< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrd. Doç. Dr. -- 31 Ağustos 2018; 1:31:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrd. Doç. Dr. -- 31 Ağustos 2018; 1:31:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aklı sıra Odtü'yü yeriyor.
![]() ![]() . Bu fotoğraftaki insanlara 180 derece zıt olsam da 82kdaki adamın Odtüyü kötülemeye ne hakkı var abi biri açıklasın bu durumu lütfen. Sen git 2500tl maaşını al 4 çocuğu besle o maaşla ne işin var senin forumda internete verecek paran mı var? |
|
ODTÜ Bilgisayar müh. mezunum, soruları olan arkadaslar varsa her zaman olduğu gibi buradan etiketleyerek yada özelden sorabilirler. Hayırlı olsun arkadaşlar, çok güzel seneler sizleri bekliyor
|
|
Tarih yaz hocam
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deBroglie0 -- 1 Eylül 2018; 12:56:0 > |
|
niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empty spaces -- 6 Eylül 2018; 19:28:23 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ombi kuzddurbagu gundum-ishi, Nugu gurunkilu bard gurutu, Ash Burz-Durbagu burzum-ishi Daghburz-ishi makha gulshu darulu. Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ombi kuzddurbagu gundum-ishi, Nugu gurunkilu bard gurutu, Ash Burz-Durbagu burzum-ishi Daghburz-ishi makha gulshu darulu. Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|