< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Odtü’de birinci sınıfım bütün derslerim online
-
-
WHAT, ŞAKA MI LAN MAİLİ AT BAKAM
-
Aklı olanlar mezuna kaldı, aklı olmayanlar yerleşerek hibrit tuzağına düştü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden öğrendiniz mail falan mı geldi? Mail varsa ss atabilir misiniz
-
Hocam rica etsem gelen maili atabilir misiniz,
Ayrıca zaten 1.sınıfların çok fazla ortak dersi var calculus 1 phy105 ve diğer dersler ondan olabilir mi ?
-
hocam 2.5 yıldır muallakta eğitim bunun sonu yok valla seneyede hibrit olma ihtimali var bana göre millet hala aşı olmuyor öğretmenlerde aşı olma yüzdesi 83 bence çok düşük bi oran çok büyük bi kesim var aşı olmayan
-
Aşı hakkı olup ikinci dozu vurunanlar %50'ye yeni ulaştı yanlışım yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA591D5BE -- 23 Eylül 2021; 13:45:33 >
#Darthrevaninindersleriyuzyuzeolsun
Sağlık bakanlığının verilerine inanan maalesef dünyanın düz olduğuna da inanıyordur hocam.
-
Yok hocam totaliter islamcı rejim düşleri kuran adamların dediği hiçbir şeye zaten güvenmiyorum da doğru olsa bile bu oran çok az, demek istediğim o.
Ben iühf deyim bölüm ful teorik olmasına rağmen sadece 3 ders online
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sınavlarda mı online?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CiroDiMarziosınavlarda mı online?
Ey CiroDiMarzio soytarısı! Udemy’de, Coursera’da dil bilgisi kursları yok anlaşılan. Keşke Python denen gâvur dilini öğrenirken sarf ettiğin emeğin en azından zekâtı kadarını öz dilin Türkçeye de verseydin!
-
ceng 2. sınıf da tamamen online
-
Bana da geldi şimdi mail şaka gibi
-
Lütfen maili atar mısın bana da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stewartteoremiceng 2. sınıf da tamamen online
Hocam nereden baktınız acaba? Birinci sınıf nasıl biliyor musunuz?
-
student portaldan bakıyorum, ceng 111 hybrid gerisi online
-
Dersler online olmasına rağmen yurt da kalabiliyor musunuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stewartteoremistudent portaldan bakıyorum, ceng 111 hybrid gerisi online
Sağolun hocam. Bir de bir şey sormak istiyorum, ODTÜ'deki hybrid mantığı nasıl olacak acaba? Yani hem derse girip hem de online mı takip edecez yoksa istediğimizi seçebiliyor muyuz?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aklı olanlar mezuna kaldı, aklı olmayanlar yerleşerek hibrit tuzağına düştü
|
Ey CiroDiMarzio soytarısı! Udemy’de, Coursera’da dil bilgisi kursları yok anlaşılan. Keşke Python denen gâvur dilini öğrenirken sarf ettiğin emeğin en azından zekâtı kadarını öz dilin Türkçeye de verseydin! |
Sağlık bakanlığının verilerine inanan maalesef dünyanın düz olduğuna da inanıyordur hocam. |
Benzer içerikler
- diş hekimliği yatay geçiş
- barış çelenk hangi üniversite mezunu
- havelsan maaşları
- roma hipodromu nasıl yazılır
- tyt fizik kaynak önerileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X