Şimdi Ara

ODTÜ Hakkında Sorusu Olan Arkadaşlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
8
Favori
6.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozank_95

Hocam merhaba yıne ben. Bır kac sorum daha olacak.

1-osym klavuzunda makınenın sadece puanı yazıyor. 2014 te kac k cıvarları gırdı bı bılgın var mı?

2- elektrık-bılgısayar-endustrı bu bolumlerdekı kız oranını tahmınen yuzde kac dıyebılırsın? :)

3- odtu dekı 'ü' harfı neyın kısaltması?

4- bı de sana nıye troll dıyolar anlamadım? Yoksa baska ee35 mı var?

Cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler

1- 7-8k arası

2- ee %15 bilgisayar %20 endüstri %40

3- u bişeyin kısaltması değil, u harfi olarak bulunuyor orada

4- bazen trollüyorum ondandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacetteğe ile odtüyü karşılaştırdığında nasıl buluyorsun sence hacettepenin mühendislikleri ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilâl

hacetteğe ile odtüyü karşılaştırdığında nasıl buluyorsun sence hacettepenin mühendislikleri ne durumda?

Odtü ile karşılaştırılamaz ama iyidir yine de. İtü ayarında diyebilirim.

• Hocam cok cok ozur dılerım en onemlı soruyu unutmusum. Ben ankara-batıkentte oturuyorum. Odtu yu kazanırsam sabah derse nasıl yetısıcem? Odtu metro duragı yapılmıs ama batıkentten aktarmayla gelene kadar 2-3 saat gıder. Servıslerı var mı acaba? Varsa da ucretlerı hakkında bılgın var mı?

Cevap ıcın sımdıden tesekkur ederım

• quote:

Hocam cok cok ozur dılerım en onemlı soruyu unutmusum. Ben ankara-batıkentte oturuyorum. Odtu yu kazanırsam sabah derse nasıl yetısıcem? Odtu metro duragı yapılmıs ama batıkentten aktarmayla gelene kadar 2-3 saat gıder. Servıslerı var mı acaba? Varsa da ucretlerı hakkında bılgın var mı?

Cevap ıcın sımdıden tesekkur ederım

Öğrenciler için servis yok, yurda çıkman gerekir ki o da çıkmayabilir sana.

• Sabah dersleri 8:40ta olur. 7buçukta Batıkent ringi kalkar Batıkent'ten onunla gelebilirsin ya da Kızılay'dan metro yapacaksın. Direk ulaşım başka yok şu an bildiğim kadarıyla ama insanlar yeni hat açılması için uğraşıyor.

@ozank_95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda' -- 6 Mayıs 2015; 1:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

Sabah dersleri 8:40ta olur. 7buçukta Batıkent ringi kalkar Batıkent'ten onunla gelebilirsin ya da Kızılay'dan metro yapacaksın. Direk ulaşım başka yok şu an bildiğim kadarıyla ama insanlar yeni hat açılması için uğraşıyor.

@ozank_95

Hmm tamam o zaman hocam 8.40 sa ıyı. Ben 7 de falan baslıyo sanıyodum dedım yetısmek ıcın 5 te falan kalkıcam herhalde :)

• quote:

quote:

Sabah dersleri 8:40ta olur. 7buçukta Batıkent ringi kalkar Batıkent'ten onunla gelebilirsin ya da Kızılay'dan metro yapacaksın. Direk ulaşım başka yok şu an bildiğim kadarıyla ama insanlar yeni hat açılması için uğraşıyor.

