Şimdi Ara

ODTÜ irregular baslamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTÜ'de irregularlik yok mu? Bir dönemde hazırlığı atlayıp bölüme baslayamiyor muyuz? Bir de bounda nasıl bu olay bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köprüden önce son çıkış -- 29 Ağustos 2021; 13:52:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• odtüde yok diye biliyorum

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    İyi de bahar döneminde pte veya toefl verip muaf olduğumuz takdirde bir dönem yatıyor muyuz

• bir dönemde hazırlık atlamak yok bunu biliyorum sadece

• Boğaziçi'nde sistem oldukça oturmuştur. Benim bilgilerim güncel değil ama çok değişen bir konu değil bu.

Hangi bölüm olduğunu ve öğrenmek istediklerinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışıyorum

• knitta kullanıcısına yanıt
    Hocam dönem arasında denk sınavlardan birini verirsek akıbetimiz ne oluyor? Hazırlığa devam edebiliyor muyuz bu durumda en üst kurdan falan

• fato65 F kullanıcısına yanıt
    Boğaziçinde hazırlığı bir dönemde atladigimiz takdirde irregular olarak bahar döneminde bölümden ders almaya başlayabiliyor muyuz veya durumumuz ne oluyor? Aynı soru odtu ve itu için de geçerli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    itü proficiency
    11 yıl önce açıldı
    İtü proficiency girenler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bounda ilk dönem hazırlığı verdim ikinci dönem boştaydım. İsteseydim irregular olarak da başlayabilirdim.

• letmeinnow L kullanıcısına yanıt
    Neden başlamamayi tercih ettiniz? Ne gibi dezavantajlari var

• ben itude irregular oldum. bogazicinde de bu sistem var. ancak odtude yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gibi eksileri vardır açıkcası bilmiyorum. Benim tercih etmeme sebebim online başlamak istemediğim içindi.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumda 1. Sınıfın bahar dersleri ile basliyorsunuz değil mi? Yani math1 filan açılmıyor sanirim

• odtü'de yok. zaten yaz okulunda falan da doğru düzgün ders açılmıyormuş, sadece çok fazla kalınan dersler açılıyor herhalde. ekstra iş yükü oluşmasın diye yapmıyorlar böyle bir şeyi galiba. bence mantıklı. ayrıca irregularlar çok zorlanıyor diye biliyorum.

Mühendislik ve Temel bilimler için 1. sınıfın güz derslerinin neredeyse tamamı baharda da açılır. Yani Math101, Phys101, Chem 101 gibi dersleri alabilirsiniz. İleriki dönemlerde bunlar haliyle azalıyor tabii. Seçmeli derslerde ise her zaman alınacak ders bulunur.

Yaz okulu ile eksik dersleri tamamlayıp bir sonraki seneye oldukça normal başlayabilirsiniz (ortalamanız yüksekse 7 dönemde bitirebilirsiniz) ya da 8 dönem yerine 9 dönemde bitirmek gibi seçeneğiniz de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 29 Ağustos 2021; 14:10:22 >

Sana kalmis. Ben tek ders aldim o da 2.sinif 2.donem dersiydi

• Odtü'de yok bu sistem. Olsaydı da mümkün değil işlemezdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.