< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC971744F -- 30 Haziran 2014; 15:21:06 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC971744F -- 30 Haziran 2014; 15:21:06 > |
merhaba bu 4. yılım ama hala 2. sınıftayım okul fena değil ortalama yapmaya çalışıyorum ama pek kolay iş değil
iş olanakları çok geniş bir alana yayılmakla beraber kısıtlı, özel firmalarda üst düzey yönetici olan da var kendi firmasını kuran da var devlette çalışan da var üniversite de kalan zaten çok bizim okulun genel ekolü ve tanıdığım mezunlarda da böyle ya odtüde devam edersin ya da yurt dışına gidersin ki biyoloji alanında kesinlikle yurtdışında master doktora şart özellikle amerika amacının bilim adamı olmak olduğunu düşünerek yazıyorum eğer öyleyse odtü en iyi yerlerden biri yurtdışı kapın açık onun dışında biyolojiyi sevdiğin için zaten o kısmından zevk alacaksın ama özellikle 1. ve 2. sınıftaki fizik kimya calculus cidden zorlayıcı bunu göze alıyorsan gel derim 28kdan 10klara inersen genetik de düşün derim ama genetiği tutturamazsan da biyolojiye gel hiç bir farklılık yok hocalar aynı imkanlar aynı şu sıralar hocaların genetikçileri daha fazla tutması dışında bölümün bir sıkıntısı yok ben girerken gözüm kapalı girdim ama şu anda tekrar girsem biraz daha düşünürdüm kolay gelsin, soracağın daha spesifik şeyler varsa çekinme. bu arkadaş yazmıştı bunları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |