Şimdi Ara

ODTÜ EE Kazananlar baksın ~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kıymetinizi bilin.Birkaç arkadaşla da pm ile görüştüm fakat forumda epey ODTÜ EE kazanan arkadaşlar var.Şükredin halinize sizin yerinizde olmak isteyen kaç bin kişi var yani hiç yoksa en azından ben

Mezunum ve tek idealim ODTÜ EE.Başka çıkarı yok kazanacağımda.Haziran gibi konuyu uplarım o derece eminim kendimden.1 haftadır taşınma işleri vs. ile uğraşıyorum.Hatta yerleştik ama eski evden gelecek ufak tefek eşyalar kaldı sadece.Onlarda pazar gününe kadar hallolacak o yüzden 1 haftadır çalışamadım.Normalde 10-11 saatlik çalışırım.Kafayı koydum o derece.Sıkılmıyor musun diyen arkadaşlara şimdiden söyleyeyim yoksa pm ile kafamı şişiriyorlar sıkılmıyorum zevk alarak çalışıyorum.1-2 hafta zorlandım ama sonra alıştım.

Her neyse şimdi ODTÜ EE kazanan dostlarıma sesleniyorum;
    Öncelikle tebrikler.Birde o bölümü kazanmış birileri olarak sizden de tavsiye almak istedim sonuçta orayı istiyorum.FEM'e gidiyorum ve femset,fem beyaz soru bankaları,birey b-c serisini kullanıyorum.(c'lerden bir kısmı eksik onlarıda haftaya temin edeceğim.)Çalışma alışkanlığı konusunda bir problemim yok.Fakat siz neler yaptınız?Nasıl çalıştınız?Hangi kaynakları kullandınız?Birde ÖSYM YGS//LYS sonuçlarını ss olarak atarsanız bende ona göre kafamda belirli bir net çıkartırım.Sosyal derslerini nasıl hallettiniz?Günde 10 saat ile ve söylediğim soru bankalarını gerçekten adam akılı çözsem sizce seneye sizin oturduğunuz sıralarda bende oturabilir miyim?

Sizin önerebileceğiniz çalışma yöntemi,şu kaynağı mutlaka bitir,şu dersi adam akıllı çalış dediğiniz önerilerinizi de bekliyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler.Tekrar tebrikler.

EDİT : 2 gün internetim olmayabilir.Yeni modem gelecek.Gelince konuyu uplarım.Telefonda internet paketim yok.

• internetin olmadığı için benden bi up.
  • bendede bir up
  • Şu meslek belirleme de ne zor işmiş arkadaş Makineyi de çok istiyorum eem'yi de çok seviyorum n'apsam bilemedim.
  • adam inanmıs helal umarım basarırsın seneye uplar bakarız
  • Aynen dostlar sizler uplarsanız çok sevinirim :)

Net geldiğinde hepsini okumak istiyorum.
    Teşekkürler..
  • Dostum aynen öyle hedef mutlak eem allah yardımcımız olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşAllah kardeşim mutlaka :)
  • Takip
  • Bu kafayla kazanamazsın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenixxo6

Selam yoldaşlar,

Kıymetinizi bilin.Birkaç arkadaşla da pm ile görüştüm fakat forumda epey ODTÜ EE kazanan arkadaşlar var.Şükredin halinize sizin yerinizde olmak isteyen kaç bin kişi var yani hiç yoksa en azından ben

Mezunum ve tek idealim ODTÜ EE.Başka çıkarı yok kazanacağımda.Haziran gibi konuyu uplarım o derece eminim kendimden.1 haftadır taşınma işleri vs. ile uğraşıyorum.Hatta yerleştik ama eski evden gelecek ufak tefek eşyalar kaldı sadece.Onlarda pazar gününe kadar hallolacak o yüzden 1 haftadır çalışamadım.Normalde 10-11 saatlik çalışırım.Kafayı koydum o derece.Sıkılmıyor musun diyen arkadaşlara şimdiden söyleyeyim yoksa pm ile kafamı şişiriyorlar sıkılmıyorum zevk alarak çalışıyorum.1-2 hafta zorlandım ama sonra alıştım.

Öncelikle tebrikler.Birde o bölümü kazanmış birileri olarak sizden de tavsiye almak istedim sonuçta orayı istiyorum.FEM'e gidiyorum ve femset,fem beyaz soru bankaları,birey b-c serisini kullanıyorum.(c'lerden bir kısmı eksik onlarıda haftaya temin edeceğim.)Çalışma alışkanlığı konusunda bir problemim yok.Fakat siz neler yaptınız?Nasıl çalıştınız?Hangi kaynakları kullandınız?Birde ÖSYM YGS//LYS sonuçlarını ss olarak atarsanız bende ona göre kafamda belirli bir net çıkartırım.Sosyal derslerini nasıl hallettiniz?Günde 10 saat ile ve söylediğim soru bankalarını gerçekten adam akılı çözsem sizce seneye sizin oturduğunuz sıralarda bende oturabilir miyim?

Sizin önerebileceğiniz çalışma yöntemi,şu kaynağı mutlaka bitir,şu dersi adam akıllı çalış dediğiniz önerilerinizi de bekliyorum.

EDİT : 2 gün internetim olmayabilir.Yeni modem gelecek.Gelince konuyu uplarım.Telefonda internet paketim yok.

helal kardeşim doğru yoldasın

• dostum inş başarırsın emeğinin karşılığını alırsın darısı bizim başımıza inş

• 3 puanla kaçırdık kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathamphetamine

3 puanla kaçırdık kardeş

daha iyi yere gitmişsin ama odtü ee den
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

Orijinalden alıntı: Deathamphetamine

3 puanla kaçırdık kardeş

daha iyi yere gitmişsin ama odtü ee den

The bomb has been planted.
  • inş kazanırsın hayrına up
  • Hadi hayırlısı uppp

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Bu kafayla kazanamazsın bence

2 dk. de kafasını nasıl çözdün

• quote:

Orijinalden alıntı: zenixxo6

Selam yoldaşlar,

helal valla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.