Şimdi Ara

ODTÜ CEng ilk sene ilk dönem sonrası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
7
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Google soruları 6aziyoruz windows me zamanindan ssler cikiyo 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

bizde ee 2.sınıftan bu soruları direk kodlayanlar oluyordu (degiskenleri girince sonucu verecek sekilde) donemin buyuk cogunluğu o sekilde yapardı.  simdi onlemini almıslardır gerci 

• romario11111 R kullanıcısına yanıt

Ödev calmanin da bi adabi var ayıptır yahu 

• romario11111 R kullanıcısına yanıt
    Soru havuzundan (ya da öğretmenin seçtiği sorulardan) kişiye özel rastgele soru olacak şekilde yapılabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nezcafe kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam  

Grupta "oop 99 token" dediklerinden sonra önemli olsa gerek diye düşünmüştüm. Almaya çalışırım ama anladığım kadarıyla çok kolay değil.

Özellikle tercih dönemi sizi forumda tekrar görmek çok iyi olur.  

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

99 olsa yine iyi. Bizim tercih zamanı 3.sınıflar da seçim yapabiliyordu. Fakat 4 lerin başka senesi olmadığı için tercihte onları öncelikli kılmak için 120 token verilmişti ve ben nasılsa boş kalan seçmeli ders olur diye tamamını yani 120 token ı da OOP 'a basıp almıştım 😂 evet yanlış duymadın, 120 token ile aldım ben o dersi ve yanlış hatırlamıyorsam en düşük basılan token 118 miydi neydi :D

öyle bi ders işte :)

Ben buralardayım ya senelerdir. 2013'ten bu yana aktif olarak takıldığım bi forum. Ara ara girmediğim zamanlar olsa da uzun sürmez bu zamanlarım 🙂

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    yaptırmıyor aslında 2 significant figure kullansan bile kabul ediyor cevapları. bazı sorular çok güzel düşünülmüş oluyor özellikle challenging problem mi ne öyle bi şey vardı sanırım. onlara ciddi vakit ve efor harcaman (ya da internetten bakman) gerekiyor. ödevlerin hepsi 100ken finalde 5 uyduruk soru yüzünden 30 alsan muhtemelen sen de pearson fanı olurdun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Bizde 4 isteyen sorular vardi yahu 2 donemde toplam 20 odev yaptım sadece biri yuzdu sanırım hepsi 99da kaldı bu yuzden

Soruların cogu kitapta da oluyor ki zaten problems kisminda, tabi kitapta olunca insanin cozesi gelmiyo ora ayrı 

• Hocam merhaba bende phys 2 dersi almayı düşünüyorum odtude sizce zorluğu nasıldı ?

Ayrıca curve ve B ve üstü harf notları kaç puandaydı ?

• Overdue O kullanıcısına yanıt

Phys 2, phys106 dersi doğru mu?

Zorluk konusu kişiye göre değişiyor elbet ama bence 'o kadar' zor değil.

Konular zor olabilir, belirli kısımları anlamak zor olabilir. Ama gün sonunda hocalar sınavda pearson ders kitabındaki ve çıkmışlardaki soruları soruyor. Daha önce görülmemiş soru tipleri değil.

Bir şu baştaki gauss law, ve genel olarak integral alma mantığı zorluyor. Biot savart law vb

Onlar da kitaptaki örnekleri kendin çözmeye çalıştıkça, konu anlatımla halledilir.

Bu arada yaz okulundaki sınavlar daha zor gibi gözüküyor.

Sınav ortalamaları 44 31 30 gelmiş. Üstüne 10 puan lab ve 3 puan ekstra pearson ödevi var.

Harf notu kaç puan işini pek bilmiyorum. Sadece grupta AA 78-80, BB 65 civarı olur diye tahmin yazmışlar.

• Yorumları okuyup hiçbir şey anlamadım awk

Evet hocam phys106 olan. Cevabınız için teşekkürler. Birkaç soru daha aklıma geldi cevabı okuduktan sonra

1.Yaz okulu neden daha zor dediniz tek sınav olduğu için mi ?

2.Sınavlar şıklı mı yoksa klasik tarzda mı oluyor ?

3.Yaz okulunda kontenjandan dolayı bu dersi alamama gibi bir ihtimal olabilir mi ?

• Overdue O kullanıcısına yanıt

Tek sınav değil. Yanlış bilmiyorsam 2 haftada bir sınav var ve dersler daha yoğun. 14 hafta 6 haftaya sıkıştırılmış.

Ayrıca sınavda sorulan sorular da normal dönemdeki sınav sorularına göre daha zor. Kendi fikrim ve birkaç kişi de katıldı bana. Yine de problem olmaz curve olunca.

Klasik tarzda 4 soru, final 5 soru genelde. Her sorunun 2-3 alt sorusu oluyor. Çözüm yolunu göstermezsen puan alamazsın.

Olabilir. Dersi özel öğrenci olarak mı alacaksınız?

Özelden konuşsak daha iyiydi sanırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 10 Temmuz 2022; 13:1:20 >

Teşekkürler hocam. Özel öğrenci ne bilmiyorum da dışarıdan öğrenci diyebilirim. Burdaki konuşmalar evet biraz kısıtlı kalıyor. Pmden konuşunca daha detaya inip hararetli konuşabiliyoruz , başka bir sorum olursa da ordayım artık :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.