Şimdi Ara

Odtü de yatay geçiş kolay mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk sene 3 ortalamayla makineye rahat geçilir dediler bilen varsa doğru mudur bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar lütfen bilen yardım etsin

• Toefl istiyorlar yani ingilizcen mükemmel ötesi olacak. En az 3.5tu sanırım ortalama istiyorlar. Ve senden iyi bir üni varsa tabi ki öncelik ona veriliyor. Anlayacağın çok çok zor. Ben geçen hiç duymadım belki sen duyduysan bilemem. Odtü gibi bir üniye öyle kolayına geçemezsin deli gibi çalışman ve okuduğun ünininde çok iyi olması lazım ona bakıyorlar diye biliyorum.hangi üniydin

• quote:

Orijinalden alıntı: mantıklıbirisi

Toefl istiyorlar yani ingilizcen mükemmel ötesi olacak. En az 3.5tu sanırım ortalama istiyorlar. Ve senden iyi bir üni varsa tabi ki öncelik ona veriliyor. Anlayacağın çok çok zor. Ben geçen hiç duymadım belki sen duyduysan bilemem. Odtü gibi bir üniye öyle kolayına geçemezsin deli gibi çalışman ve okuduğun ünininde çok iyi olması lazım ona bakıyorlar diye biliyorum.hangi üniydin

şırnak üniversitesi
  • freezon kullanıcısına yanıt
    Çok espritüelsin

• mantıklıbirisi M kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladın zaten odtüdeyim ama inşaat mühendisiyim. Makineye geçmek istiyorum 3 ort yapsan ilk senende herkes salıyo diye rahat geçersin dediler doğru mu

• kurum içi yatay geçiş:3 ortalamayla dandik mühendisliklere geçilir ama makina...
    kurumlar arası yatay geçiş:geçmek istediğin bölümün taban puanından enfazla 15 puan farkın olabilir. daha fazlaysa olmaz. 3 ortalamayla yine makinaya geçemezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FreddyLinas F kullanıcısına yanıt
    Pardon kardeşim inşallah geçersin odtüdeymişsin zaten

• Lord Nibbler kullanıcısına yanıt
    Ben giden birisiyle konuştum arkadaşım gıdadan 2.80 le endüstrye geçti dedi kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: FreddyLinas

Ben giden birisiyle konuştum arkadaşım gıdadan 2.80 le endüstrye geçti dedi kafam karıştı

http://www.sis.itu.edu.tr/tr/cyy/201510/201510_ituiciyatay_taban_tavan_puanlari.htm

odtü'nün bulamadım ama itü'nün kurum içi yatay notları böyle. odtü'de de çok değişik olacağını sanmıyorum.
  • Lord Nibbler kullanıcısına yanıt
    Odtü itüye göre zor olduğu için olabilir. Giden birisi varsa aydınlatırsa iyi olur ..

• ++

• Ben de odtü inşaattayım ve aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. 3 ortalamayla geçilebilir mi gerçekten? Bir de ilk senenin sonunda yapabiliyoruz değil mi? İlk sene makinada görülen inşaatta görülmeyen dersler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FreddyLinas

Odtü itüye göre zor olduğu için olabilir. Giden birisi varsa aydınlatırsa iyi olur ..

neyse ben bişey demiyorum, 1. sınıf bitince görürsün 2,8'le endüstriye 3'le makinaya geçilip geçilmediğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

kurum içi yatay geçiş:3 ortalamayla dandik mühendisliklere geçilir ama makina...
    kurumlar arası yatay geçiş:geçmek istediğin bölümün taban puanından enfazla 15 puan farkın olabilir. daha fazlaysa olmaz. 3 ortalamayla yine makinaya geçemezsin

Hocam demek istedigin su mu misal bu arkadas (var mi bilmiyorum) dokuz eylül makineden baska unide baska bir bolume gecebilmesi icin uni sinavi puanindan en fazla 15 puan fazla olabilir

Ama dokuz eylul makineden Eskişehir anadolu makineye yatay gecis yapacak o zaman gno baz aliniyor değil mi uni sinavi falan yok yani ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.