhkpc li olduğumu mu ima ediyosun? Biraz daha açsana yorumunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Beetlejuice- -- 24 Temmuz 2019; 2:1:57 >
  • Hocam geçtiysen en aşşağı b2 sin demektir. Daha aşağı bi kurdan gelenleri b2 den yukarıya taşıyacağını da sanmıyorum. Tabi sizin gayretleriniz belirler bu durumu.

• birdolarınpiramidi kullanıcısına yanıt
    Hocam zor diyolar kimya için ama mezun biriyle konuşmak çok daha anlamlı olacaktır. İş imkanları hakkında çok bir bilgim yok.

• 87k yaptim, gecen sene 84.7 ile alan odtu maden gelir mi?

• ykssiralama2019 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam konunun girişine bu sorulara rehberlikçilerin baktığını yazmama rağmen neden büyük bir inatla gelip aynı soruları soruyorsunuz acaba?

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Bölüm değiştirmek için

• marowak M kullanıcısına yanıt
    bi bitmediniz be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam endüstri gitgide geriliyor deniyor. Odtü IE düşünüyorum ama bu yorumlar tedirgin ediyor. Odtü makine tutuyor ve makine endüstriyi kapladığı için önce makineyi tercih ediyor işverenler diyenler var. Bu durumun doğruluğu nedir? İş imkanları nasıldır Odtü IE mezunları içina? Bir de İTÜ mü ODTÜ mü sizce endüstride? Ankara ve Odtünün kampüsü beni cezbediyor ama ciddi bir fark var derseniz İTÜ de düşünebilirim. Şimdiden teşekkürler.

• ODTÜ Psikoloji yüksek bir GPA ile bitirilirse ABD'deki kalburüstü üniversitelerden master için kabul almak ne kadar zordur/kolaydır?

Saçma bir soru gibi gelebilir fakat mezunların ne yaptığı da istisnalar hariç çoğu bölümde üç aşağı beş yukarı belli oluyor. Bu açıdan, ODTÜ Psikoloji nasıldır?

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Hocam bir daha makine endüstriyi kaplıyor diyen birisini görürseniz gülün geçin sadece. Bence odtü endüstri gayet iyi bir bölüm. Makineyle baya farklı bölümler. Makineden aldığımız dersler oluyor ama ne endüstri makineyi kapsayabilir ne de maline endüstriyi.Okul imkanları bakımından da itüden daha iyidir diye düşünüyorum. Kampüs yaşamı baya kaliteli, sosyal bir okul ama yine de İtülülere de bi danışın derim.

• connected v2 C kullanıcısına yanıt
    Hocam abd veya avrupadaki iyi üniversiteler anlaşmaları veya bir bağlantıları yoksa inanın ne odtüyü ne boğaziçini tanır. Kabul alma olayı tamamen size kalmış.

İkinci soruyu tam anlamadım. Psikoloji okuyanların ne iş yaptığını mı soruyorsunuz?

• ilk 4k ya yurt seçme olarak avantaj oluyormuş galiba .Bu sıralama ham için mi geçerli yerleştirme için mi ? Hamda 3500 sıralamam var ama obp düşük olunca 6000e kadar geriledim
  • -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler.

Mezunların ne iş yaptıkları, nasıl bir hayat yaşadıkları vs. İnternette çok fazla "ODTÜ Psikoloji bitiren akrabam asgari ücretle çalışmaya başladı." gibi yorum var.

Yeni mezunun çok kazanması zaten beklenen bir durum değildir ama bir psikolog "4k maaşı birkaç yılda görürsün." yazmış mesela. 4+2 sene okuyup, birkaç yıl çalışıp memur maaşına ancak ulaşmak tuhaf geldi. Ömür boyu böyle seyredecekse uğraşmanın ne anlamı var diye düşündürttü.

Kusura bakmayın biraz ODTÜ'den koptu mesele ama özetle varsa mevcut bir ODTÜ Psikoloni öğrencisi ile bir konuşmak istedim.

• düştükbeabi D kullanıcısına yanıt
    Yerleştirme için
  • Sağolun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.