benim oda arkadaşım burda okuyor. görmüşken tavsiye vereyim istedim. hocaları odtü nün cv olarak en sağlam hocaları. dünyanın en iyi bilim adamları listesine odtü'den giren hocalardan sadece 3-4ü fizikten. mit'de çalışıp gelenler, cern'de çalışmalar yapanlar.. akademik kadrosu süper. gerisi bilemiyorum. kolay gelsin.
Furkan Öztürk'ün videolarına bakmamı öneririm, odtü hakkında konuşmuyor ama fizik ve türkiyedeki üniler hakkında kısaca bahsediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Güzel espri :D
Çoğu fizik doktora programı için destek veriyorlar. Ben de zamanında bu şekilde gitmiştim. Fizik bölümlerinde teaching ya da research assistant dediğimiz pozisyonlar oluyor. Bu bölümler diğer bölümlere dersler açtığı için asistan ihtiyacı oluyor. Geçim sorunu yaşatmayacak bir gelir düzeyiniz oluyor. Tabi yaptığınız çalışmaları kendinize yatırım olarak görmelisiniz bu pozisyonlarda. Yoksa elbette emeğinizin ve niteliğinizin karşılığı olmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme