Odtü İİBF'de okuyanlara soru

-
-
Hocam iktisatla yandal yapabilmek icin iktisatin calculusune es deger bir ders almak gerekiyor kamuda 1.sinif 2.donemde mat126 var esdeger sayiliyor ben aldim belki ilerde yaparim diye cgpa yeterse ui icin bilmiyorum onlarin zorunlu calculusu var ama iktisat yeterli goruyor mu emin degilim. Tabi ki zordur odtude her bolum zor ve yorucu ustune iki bolumu birlikte okumak daha bir efor gerektirecek ama isin guzelligi iktisatin yandala actigi dersler ilerisi icin ise yarayabilecek dersler yandal yaptigina deger yani mezun oldugunda girilen sinavlarda 1 2 adim one atar seni diger kamu ve ui cilere kiyasla bunlari soyleyebilirim rekabet yuksek iki bolumde de 3+ cok insan var o yuzden ilk donemden sıkı tutmani oneririm dersleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm napıyonuz siz shhbjksdbasad püskürttüm mochayı bosa gitti yarısı :dsajlklsadılasjkdnsakdsad
ya sunun yazdıgına bak sddsasda kalkülüs+ iktisad+ çakmaktaşı falan teknolojı dusmanları ... inanılmaz
-
Forumun dansozu de gelmis kivir da para takalim teknoloji asigi son yazilim bukucu emayesci josetti 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SAHİB-EL TUVALET
Son tuvalet iktisadçısı allah yardımcın olsun.
-
Yani yaparsın yapmasına da gerek var mı bilmiyorum. Boşa geçen zaman gibi düşünüyorum. Bir de ortalama rekabeti oluyor. Ir için mat117 almalısın. İlk sene seçmeli olarak. Alan arkadaşların çoğu kaldı. Yandalı yapan var mıydı? vardı sanırım da akıbeti ne oldu bilmiyorum. Yani verdiğin emeğe karşılık aldığın reel getiri ne olur bilmiyorum değeceğini de düşünmüyorum ama tabi yap sen yine üni başlarken hepimiz idealistik 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 25 Temmuz 2022; 21:7:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam peki ODTÜ'yle alakalı sürekli course capacity is full muhabbetini duyuyorum bu sıkıntı yaratır mı yandal yapmak istesem ve gpa tutsa?
-
Özel sektöre bir tık sıcak baktığım için aldığım derslerin iş hayatında bir karşılığı olsun diye istiyorum hocam. Evet o idealistlik başladı gibi umarım hızlıca kaybolmaz
.
-
İşletme hariç iktisattada da derslerin özel sektörde bir karşılığı olmayacak maalesef. Merkez bankası sınavlarına gireceksen faydası epey fazladır. 🥹
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam o muhabbet ders secimlerinde oluyor kredisi yuksek ve kolay secmeli derslerin talebi cok kontejani az oldugu icin aninda doluyor ben ilk senemde daha yasamadim bunu yandalda hic sorun olmaz cunku alcagin 8 9 ders must olacak en kotu hocaya soylersin kontenjan aciyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Forumun dansozu de gelmis kivir da para takalim teknoloji asigi son yazilim bukucu emayesci josetti 😂 |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X