Şimdi Ara

Odtü felsefe + çap psikoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. konu başlıkta. sizce mantıklı bir seçim mi olur? bir de çap yapmanın koşulları nelerdir açıkçası bir bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En az 3.00 ortalaman olacak. Kayıtlı oldugun sınıfta %20'lik başarı sıralamasında olman tarzı bişey vardı ODTÜ için.3.00 Gano yaparım derslerlede baş edebilirim diyorsan yap. Ortalaman 2.00 altına düşerse çap programın dondurulur ama. Ortalamanı yükseltene kadar

oidb.metu.edu.tr
    Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çift Ana Dal Programı Yönergesi | ODTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
    http://oidb.metu.edu.tr/orta-dogu-teknik-universitesi-cift-ana-dal-programi-yonergesi
    detaylar yazar burada

• Çap yapacağım diye okul yazmayın üzülürsünüz

Ayrıca odtü çap olanaklarını bilmiyorum belki o imkan bile yoktur

• Aga siz çap yapmayı ne sanıyorsunuz. Aha da şuraya yazıyorum yapamayacaksın. Çap yapacak ortalamayı yapsan bile en az 40 küsur kredi çap yaptığın bölümün dersini alıp aynı zamanda kendi derslerini nasıl geçmeyi düşünüyorsun. Gece gündüz çalışman lazım. Seçtiğin bölümlerin ikisi de sözel. Vize final zamanlarında binlerce sayfa not okuman gerekecek. Çok yönlülüğünü, sosyalliğini kaybedeceksin.

Sakın, daha düşük bir bölüm yazayım ordan yok çap yaparım yok yatay geçerim diye düşünme. Okumak istediğin bölümü seç direk. Sonrasında felsefede kalırsın öyle. İş de bulamazsın. Akademisyenlikten başka opsiyonun kalmaz( ki o da zor bir şey).

• Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. aydinlattiniz, dediğim gibi fikir sahibi değilim bu konular hakkında. mezuna kalıp odtu siyaset için çalışmak mantıklı mıdır dersiniz? asıl hedefim oydu

• quote:

Orijinalden alıntı: a7xes

eyvallah hocam. aydinlattiniz, dediğim gibi fikir sahibi değilim bu konular hakkında. mezuna kalıp odtu siyaset için çalışmak mantıklı mıdır dersiniz? asıl hedefim oydu

Şu an durumun ne? İlk senen mi yoksa zaten mezun muydun? Sıralaman ne? Odtü siyaset için mezuna kalınmaz. Bana kalırsa Türkiye'de en iyi siyaset ve uluslararası ilişkiler bölümü boğaziçinde. Mezuna kalacaksan daha yüksek hedef belirle.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    ilk senem, 48 binden kalmayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ Kimya İTÜ Kimya
    8 yıl önce açıldı
    İtü matematik mühendisliği
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.