Şimdi Ara

Odtü ee mi hacettepe tıpmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıcı adını boşuna mı aldın da bu soruyu soruyorsun

• Elmami armut mu ile ayni hocam sizin zihninizde muhendislike mi tipa mi daha uygun oldugunuzu sorgulamaniz ve ona gore secmeniz gerek

• Viktor Reznov kullanıcısına yanıt
    Ailem tıp diye zorluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaralıüniversiteli

Ailem tıp diye zorluyor.
    Siralama kac hocam

• Hocam bence o arada kaldıysan tıp yaz. Mühendislik arada kalınacak bir bölüm değil bence.

• Tıp, bu ülkede her zaman tepenizde patron olmadan kendi yerinizi açabileceğiniz meslekler seçin. Tıp, eczacılık, hukuk vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metu ee de rekabet çok fazla bunu göz önünde bulundur.

Ankara’daki 3 tip en iyileri zaten. House izle bir iki bölüm ilgini yokla bir :D

• 2 bin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaralıüniversiteli

2 bin
    hacettepe tip gelmez buyuk ihtimalle 1300 ile aliyor

• Hayalin ne ise o. Sonra cok pisman olursun emin ol. Aile zoruna bakma sen ne istiyorsan onu sec.
  • Ankara o zaman hocam

• 9.sınıftan beri odtü ee istedim. Hep ona yönelik çalıştım. Lys'yi çorba edince kazanamadım. Ben de tıp yazdım ve şuan memnunum diyebilirim. Fakat bu süre içerisinde ailem beni hiç tıp diye zorlamadı. Hatta hacettepe ee yazacaktım babam böyle mutlu olucaksan yaz diye teşvik etti eğer tıpa aile zoruyla gitsem mutlu olur muydum bilmiyorum.

Ama gel gör ki tıp güzel bölüm. Fen bilimleri seviyorsan seversin. Annena babana pek kulak asma kendin değerlendirmeye çalış hangisine daha uygunsun. Tıpa gideceksen bile kendim tıp istedim de ve kendin iste. Başkasının hayrına okunacak bir bölüm değil.

• Tıp yazarsan bu ülkede kalırsın.Metu yazarsan yurt dışına gitme şansın var.Bence Ee yazma.Eeciler de yazılım alanına kayıyor mezun olduktan sonra.Metu ya da bilkent bilgisayar güzel bir tercih olur.Bol şans

• Hocam tıp istemiyorsan yazma sonra etraf asık suratlı doktordan geçilmiyor.

• Derslere ilgin nasıl . Mat fizik devam diyosan mühendislik , bir ömür biyoloji kusmak istiyorsan tıp . Bir yanda sadece ve sadece bşyo görüyorsun , diğer tarafta da hiç görmüyorsun . Çok vardı biz 12 yken . Biyolojiden kusanlar . Bir daha ömründe mat çözmek istemeyenler vs . Dersler yardımcı olur bu konuda .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim bölümde bi abi var matematik bölümünü okumuş gazide. ailesinin zoruyla gitmiş.daha sonra el mecbur bitirmiş okulu.şu an bi okulda matematik öğretmeni ama sevdiği işi yapmadığından mekatronik mühendisliği okuyor. bu abi 30 yaşında ve 1.sınıf.her konuştuğumuzda pişmandır matematiğe gittiğine.bu sana verdiğim sadece bi örnek.bence kendini birazcık sorgula.anahtar sensin...
  • Hocam bu meslek seçimi. Araştır kişilik özellikleein neye uygun. Mat-fizik mi daha baskın yoksa biyo-kimya mı? İkisi de çok zıt şeyler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.