Şimdi Ara

ODTU DE NORMAL ADAM VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ODTU MUHENDİSLİK YAZMAK İSTİYORUM ÖGRENCİLER EGOSU ŞİŞMİŞ KENDİNİ AYDIN SANAN BEYAZ TÜRKLERDENMİ OLUŞUYOR

NORMAL KENDİ HALİNDE İNSAN VARMI ?

• artı bir takip

komünist değişikler çok fazla mı apo savunucular falan
  • Hepsinden var kardeşim hiç merak etme sagcı solcu apocu komunist senin benim gibi sıradan hepsinden var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç normal adam görmedim. Devrimde ayin yapan mı dersin, cahil halkı aşağılama seansları mı dersin, halkın inançlarıyla alay etme seminerleri mi dersin hepsi var.

Arkadaşlar saçmalamayın. Gayet güzel puanlar almış, kafası çalışan insanlar var. Ayrıca bu hayat görüşünüzü değiştirmeniz için Odtü'ye mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. İnanan inanmayan, alkol alan almayan, değişik siyasi görüşlerde birçok insan gayet güzel şekilde nasıl yanyana sorunsuz bir şekilde durduğunu görmek insana çok şey katıyor.
  • hayat görüşü derken?

odtüde pkk bayraklarının haberleri var çeşitli sözlüklerde.

önyargı yapmak için önyargı yapmıyoruz, gerçek bu
  • anadoludaki en normal üniversite orası işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Ben hiç normal adam görmedim. Devrimde ayin yapan mı dersin, cahil halkı aşağılama seansları mı dersin, halkın inançlarıyla alay etme seminerleri mi dersin hepsi var.

Arkadaşlar saçmalamayın. Gayet güzel puanlar almış, kafası çalışan insanlar var. Ayrıca bu hayat görüşünüzü değiştirmeniz için Odtü'ye mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. İnanan inanmayan, alkol alan almayan, değişik siyasi görüşlerde birçok insan gayet güzel şekilde nasıl yanyana sorunsuz bir şekilde durduğunu görmek insana çok şey katıyor.

"sorunsuz"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odtüye gidersem ya katil olurum ya da ölürüm. Apo bayrağı açan görünce ağzına yapıştırıyorum iki üç tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: -POWERHOUSE-

hayat görüşü derken?

Evet Odtü'de Pkk sempatizanı insanlar da var, tüm üniversitelerde olduğu gibi. Ama son dönemde iyice köşeye çekildiler ve bir daha toparlanabileceklerini zannetmiyorum.

Hayat görüşü şu demek; türkiye'nin bir başka ucundan gelmiş, tamamen farklı bir kültürde, belki farklı bir dini inançta, belki sana saçma gelebilecek bir siyasi görüşte, haliyle ve tavrıyla daha önce hiç görmediğin insanlar olacak. Ama sen mesela kendi kafanda arkadaşlarında yürürken, 10 metre ileride insanlar belki alkol alıp şarkı söyleyecekler. Hiç rahatsız olmayacaksın bile. Mesela Quidditch diye bir şey yapıyorlar, Harry Potter'daki şey. Bana çok saçma ve anlamsız geliyor. Ama oturdum 1-2 kere antremanlarını izledim, insanlar onunla eğleniyor. Önyargıdan ziyade hoşgörü önemli olan.

• ODTÜ de normal adam yok arkadaşımdan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SanırımMezunaKalcam

Odtüye gidersem ya katil olurum ya da ölürüm. Apo bayrağı açan görünce ağzına yapıştırıyorum iki üç tane

Bak arkadaşım burası hacettepe üniversitesi;

http://www.haberankara.com/files/uploads/33211.jpg

Her okulda bu aşağılık adamlardan var, Odtü'ye özgü bir şey değil. Azınlıktalar bu adamlar ve bazen toplanıp cesaret bulup böyle şeyler yapıyorlar. Ama okulun %95'i istemiyor böyle şeyler olmasını zaten.

ankara üniversitesi dtcf'de sene boyunca haftada 1 olay çıkar. Her yerde bu aşağılık herifler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Man

quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

Ben hiç normal adam görmedim. Devrimde ayin yapan mı dersin, cahil halkı aşağılama seansları mı dersin, halkın inançlarıyla alay etme seminerleri mi dersin hepsi var.

"sorunsuz"

Pkk'lıları bir yana koyuyorum. Onlardan herkes nefret ediyor.

Ama onun dışındaki konularda evet "sorunsuz" arkadaşım. Biraz düzgün bir okula gidersen; LGBTİ topluluğu, farklı dini inançların topluluğu ve benim şu an aklıma gelmeyen toplumun %90'ınında hoş görülmeyen insanlar da bulunur. Hoşgörü kazanmak için önemli bir hayat deneyimi olmasından bahsediyorum ben orda zaten.

• pkklıların korkak olduğunu biliyoruz kardeş, diğer solucanlar ile birlikteyken (%95 böyledir) sana artistlik yapmaktan çekinmez,

teke tek yürürken yere bakarlar.

boşuna demiyoruz ortadoğu genetik çöplüğüdür diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisvegece

ODTU MUHENDİSLİK YAZMAK İSTİYORUM ÖGRENCİLER EGOSU ŞİŞMİŞ KENDİNİ AYDIN SANAN BEYAZ TÜRKLERDENMİ OLUŞUYOR

NORMAL KENDİ HALİNDE İNSAN VARMI ?

eğer kazanırsam ben normallerden olucam kendimi aydın sanmıyorum beyaz türk hiç değilim.
  • quote:

hayat görüşü derken?

Hayatında kac kez odtüye gittin ortamı gördün internette duyfuğun her şey doğru değil pkk sempatizanları vardır illaki ama odtüdeki ortam türkiyenin hiçbiyerinde yok

• kampüs çok güzel doğru

ben zaten bütün odtü türk düşmanıdır demiyorum bu adamların yüzdece oranı önemli ancak

her hafta saçma sapan manifestolar dinlemek istemiyorum
  • Her üniversite de bu olaylar oluyor ODTÜ biraz medyatik kaldı diğerlerinin yanında.

• Zamanında ODTÜ eylemleri şöyle oluyordu , okulda 7 sene kalmış hıyarlar belli hocaların dersinde veya öncesinde 1. sınıf hazırlık sınıfı falan basıp eylemi gelin yoksa döveriz falan şeklinde tehditle ve bunun dışında odtuden 10 kişi dışarıdan 50 kişi toplaması üzerine eylemler yapılırdı. ODTÜ de çok temiz arkadaşlarım var. Kampusu büyük , lab sayısı çok , lab ları kullandırmaya yönelik projeler ödevler var yani bir şey öğrenirsin. Arkadaşlarım müh. belki denk bile gelirsiniz fakültede. Dışarıdan abartılara bakma .

• quote:

kampüs çok güzel doğru

ben zaten bütün odtü türk düşmanıdır demiyorum bu adamların yüzdece oranı önemli ancak

her hafta saçma sapan manifestolar dinlemek istemiyorum

Önyargılı,görgüsüz,ırkçı lütfen sen gidipte böyle güzel bir üniversiteyi kirletme onun yerine kirikkaleye,gaziye falan git kunduralı,tesbihli dostlarınla takılırken niye solcuların olduğu yerlerin puanı yüksekte yavru gurtların mekanlarının puanı düşük :)

• Ben duramıyorum böyle şeylerde dostum, tek başıma kalsam bile küfür ederim o posteri indirmeye çalışırım. Niye toplaşıp dalmıyorlar bunlara?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.