@ozank_95

Hmm tamam o zaman hocam 8.40 sa ıyı. Ben 7 de falan baslıyo sanıyodum dedım yetısmek ıcın 5 te falan kalkıcam herhalde :)

8:40'ın iyi olmadığını anlamak için :

http://www.metusozluk.net/15280/8-40-dersi/

http://www.uludagsozluk.com/k/8-40-dersi/

https://eksisozluk.com/8-40-dersi--46879

• Birkaç yerde odtu nun ortamını eleştirmistin solculari hic ccekilmiyo vs. ortami hakkinda bilgi verir misin ve bilgin varsa ortam olarak bilkentle karsilastirabilir misin

• quote:

quote:

quote:

@ozank_95

8:40'ın iyi olmadığını anlamak için :

http://www.metusozluk.net/15280/8-40-dersi/

http://www.uludagsozluk.com/k/8-40-dersi/

https://eksisozluk.com/8-40-dersi--46879

Sözümü geri aldım o zaman. En beğendiğim bu --->

odtulu ogrencilerin nefret ettigi an. sabah ilk dersin baslama saatidir, o anda yuzlerce, belki binlerce ogrenci amfide veya sinifta esnemekte, yuzlercesi bi sinifa dogru kosturmakta, yuzlercesi ise yataklarinda, gitmedikleri 8 40in tadini cikarmaktadir.

• Pm yoluyla nasıl ulaşabilirim sana ?

• Bende hazırlıktayım odtüde. Sorusu olan varsa her türlü yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ben odtüde okumuyorum ama sırf sticker için seçmezdim. . 450 tl sticker nedir ya? Bu ücreti yıllık isteyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum. Ben 20 lira veriyorum senelik mis her yere koyuyorum arabayı.

Reklamcı 50 liraya çıkartır aynısını

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Ben odtüde okumuyorum ama sırf sticker için seçmezdim. . 450 tl sticker nedir ya? Bu ücreti yıllık isteyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum. Ben 20 lira veriyorum senelik mis her yere koyuyorum arabayı.

Abiciğim onda özel rfid okuyucular var. İçindeki elektronik aksanı reklamcı yapamaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Devriman

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Abiciğim onda özel rfid okuyucular var. İçindeki elektronik aksanı reklamcı yapamaz...

Mifare varsa baya kolay korumasızsa tabi bizim lisede yemekhane kartlarını telefonla kopyalıyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Sen gidip 106 120 felan çalışsana ne işin var bu saatte burda ?

İkinci midtermler yeni bitti ne çalışması?

Birinci sınıf kolay hele ikiye gel de ee nin tırriğini gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.f

quote:

quote:

Birinci sınıf temel dersler değil mi daha çok?

ODTÜ Bilkent BOUN hazırlık sınavlarını nasıl karşılaştırırız bir de duyumlar ile zorluk olarak? Bir de normal zaman diliminde, hazırlığı geçmiş iken, Bilkent'te tez yazma gibi Şeyler olduğunu söylemişlerdi İngilizce, yani Alışkanlık olsun diye İngilizce Metin yazdırıyorlar gibi bir şey vardı, ODTÜ de var mı o

Bir de herkes sormuş ben de sorayım, METU diyorlar ya, M ne

Ve çalışma masamdan 3 yıl önce yapıştırmıştım bunu

• BURDA SORU SORANLARIN YÜZDE 90I BU ÜNİVERSİTEYE GİREMEYECEK/GİRMEYECEK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhathus

Birkaç yerde odtu nun ortamını eleştirmistin solculari hic ccekilmiyo vs. ortami hakkinda bilgi verir misin ve bilgin varsa ortam olarak bilkentle karsilastirabilir misin

Odtü solculuğu=kürtçülük. Bu solcu geçinen tayfanın işi gücü ders basıp milleti eyleme çağırmak ve pkk propagandası yapmak. Kampüste başka grupların stand açmasına bile müsaade etmeyip saldırıyolar. Şehitleri anmaya bile müsaade etmiyo şerefsizler. Bu solcular genel olarak iki gruptan oluşuyo: 25-30 yaşına gelip hala 2. sınıf olan okumakla alakası olmayan tayfa ve yeni üniye başlamış heyecanlı ergen tayfa. Okulun çoğu apolitik ama bunlar aktif azınlık olarak ağzına ediyolar okulun, benim gibi apolitik adamı bile sağcı yaptılar. Bilkent'te bu tür olaylar çok az bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.f

quote:

quote:

İlk dönem de ikinci dönem için aynısını diyolardı :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.