Bildirim
Odtü felsefe + çap psikoloji
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
En az 3.00 ortalaman olacak. Kayıtlı oldugun sınıfta %20'lik başarı sıralamasında olman tarzı bişey vardı ODTÜ için.3.00 Gano yaparım derslerlede baş edebilirim diyorsan yap. Ortalaman 2.00 altına düşerse çap programın dondurulur ama. Ortalamanı yükseltene kadar
detaylar yazar buradaoidb.metu.edu.tr
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çift Ana Dal Programı Yönergesi | ODTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞIhttp://oidb.metu.edu.tr/orta-dogu-teknik-universitesi-cift-ana-dal-programi-yonergesi
-
Çap yapacağım diye okul yazmayın üzülürsünüz
Ayrıca odtü çap olanaklarını bilmiyorum belki o imkan bile yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga siz çap yapmayı ne sanıyorsunuz. Aha da şuraya yazıyorum yapamayacaksın. Çap yapacak ortalamayı yapsan bile en az 40 küsur kredi çap yaptığın bölümün dersini alıp aynı zamanda kendi derslerini nasıl geçmeyi düşünüyorsun. Gece gündüz çalışman lazım. Seçtiğin bölümlerin ikisi de sözel. Vize final zamanlarında binlerce sayfa not okuman gerekecek. Çok yönlülüğünü, sosyalliğini kaybedeceksin.
Sakın, daha düşük bir bölüm yazayım ordan yok çap yaparım yok yatay geçerim diye düşünme. Okumak istediğin bölümü seç direk. Sonrasında felsefede kalırsın öyle. İş de bulamazsın. Akademisyenlikten başka opsiyonun kalmaz( ki o da zor bir şey).
eyvallah hocam. aydinlattiniz, dediğim gibi fikir sahibi değilim bu konular hakkında. mezuna kalıp odtu siyaset için çalışmak mantıklı mıdır dersiniz? asıl hedefim oydu
quote:
Orijinalden alıntı: a7xes
eyvallah hocam. aydinlattiniz, dediğim gibi fikir sahibi değilim bu konular hakkında. mezuna kalıp odtu siyaset için çalışmak mantıklı mıdır dersiniz? asıl hedefim oydu
Şu an durumun ne? İlk senen mi yoksa zaten mezun muydun? Sıralaman ne? Odtü siyaset için mezuna kalınmaz. Bana kalırsa Türkiye'de en iyi siyaset ve uluslararası ilişkiler bölümü boğaziçinde. Mezuna kalacaksan daha yüksek hedef belirle. -
ilk senem, 48 binden kalmayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X